Pár si vytvořil internetové hlasování: Máme potratit, či nikoli?

20.11.2010 | Děti a rodina

Američané Pete a Alisha Arnoldovi čekají dítě. Jenže, je jim teprve třicet, jak sami zdůrazňují, a proto netuší, zda už se rodiči chtějí stát.

Náš tip: Váš osobní horoskop na rok 2011! Profesionální astroložka Anna!

Dilema, zda by Alisha měla jít na potrat, či nikoli, se rozhodli řešit jako mistři cynismu. Vytvořili si stránku pro veřejné internetové hlasování, na němž lidé mohou rozhodovat o tom, zda těhotenství přeruší, či dítě donosí.

Hlasovat může kdokoli na webu Birthornot.com, kde Arnoldovi vysvětlují, že sami nevědí, jestli mají být rodiči, či nikoli.

Aby rozhodování lidem „usnadnili“, nahráli na web manželé Arnoldovi dokonce i ultrazvuk vyvíjejícího se dítěte. A protože i to jim ještě přijde jako slabá káva, uvedli navíc, že dítě je plně zdravé, je to chlapec a oni mu říkají Wiggles.

Alisha je v sedmnáctém týdnu těhotenství, rozhodovat se prý bude do 7. prosince. Pak zbývají už jen dva dny na zákonem povolený potrat. V pátek 19. listopadu je hlasování zatím 79,16 % (47 292 hlasů) pro donošení dítěte. Pro potrat se vyjádřilo 20,84 % (12 447 hlasů).

TIP: Kdy se vám podaří otěhotnět? Nechte si sestavit svůj osobní horoskop od naší astroložky Anny!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:54
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat