6 nejlepších pochoutek proti stresu. Dáte si?!

Ačkoli se říká, že člověk by neměl zahánět stres jídlem (a je to pravda), některé pokrmy dokáží od stresu ulevit. Které?

1. Ovesná kaše s ovocem

Vitaminy B a C, antioxidanty, omega-3 mastné kyseliny… Všechny tyhle látky dokáží zvednout náladu. A kromě toho přispívají k vašemu zdraví.

2. Celozrnné sušenky s arašídovým máslem

Zatímco sušenky vám dodají sacharidy, které vás uklidní a nabijí energií, arašídové máslo dodá bílkoviny a zdravé tuky. A je po stresu!

3. Horká voda s citronem

Pokud vás čeká den plný stresu, začněte ho právě tímto nápojem. Nejenže dodáte tělu vitamin C, ale nastartujete metabolismus. A bude se vám hned lépe koukat na svět.

4. Kešu oříšky

Obsahují hořčík, zinek a tryptofan, které z těchto oříšků dělají skvělý zklidňující prostředek. Stačí hrstka a hned vám bude líp.

5. Hořká čokoláda

Čokoláda s vysokým obsahem kakaa nastartuje v mozku ty správné procesy, takže se začnou vyplavovat endorfiny a člověku se rychle zvedne nálada.

6. Heřmánkový čaj

Obsahuje látky, které pomáhají od úzkosti a stresu. Zkuste to, až vás bude příště čekat nějaká důležitá událost, ze které máte nervy.






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
140 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat