Chcete mít vyšší děti? Choďte s nimi plavat!

03.09.2010 | Děti a rodina

I když nejste právě moc vysocí, vaše děti být mohou. Existuje několik cvičení, díky nimž lze výšku ovlivnit. Plavání je jedním z nich, protože umožňuje zvýšení hladiny lidského růstového hormonu v těle a podporuje tím pádem růst.

Plaváním ke krásnému a vyššímu tělu

Plaváním zvyšujete energetickou hladinu, dechový objem, délku páteře a podporujete rozšiřování hrudníku a ramen. Lidé, kteří plavou, mají štíhlý pas, štíhlé tělo, dobré držení těla a široká ramena. Právě plavání pomáhá při protažení svalů celého těla, čímž se podporuje růst.

Pomáhá též při uvolňování růstového hormonu v těle a růstový hormon, jak známo, je důležitý pro tělesný růst. Laktát a oxid dusnatý jsou nezbytné faktory pro sekreci růstového hormonu. Před plaváním je vhodné se 10 minut protahovat, a to s vysokou intenzitou. To podpoří vaše šance na zvýšení výšky.

Plavte už od mládí

Aby mělo plavání efekt, je nutné začít plavat v mnohem mladším věku. Děti, které často plavou, rostou rychleji než děti, které neplavou. Nicméně i když budete plavat, dlouhánem se nestanete přes noc. To vyžaduje čas a teprve pak se výsledky dostaví. Aby bylo plavání účinné, je nutné plavat pravidelně. Před plaváním byste neměli alespoň 2 hodiny nic jíst, maximálně vypijte nějakou ovocnou šťávu. Po plavání můžete tělu dodat sacharidy a bílkoviny pro doplnění vydané energie.

Na stylu nezáleží, hlavně plavte správně

Ale pozor: nestačí jen plavat. Je nutné plavat správně. Jedině vhodný plavecký styl, při kterém se správně protahují svaly, umožňuje růst. Proto se snažte plavat co nejlépe. "Prsa" pomáhají v protažení páteře a efektivně prodlužují i jiné části těla. Volný styl je také dobrý – tím zase zvyšujete flexibilitu a růst. Samotné plavání samozřejmě není všespásné. K pravidelnému sportu proto přidejte vyvážený jídelníček a dostatek spánku.

Zdroj: www.rustovyhormon.cz






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat