Kterých 20 testerek vyzkouší kartáč na vyčesávání chlupů a speciální hubici FooLee

10.01.2019 | Zábava

Máte domácího mazlíčka a všude, kam se podíváte, na vás čeká vrstva chlupů? Vyčesávání klasickým kartáčem nepomáhá? Pak zkuste speciální kartáč FooLee Easee, který nasadíte na hubici FooLee Air a připojíte k vysavači. Vyzkoušet je bude moci 20 testerek. Jste mezi nimi?

Už žádné psí nebo kočičí chlupy v polévce. Žádné nekonečné zametání a uklízení hromad srsti a chlupů z podlahy, koberce a sedaček. Prostě jen nasadíte univerzální nástavec na hadici vysavače a vysáváte přímo kočku, psa nebo jiného chlupatéh mazlíčka.

Každé balení kartáče FooLee Easee obsahuje dva dvojité hřebeny o různé tvrdosti. Složení materiálu je patentováno a spolu se tvarem zubů vylučuje poškrábání nebo zranění jemné kůže vašeho chlupatého mazlíčka během vyčesávání.

Proto je můžete, na rozdíl od kovových hřebenů, použít ke každodenní péči o srst.

Bílý, měkčí hřeben je vyrobený z patentované plastové slitiny BIONNER® pro vyčesávání jemnější srsti.Vyzkoušejte obě strany hřebenu:

  • Strana označená THIN je pro měkčí, jemnější partie mazlíčka
  • Strana THICK je pro rozčesání delší srsti a jemné vyčesání smotků. Podle reakce zvířete lehce odhadnete, co se mu líbí víc.

Černý hřeben je z patentované plastové slitiny HEETEC® pro intenzivní vyčesávání. Proto je výrazně tužší. Oceníte ho při vyčesávání husté zimní srsti a rozčesávání smotků. Lopuchy ani svízel vás už po procházce nebudou trápit. A opět – využít zkuste obě strany. Důležitá je oboustranná spokojenost.

Které testerky se mohou těšit na kartáč a hubici FooLee?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jakého mazlíčka mají doma a jak často ho vyčesávají.

Balíček s kartáčem FooLee už je na cestě k těmto testerkám: Corinka, denitek, konata a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat