Diskuse na téma Uv plavky

Ahoj, potřebovala bych poradit. V srpnu jedeme k moři a potřebovala bych pro děti sehnat uv plavečky. Nemyslela jsem si, že to bude takový problém, ale není to skoro nikde k dostání a když už na něco narazím, tak není velikost.

Edita 30.06.2025

Tenhle opalovák používám už několik let a neměnila bych. Mazala jsem s ním sebe i děti, i když byly ještě úplně malinké, a nikdy žádná reakce nebo spálená kůže. Skvěle se roztírá, nelepí a fakt drží i při koupání. Za mě absolutní top – mám ho v zásobě každé léto www.bellitia.cz/telova-kosmetika/kremy/locherber-skincare-sun-pure-opalovaci-krem-spf-50-vysoka-ochrana-75-ml.htm

Zuzana M. 29.06.2025

Mně se osvědčil Locherber SPF 50 – moc se dobře roztírá, nezanechává ten bílý film a je lehký a příjemný. Má přírodní složení, takže se vůbec nebojím ho mazat i dětem. A příjemný bonus: voní jemně svěže, žádná chemie. Za mě jasná volba na dovču i běžné dny. Mají ho na bellitia.cz.

Gábina 27.06.2025

Ahoj holky, hledám opravdu spolehlivý opalovací krém, ideálně pro celou rodinu a hlavně pro děti. Už mám vyzkoušené spoustu značek, ale buď se špatně roztírají, nebo zanechají mastný film. Chtěla bych něco přírodního, co opravdu chrání a přitom se dobře aplikuje. Máte s tím někdo zkušenost?

Martina 05.09.2019

Tak o UV plavkách jsem ještě neslyšela. Děkuji zase o rozšíření obzorů. Také letos jedeme ještě na pozdní dovču ale já pro děti tedy sháněla šatky.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, týden 51 roku 2025 přináší nové energie a možnosti, jak posunout své plány vpřed. V práci se můžete setkat s příležitostmi, které vám umožní ukázat vaše schopnosti a ambice. Buďte připraveni chopit se iniciativy, protože vaše rozhodno... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat