Menu
14. 11. 2016 | Zdraví, prevence, léčba
Ahoj, začala jsem držet dietu a do toho bych chtěla ještě hubnout pomocí cvičení. CO je nejlepší na doma? Nějaké pomůcky si klidně dokoupím.. hlavně ať jdou kila dolů
Masírujete si nějak namožený svaly po cvičení?
Já mám takový masážní set takže tím si vždycky po cvičení svaly namasíruju a je to moc fajn :)
Aha a co je to za set, kde jsi ho koupila?
Je to masážní set ENERGYflex, je čistě z přírodního korku a je v něm míček, válec a duoball.
Já teda osobně chodím do fitka, protože doma bych se nedonutila. Každopádně k tomu ještě piju dietní koktejl.
Jak velkou zálohu jste dostal před prodejem domu?
Já jsem také prodával dům s realitní kanceláří Edoxreality a dávají zálohu až dva miliony korun, ještě před prodejem.
Dobrý den, prosím nemáte tu někdo zkušenost s kvalitní realitní kanceláří z Prahy?
stačí pouze odhodlání, dobré oblečení, kvalitné boty a mužeš chodit běhat
nejlepší je běhání venku mezi lidma. Dej si sluchátka a běhej. jen to chce vhodnou obuv a teren, at tě nebolí klouby
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Budete doslova sršet pokrokovými nápady. Přestože vaše ideje nejsou obvykle zrovna realistické, máte vizi a to se cení! A i když se občas necháte unést, máte dostatek fantazie a představivosti, abyste své nápady dotáhli k dokonalosti. Jen tak dál. Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.