Porodila dvojčata. Každé má jiného otce!

Samotné odborníky šokoval výsledek testu otcovství u dvojčat, která porodila jistá žena z New Jersey v USA. Analýza DNA totiž dokázala, že ačkoli rostly obě děti v děloze společně, mají společnou jen matku, nikoliv otce. Matka se totiž v krátkém období po sobě vyspala se dvěma muži a, svět div se, počala s oběma.

Je to sice velmi výjimečný jev, ale podle lékařů a biologů skutečně možný. Takže otec, který žádal na soudu testy DNA u dvojčat, aby se dokázalo, zda jsou jeho, odcházel jen s poloviční radostí. Jeho je totiž pouze jedno z dvojvaječných dvojčat. Bude tedy platit jen na jednu z dcer.

„Je to velmi vzácné, aby žena porodila dvojčata dvěma různým otcům. Ale nalezli jsme dva jiné případy v naší zemi,“ uvedl soudce Sohail Mohammad z okresu Passaic ve státě New Jersey.

Matka u soudu přiznala, že měla sex s dvěma muži v rozmezí jednoho týdne.

Podle odborníků může žena skutečně otěhotnět se dvěma muži, když s nimi oběma souloží v době ovulace a do dělohy se uvolní hned dvě vajíčka.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat