Co očekávat od moderní kuchyně?

08.08.2011 | Bydlení a design

Na první pohled vás současné kuchyně zaujmou kombinací účelnosti a designu, provedením z kvalitního materiálu a vybavením špičkovými spotřebiči. Při výběru vám pomůže několik našich rad. Víte, že...

Víte, že...

•    Současným trendem je propojení kuchyně a jídelny s obývacím prostorem, což vyžaduje jednotný design. Vzhled kuchyní se přiblížil vzhledu obýváku. Vestavěné spotřebiče (lednička, myčka nebo mikrovlnná trouba) jsou schované za stejnými dvířky, jako mají skříňky s úložným prostorem.

•    Mezi nejoblíbenější materiály, kromě klasického dřeva, dýhy a lamina, patří i naprosto hladké, bez pórů, fóliované a lakované povrchy, jenž splňují přísná hygienická kritéria. Výhodou a zároveň i hitem je kombinování všech těchto materiálů.

•    Nejpopulárnější výplně dveří u skříní a skříněk představují laminované dřevotřísky, matelac, lacobel a zrcadla. Třetí nejprodávanější materiál – lacobel se nabízí jak v tradičně bílém provedení, tak i v různých barevných odstínech.

•    Do popředí se dostává i magnetická výplň, na kterou lze psát jako na tabuli a udrží se na ní magnetky. Můžete ji využít k přenechání vzkazů, či pro seznamy na nákup.

•    Můžete se sejít se sytými barvami, s kuchyní zelenou, fialovou, modrou nebo čokoládově hnědou.

•    Důležitou součástí jsou doplňky – madla, úchytky, moderní nábytkové kování, u zásuvek a dveří tzv. pojezd s dotahem při zavření, jednoduše řečeno – brzda, aby dveře při zavírání nebouchaly. V ocelových rámech jsou zasazeny dveře, které se mohou otvírat skládáním dvou křídel na strany skříněk.

•    Žádanou součástí současných kuchyní jsou vnořené dřezy zabudované pod úroveň linky.

•    Kuchyně se objednávají na míru u výrobce osvědčené značky, např. u firmy Indeco, které letos slaví 15. výročí na našem trhu. Zákazník dodá pouze rozměry konkrétní místnosti a odborníci podle jeho přání vytvoří vizualizaci.

Kuchyně současnosti jsou pojaty velkoryse a umožňují uživatelům nejen pohodlnou přípravu pokrmů, ale také pobyt v krásném a příjemném prostoru.

Česká společnost INDECO je na trhu již 16 let. Pro své zákazníky připravila na každý měsíc zajímavé benefity, které najdete na www.indeco.cz.
 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat