Připravte svůj domov na příchod jara!

Nebojte, nebudeme rozebírat velký jarní úklid, spíše se zaměříme na několik vychytávek, které ve vašem bytě vykouzlí tu pravou jarní atmosféru.

Svíčky

Zatímco v zimě jsme vykouzlili voňavou atmosféru pomocí aromasvíček s vůní skořice, jablka, vanilky či perníčků, pro jaro zvolte svěžejší tóny. Lehké květinové vůně, ovocné, zkrátka vůně, které vás probudí ze zimního spánku a dostanou do té správné jarní nálady.

Polštářky

Vyměňte povlaky na polštářky na sedačce v obýváku. Sáhněte po květinových či zvířecích motivech v pastelových nebo jasných a výrazných barvách. Uvidíte, jak celý pokoj hezky ožije.

Vázy

K jaru patří květiny a ke květinám doma vázy. Porozhlédněte se po regálech obchodů a udělejte si radost nějakou novou vázou. Nebojte se ji proměnit v dominantu pokoje.


HYPOTÉKA! Bojíte se rizika?
Zvládnete splácení? Na vše vám odpovím! Astroložka Stela.

Dekorace na stěnu

Samolepicí dekorace, kterými se dají ozdobit stěny nebo nábytek (z něho se pak dají i snadno sloupnout, takže je můžete vyměnit v okamžiku, kdy se vám okoukají), jsou skvělým tipem, jak se připravit na jaro. Motiv samozřejmě záleží na vašem vkusu, k jaru patří například již zmiňované květiny nebo třeba motýlci.

Povlečení

Jeden z nejjednodušších způsobů jak dát ložnici jarní look, je vyměnit povlečení. Zkuste veselé barevné vzory.

Světla

Proč nedopřát nový design třeba starému stínidlu na lampě? Nebo neoživit místnost úplně jinou lampou či lustrem. Ve změně osvětlení jsme poměrně konzervativní, takže i malá proměna dá místnosti nový vzhled. (Čtěte také: Chcete doma nějakou změnu a nevíte, jak na to? Zkuste tapety)

Mísy

Ozvláštněte konferenční stolek ve svém obývacím pokoji nějakou výraznou servírovací mísou. Nebojte se výrazných jarních barev!
 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat