Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Kdo si chce prodloužit vlasy tak doporučuju shánět tady http://www.clip-vlasy-levne.cz objednala jsem si od nich clipy a jsem moc spokojená,přišly do dvou dnů a jsou opravdu kvalitní a za dobrou cenu.
Vlasy-levne mají pbočku v Brně, byla jsem se u nich podívat. Poradili mi s výběrem.
Vlasy mám prodloužené metodou Tape.
A jakým způsobem jste si vlasy prodloužila? Mají na výběr víc metod.
Co se týká prodloužení vlasů jsem spokojená s materiálem od www.vlasy-levne.cz
už je mám a nosím a jsem nadšená! Dobarvila jsem si je a už i kulmovala a vypadají prostě nádherně :))
zdravím, já mám clipy odtud www.clip-in-vlasy.eu a jsem s nimi maximálně spokojená, jsou to přírodní vlasy, takže s nimi můžu dělat naprosto cokoliv
Ty jo holky já nad tím už před časem uvažovala a jak na to tak tady koukám tak je chci taky! :D už ti přišly viki?
to zní báječně už jsem objednala a nemůžu se dočkat až je zkusím díky za odpověď :)
Jojo mám z pravých a je to super, dobarvila jsem si je a často je kulmuju i žehlím a je to paráda, mám s nima i mnohem víc možností s účesy,už bez nich většinou ani nechodím :D a tyhle jsou fakt kvalitní takže vážně není problém nosit je pořád a dělat s nima cokoliv.
díky za tip sháním a tady mají fakt dobrý výběr a ceny, prosím tě jaké ty clipy máš - máš z pravých vlasů? díky :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.