Nejkrásnější barva letošních Vánoc

Samozřejmě bude nakonec stejně záležet jenom na vás, vašem vkusu i momentální náladě, jak si svůj dům nebo byt vyzdobíte. Na Vánoce totiž všichni zdobíme a dekorujeme mnohem více než kdykoli jindy. Světýlka, polštářky, deky, ozdůbky a nakonec i stromeček. A každý rok je vždy nějaká barva takzvaně „in“. Víte, jaká to je pro letošní rok?

Ani jsme se nenadáli a je tu advent. A interiéroví designéři v nás se začnou probouzet – konečně můžeme svojí fantazii otevřít dveře dokořán. A tak vytáhneme ze sklepa nebo skříně krabice s vánočními dekoracemi a pro jistotu je ještě doplníme novými kousky. Letos byste svůj dům měli zařídit obzvlášť útulně. Útulné plyšové polštářky, adventní věnce, svíčky s vůní skořice a cukroví, nás do vánoční nálady dostanou jedna dvě.

Trend letošních Vánoc

A také s ohledem na dekorace panují v tomto roce určité trendy. Vánoce roku 2020 by tak měly být teplé, útulné a pohodlné. A to vše v tónech hnědé! Ale nemusíte mít strach, že by kvůli tomu vypadal váš byt najednou jako tmavá jeskyně, protože favoritem mezi hnědými tóny je jemná krémová. O Vánocích tedy vsaďte na příjemné a jemné materiály. Polštáře a deky v krémové a béžové barvě nedbale pohozené na pohovce nebo v křesle váš obývací pokoj krásně zútulní, ale vyzkoušet můžete i béžové povlečení do postele. K tomu jako lehký kontrast rozestavte svíčky v různých odstínech hnědé – od kávy s mlékem, přes mléčnou čokoládu až po temně hnědou. Ty svým teplým světlem interiér příjemně vánočně doladí.

Dodejte Vánocům na luxusu

Druhou barvou, která vašemu interiéru dodá punc luxusu a čistoty, je bílá. Letos rozhodně zapomeňte na extravagantní barvy, které mohly dominovat létům minulým – jako byla růžová, fialová nebo tyrkysová. Vánoce 2020 mají být v umírněných přírodních tónech s odlesky, takže vsaďte na stromeček s bílými a krémovými ozdobami.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat