Prd za 220 korun! Podnikavec prodává »střevní plyny« různých národů světa

Internet je zvláštní vesmír. Krom mnoha předností a nešvarů usnadňuje život také podivínům a realizaci jejich bizarním projektům. Na webu Kickstarer pro financování tvůrčích nápadů se objevil projekt, o němž se na první pohled zdá, že je hloupým vtipem školáka. Ale není. Roy Stanton z kalifornské Pasadeny je dospělý muž středního věku a zřejmě také vtipálek. Nabízí střevní plyny, explicitně řečeno prdy, různých národů světa. Zájemcům je zasílá ve sklenicích. Možná to většinu překvapí, ale zájemců má už sedm.

Kickstarter vznikl jako pomůcka pro mladé vědce, vysokoškoláky i chytré lidi bez vysokého vzdělání, kteří mají výjimečné nápady, ale chybí jim peníze k jejich realizaci. Na webu mohou svůj nápad prezentovat a požádat druhé o financování. Dobrovolníci pak přispívají libovolnou částkou, pokud je nápad zaujme.

S podivem zaujal také nápad Roye Stantona, který začal prodávat střevní plyny ve sklenici. Proč je do lahviček vlastně chytá, nevysvětluje. Ale nabízí prdy osmdesáti různých národů pro srovnání.

„Chcete veselý irský prd? Nebo drsný a rázný australský prd? A co rozmarný portugalský prdík?“ láká na své „produkty“ Stanton v inzerátu na Kickstarteru.

Čím více člověk zaplatí, tím více dostane. Většina lidí se pachu střevních plynů vyhýbá – třebaže jsou přirozeným projevem trávení – je tak trochu paradoxní, že je někdo ochotný za větší množství nepříjemného smradu zaplatit nemalé peníze.

Za jednu sklenici s jednou dávkou střevních plynů prý člověk musí zaplatit devět dolarů – asi 220 korun. A když zaplatí pět set dolarů (asi dvanáct tisíc korun), dostane celou kolekci od osmdesáti různých národů. Mezi nimi i český, slovenský a rakouský prd.

Stanton má deset dní na to, aby jeho projekt přilákal dost lidí, kteří mu poskytnou deset tisíc dolarů. Zatím se našlo devět vtipálků či zvědavců, kteří mu darovali 115 dolarů.

Podle všeho je Roy z Pasadeny psychologem, sociologem či komikem, který chce zjistit, zda je možné v dnešním světě uspět i s něčím tak šíleným, jako je prodej střevních plynů ve sklenici.






Celkem 6 komentářů

Luk
19.06.2022
vivi11
12.09.2016
renda4141
14.08.2016
moniika
11.08.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:15
140 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat