Diskuse na téma Vlasy

Nějaké babské rady nebo přípravky na vlasy? Nejvíc mě zajímá, co dělat, pro větší objem. Nedávno jsem si koupila takový ten vlasový pudr na vlasy od got2b, ale vlasy se mi pak hodně cuchají a vypadají neupraveně. Znáte něco lepšího?... Taky mě trápí roztřepené konečky. Vlasy si nechávám růst už dlouho, takže je jasné, že nevydrží věčně, ale nerada bych je znovu stříhala. Můžete něco doporučit?

Anika 26.04.2023

Já mám problém s lupy a extrémním maštěním vlasů, už jsem zkusila všechno co jsem našla a nic :-(

Lenana Anika 27.04.2023

Hodně se mastící vlasy mě taky trápí, zkoušela jsem různé šampony a přípravky, nemýt si tak často vlasy atd. atd. bez efektu všechno…

Alizee Anika 28.04.2023

Doporučuju zajít na trichologické vyšetření, abyste zjistili kde je problém, mně to pomohli vyřešit na https://www.clinicalhair.cz/ mají pobočky po celé republice.

Anika Anika 29.04.2023

No a jak to tam řešili? Na jak dlouho taková léčba potom je?

Alizee Anika 01.05.2023

Tím vyšetřením právě zjistí co přesně je potřeba řešit a podle toho začneš s léčivou kúrou. Je tam moc příjemný prostředí a jsou opravdu šikovný a moc milý :)

Janka746 Anika 11.02.2024

Zkusila bych se zamyslet, jestli to maštění vlasů nemůže být způsobeno třeba stravou nebo léky? Pokud berete HAK s vyšším množstvím androgenové složky, může to být způsobeno i tím. Můžete si nechat udělat nějaké vyšetření na stanovení hladin hormonů. Jinak nejlepší je používat dětskou kosmetiku, tam jsou vyšší a přísnější nároky na kvalitu.

MilenaMazurová Anika 13.02.2024

Mně se taky hodně mastí vlasy a osvědčil se mi tento šampon https://www.notino.cz/redken/amino-mint-jemny-cistici-sampon-pro-rychle-se-mastici-vlasy/?at=lAHwPAoMCPL2na4GENP6ubQDEAEaJDY1Y2NlY2JjLTAwMDAtMmVmNC04OGZmLTU4MjQyOWE5YzgyYyokRDIyQTABIfBSMTI5Mi02NjNELUI5Q0UtMDhEQzJBMkUzQUY4MiSjgJciuJmhIqaL7xeN96ciwvCeFcXL8xeOvp0V1LKdFZD3pyI6DmRlZmF1bHRfc2VhcmNoSAE. Je pravda, že pořád vlasy myju, v porovnání s kamarádkami, častěji, ale ono taky záleží, co přes den všechno člověk děla, a v jakém prostředí se pohybuje.

Rebeka 31.08.2023

Ahojky :) Chci se zeptat na tento shop https://www.hotstyle.cz/. Mám od nich vyhlídnutý culík a než si ho od nich koupím, tak budu moc ráda za info ohledně kvality.

Tichavka 25.02.2024

Krásný den, u kosmetiky zatím mám více oblíbenců, ale zaměřila bych se i na výživu. Fakt neuškodí kolagen (není jen na vrásky a vlasy, ale i na klouby). Já jsem si oblíbila od king ray https://www.kingrayshop.cz/p/cz-p-swedish-nutra-collagen-10-000-pure-peptide-bovine-kolagen-500-ml protože mají opravdu pořádnou dávku kolagenu na 1 porci a pak samozřejmě se podívat i na stravu. Mít dostatek zdravých tuků, vlákniny a bílkovin.

Iva 24.04.2024

Krásných vlasů lze docílit součinností více faktorů - jednak vnitřní výživou, to znamená kvalitní a pestrou stravou nebo doplnit tělu vitamíny a další látky doplňky stravy, mě sedí wecare hair s bohatým složeným pro vlasy a vlasovou pokožku. Na kvalitu má vliv i to, že používám masky a šampon na lesk vlasů, to jsem si oblíbila výrobky olaplex.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat