Diskuse na téma Lipotranfér

13. 05. 2017 | Plastická chirurgie

Dobrý den, našel by se tu někdo, kdo podstoupil lipotransfér ? Minulý týden jsem se o tomto zákroku dočetla v časopise a docela mě to zaujalo a zajímalo by mě, jak jste byly spokojené s výsledkem a jakému doktorovi na jaké klinice jste se svěřili do rukou.

Erika 24.07.2017

Lipotransfér jsem sice nepodstoupila, ale podstoupila jsem jiný zákrok na klinice Aesthevita a vím, že na lipotransfér se specializuje pan doktor Pilka www.bety.cz/diskuse/19514/Lipotranfer

Lucka 28.11.2022

Byl jste někdo na liposukci? Budu ráda za vaše zkušenosti a doporučení, děkuju

Andrea Lucka 28.11.2022

Taky uvažuju nad liposukcí, vím že jiné metody u mě nezaberou, takže jsem se rozhodla, že do té liposukce půjdu, teď vybírám dobrou kliniku ideálně v Praze, tak jestli máte doporučení budu ráda.

Bety-tyna 29.11.2022

Já jsem byla na liposukci v Praze na https://www.abclinic.com/ a kdybych měla jít zase na nějaký zákrok tak jedině tam. Výsledek je perfektní, přístup a prostředí taky a k tomu ještě konzultace zdarma a sleva na operaci :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat