Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Máte někdo zkušenost při sportu ( konkrétně rannní běh ) s kalíškem ? Našla jsem http://www.menstruacnikalisky.cz/ ale nic tam o tom npíšou ...Poradíte ? Zkoušeli jste ?
Ahoj, mně se při sportu maximálně osvědčily MS kalhotky. Ty jsou za mě maximálně pohodlné :) Osobně bych neměnila :) Ale je to na každém, každému vyhovuje něco jiného. Ale jak říkám, za mě kalhotky. Co jsem tak zkoušela, tak nejlepší jsou od značky Bellinda.
Ta Bellinda má v nabídce jaké kalhotky? Na jak silnou menstruaci? :)
Ahoj, Bellinda má v nabídce menstruační kalhotky v různých střizích, včetně klasických i nohavičkových. Ty nosím já, jsou mi neskutečně pohodlné :) Jinak si u nich můžeš vybrat kalhotky podle síly menstruace. Na slabší dny mají kalhotky s nižší savostí, na silnější zase ty s vyšší. Mají i varianty, které poskytují dostatečnou ochranu po celý den :) S těmi já ale zkušenost nemám :) Navíc jsou opravdu pohodlné a skvěle se perou. Mám je vyzkoušené a můžu je jen doporučit😊
Juj, super, já mám Bellindu moc ráda. Ale zatím mám zkušenost jen se silonkami :) Musím mrknout i na MS kalhotky. Kde se dají sehnat?
Já jsem se dostala ke kalíškům na maluna.cz kde se mi podařilo vybrat tu správnou velikost hned na poprvé a zvykla jsem si na něj poměrně rychle.
Mně se to povedlo hned napoprvé, ale to jenom díky návodu, ke kterému jsem se taky dostala přes ten jejich eshop a nejvíc mi sedl tady ten kalíšek https://www.maluna.cz/stredni-velikosti/me-luna-m-shorty-s-kulickou-fuchsia/
Kalíšek mám a můžu jen doporučit. Chvíli trvalo než jsem si na něj zvykla, protože o něm vůbec nevím. A do přírody uplně skvělý. Hodně o informací je na kalisek.cz
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, týden 34 roku 2025 pro vás přináší zajímavou směsici energií. Na začátku týdne se můžete cítit trochu neklidní, možná až přepracovaní, jak se budou úkoly hromadit. Je důležité si zachovat klid a najít si čas na relaxaci, ať už ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.