Diskuse na téma Dobrá pleťová kosmetika

Dobrý dne, chci se zeptat, jakou používáte pleťovou kosmetiku? Chtěla bych začít používat něco kvalitnějšího, než produkty z drogerie, ale nemám s tím moc zkušeností :)

Verus 20.12.2022

Holky a vy co nakupujete na té stránce www.ceskykaviar.cz co vše jste odtama už vyzkoušely? Máte něco jiného než třeba ten denní krém? Díky

Diana Verus 22.12.2022

Jasně, já mám i ten noční a dokonce pokukuji i po nějaké masce, že bych si "dopřála" a koupila si ji k Vánocům

Verus Verus 23.12.2022

Jo, právě mě ta maska taky docela zaujala a ráda bych ji vyzkoušela, možná dřív než koupím ty krémy. Máš tuto? https://www.ceskykaviar.cz/masky-c6/bio-nano-pletova-maska-hydratacni-s-vysokym-obsahem-kolagenu-a-kyseliny-hyaluronoveoblicej-krk-i124/

Diana Verus 25.12.2022

Ano, tuto jsem už zkoušela taky a ten efekt je teda neskutečný, To budeš koukat, co dovede jedna aplikace masky. Je to fakt úplně jiný level než drogerkové věci

Marina Verus 05.02.2023

Ahoj holky, jako kvalitní kosmetika je základ, to je jasný... Nicméně není to vše. O pleť je třeba pečovat komplexně. Já mám teď tuhle saunu na obličej https://www.orava.eu/cz/cs/sauna-na-oblicej-fi-120-a, a to je teda paráda.

Anita 27.02.2023

Co za kosmetiku na vrásky se vám osvědčilo pro problematickou pleť?

Nella Anita 28.02.2023

Taky mám problematickou pleť a s kosmetikou na vrásky je to fakt těžký tak jestli máte zkušenost s něčím co vám sedí, budu moc ráda

Valinka Anita 28.02.2023

Ahoj, co se týká pleti a péče o ní, tak já používám hodně kvalitní kosmetiku. Je to důležité, pleť si to zaslouží a navíc tu péči pak vrátí. Co je ale k tomu ještě super, to je sonický čistič pleti. Já mám tento silikonový https://www.orava.eu/cz/cs/silikonovy-cistic-pleti-venere a nedám na něj dopustit. A navíc je za perfektní cenu.

Bety-tyna Anita 23.03.2023

Mně perfektně sedla korejská kosmetika Miracletox viz https://www.byfemme.cz/miracletox/ vůbec mi neucpává póry, naopak mám pleť konečně bez pupínků a černých teček a zároveň je opravdu účinná na vrásky, zlepšení pružnosti pleti, pigmentace, sjednocení, rozjasnění atd. ;)

Karla Anita 02.04.2023

Jak často ten silikonový čistič pleti používáš? Na tom shopu Orava jsem viděla, že mají i obličejovou saunu. Máš s ní taky zkušenost? Je dobré ji mít doma?

Akinomka Anita 10.07.2023

Jak ten sonický čistič prosím funguje? Co si mám pod tím představit?

Kamila 07.05.2023

Ahoj všem :) Hele, holky, jak se krom kvalitní pleťové kosmetiky staráte o pleť? Jako myslím tím, zda používáte nějaké čistice, pleťové sauny a podobně :) Díky.

Krista Kamila 09.05.2023

Ahoj, ano ano, koupila jsem si tuto výbavu a používám ji. V kombinaci s kvalitní péčí o pleť je čistič a sauna dokolané spojení https://www.orava.eu/cz/cs/pece-o-plet-a-pokozku.

Krista Kamila 09.05.2023

Já jsem nad tou saunou teda přemýšlela... ale já vlastně nevím, na co je dobrá? :) Je se používá prosím?

Karlita Kamila 10.07.2023

Ta obličejová sauna od Oravy je super. Já ji mám a jsem s ní moc spokojená :) Koupila jsem si ji, protože mě trápila neustálá rýma. A co ji používám, po rýmě ani památky :)

Denda 27.12.2023

Já bych potřebovala hlavně něco mi pomůže s vráskama a zpevněním pleti. Zkouším pořád něco nového, co to slibuje a zatím teda nic moc.

Katka2 Denda 25.01.2024

Tak to mám stejně, hodně mi během covidu pleť povadla a od té doby se mi ne a ne vrátit do původního stavu :( jestli vám něco pomohlo, prosím sdílejte.

Tana Denda 28.01.2024

Já používám živý kolagen od Nezestarni.cz podívejte se na to. Neuvěřitelně mi pleť omladil, zmizely mi i všechny nedokonalosti. Je čistě přírodní, úplně bez konzervantů a opravdu viditelně zpomaluje stárnutí, mám ho na obličej i jako doplněk stravy :)

Pavla Denda 28.02.2024

Zkus českou kosmetiku Iuvenio, je hodně účinná, získala i ocenění a výsledky jsou vidět rychle :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat