Milí tatínkové, tohle nám v porodnici neříkejte

Kdyby existovala kniha etikety o tom, jak se mají novopečení tatínkové chovat v porodnici k novopečeným maminkám, určitě by se předešlo několika konfliktům.

Protože pak by naši partneři neříkali věty typu:

1. „A kdy že to zas budeme moct mít sex?“

Uvědomte si, prosím, že jsme právě protlačily našimi nejintimnějšími partiemi několikakilové mimčo (případně máme v břiše zašitou díru). Už i sedět nebo dlouho stát je výzva, sex je to poslední, na co chceme právě myslet.

2. „Mně zase bolí koleno...“

Věřte, že při stížnostech na to, co všechno nás po porodu bolí, nám opravdu nepomůže, když se nám svěříte, že jste si zase při fotbale namohli nějaký ten sval.

3. „Stejně si myslím, že jsme mu/jí měli dát jiné jméno.“

Na jméně jsme se už shodli. Konec diskuse!

4. „A to tu budeš vážně tak dlouho?“

Ačkoli diskuse o tom, jak dlouho by měla zůstat žena po porodu ve zdravotnickém zařízení, se v současnosti opravdu vedou, jen málokterá novopečená maminka má hned sílu podepsat revers a odebrat se po pár hodinách domů (o tom, že lékaři vědí, co dělají, není snad třeba mluvit). Tak neprovokujte. Ono to totiž vypadá, že se ptáte, jak dlouho si ještě budete muset sami vařit a žehlit.

5. „A chceš teda nějaký ten dárek?“

Obdarovat partnerku za to, že dala život vašemu dítěti, je milá pozornost, kterou ocení každá žena. Ale zkuste se k tomu rozhodnout sám! Ptát se někoho, zda chce dárek, je neslušné. A navíc, ještě žádná žena v historii nejspíš neřekla něco ve smyslu: „Ten blbec mě překvapil stříbrným náramkem...“






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat