Dokonalé rodinné fotky? Zapomeňte! TOHLE je realita!

Víte, jak vždycky v časopisech vídáte fotografie krásných, dokonalých rodinek, ze kterých na člověka dýchá pohoda a bezchybná domácí atmosféra? Možná si to uvědomujete sami - tyhle snímky jsou jen a jen iluze. Skutečnost bývá často úplně odlišná. A právě to se snaží ukázat ojedinělý projekt.

Fotografka Danielle Guenther se rozhodla ukázat to, co mnozí rodiče moc dobře znají, ale o čem se zas tak příliš nemluví. Rodinný život plný chaosu a zmatku, vyčerpání a naprosté kapitulace.

Na 18 snímcích se rozhodla zdokumentovat, jak také může vypadat (a nezřídka vypadá), když vám do života vstoupí děti. Projekt nazvala příznačně - Rodičovství je vyčerpávající.

Poté, co fotografie uveřejnila, zvedla se vlna nadšených ohlasů. S těmito snímky se totiž dokáže spousta z nás ztotožnit mnohem snáz než s fotkami dokonalých rodinek z obálek časopisů.

Danielle se rozhodla zachytit několik velmi známých situací, do kterých se rodiče dostávají. Nákupy s dětmi, časová tíseň, kdy nic nestíháte, naprosté vyčerpání, nepořádek - je vám to povědomé?

Schválně, na kolika fotkách z naší galerie poznáte sebe a svou rodinu!






Celkem 9 komentářů

heenna
11.10.2016
snegurka
17.09.2016
verrca
22.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat