Zařízení na míru: Originál, který vašemu domovu skvěle padne

26.07.2011 | Bydlení a design

Už při plánování bydlení si můžete představit, jak dům zařídíte – od obýváku přes kuchyň, dětský pokoj, ložnici až třeba po pracovnu či předsíň. A správnou volbou nábytku můžete docílit i velmi nevšední dojem. S novými a velmi moderními trendy přicházejí i výrobci skříní na míru. Ten nejznámější na českém trhu – společnost Indeco – vám poradí naprosto se vším, a ještě vám ve svých prodejnách předvede váš návrh v 3D grafickém vizuálu.

Světovým trendem je v současnosti jednoduchá dokonalost navíc násobená světlými barvami. Z povrchové úpravy materiálů si můžete vybrat například kromě velmi elegantní bílé a barvy bílé kávy také ořech dijon nebo dub ferrara. Doporučuje se použít je do místností, kde pobýváte ve dne, což působí radostným a optimistickým dojmem, ale zároveň jsou vhodné i do jiných místností, které potřebujete zesvětlit nebo v nich chcete evokovat přírodní harmonii. Výhodou těchto barev je, že všechny světlé odstíny můžete kombinovat s různobarevnými tmavými doplňky.

Příkladem může být použití velmi oblíbených neprůhledných skel lacobel jako výplň dveří. Velmi moderní jsou nejnovější barevné odstíny – červená a oranžová, šedá a tmavě hnědá a hitem letošní sezony se stala barva limetky.

Sami sobě návrháři

U firmy Indeco si nevybíráte pouze materiál, jeho barvu a výplň dveří, ale také to, jak budou vaše skříně vypadat uvnitř. Řeknete si, kde chcete mít sukně, kalhoty, halenky, košile, pásky, prádlo, ponožky, ručníky a jiné. Vyberete si i v jaké výšce vám vyhovuje, aby ošacení viselo či leželo, a kam si chcete ukládat své věci – na police, do zásuvek. Zároveň výrobce dodává množství doplňků, jako například sklopné tyče, různé držáky, věšáky či drátěné koše a výsuvné police. Vnitřní vybavení skříní vám může leccos velmi zjednodušit, zpřehlednit a zpříjemnit. A hlavně – pro Indeco je výzvou jakýkoliv atypický prostor. A ten se jistě najde v každém rodinném domku a nemusí se jednat zrovna o ten nejnovější a nejmodernější v satelitním městečku. Lze předpokládat, že naši předci měli dost velkou fantazii, aby se i ve starších vesnických staveních našlo místo využitelné pro vestavěnou skříň.

Otázky a odpovědi:

3 „vychytávky“ vestavěných skříní Indeco:
1.    Dotahy posuvných dveří, které skříň dovřou.
2.    Nový drátěný program italské firmy VIBO, police na boty (3 patra nad sebou) apod.
3.    Magnetická výplň dveří, kdy se na dveře dá psát jako na tabuli a udrží i magnetky.

3 trendy výplní?
Bílý lacobel, matelac bílý premium a dále přírodní materiály – dýhy

Jakou nejmenší hloubku skříně je potřeba mít?
Pokud má sloužit k uložení oblečení na klasickou šatní tyč, pak je minimální hloubka skříně 60 cm, pokud je plánována jen na ukládání do polic, stačí už i hloubky 50 cm.

Jak se používají pojezdové plochy, jaké může být jejich využití?

Společnost Indeco používá pojezdové systémy se spodní kolejnicí. V případě, že se použije oboustranný hliníkový rám (speciálně HARMONY), je možné dveře použít i k optickému přepažení místnosti.

Praktický tip:

Co netypického může být ve skříni? Společnost Indeco se běžně setkává s požadavkem schovat do skříní kotle topení, bojlery, pracovní prostor pro PC či šicí stroj, v ložnici to třeba bývá televize, v chodbě či komoře to může být pračka, nebo i horské kolo.

Společnost INDECO CZ nabízí vestavěné skříně s ohromnou škálou barev i materiálů a stále přichází s novými možnostmi. Zároveň nabízí množství doplňků, které vám mohou leccos velmi zjednodušit, zpřehlednit a zpříjemnit.

INDECO je v  roce 2011 již 16 let na trhu. Pro zákazníky je na každý měsíc připraven zajímavý benefit v podobě slevy na sortiment jak skříní, tak kuchyní na míru.

Více informací o INDECO a aktuálních benefitech najdete na www.indeco.cz nebo volejte zdarma na infolinku 800 200 222.
 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat