Diskuse na téma Střevní potíže

Co vám nejlépe účinkuje při střevních potížích ?

Adéla 17.09.2018

No záleží o jaký problém jde. Ráda bych se připojila do diskuze, protože mám dost často problémy se zácpou, přitom se snažím jíst zdravě, nic těžkého, pohybu mám také dost, ale v tomto směru mám stále problémy a projímadlem to rozhodně řešit nechci.

Nela 13.03.2022

V lékárně mě doporučili posílit činnost střev pomocí kvalitních probiotik a prebiotik. Užívám přípravek Laktobacily 5 Imunita od Naturevia.

Sofie 20.03.2022

Nedávno mě u  Dr.Maxe doporučovali jejich , že jsou prý stejná a levnější, než od Naturevia. Doma při porovnání krabiček  jsem s hrůzou zjistila, že jsou mnohem slabší, nemají ochranu vůči žaludečním kyselinám, musí se jich užívat víc a ve výsledku nejsou ani levnější. A nemají vitamín C na imunitu. Budu si na jejich nabízení už dávat pozor, abych zase nenaletěla.

Lada 24.03.2022

Zkuste si porovnat probiotika od www.naturevia.cz třeba s Linex…byla jsem hodně překvapená, že v Linexu jsou 2 kmeny místo pěti, není C, užívá se jich více denně a přitom je na ně reklama úplně všude.

Dorota 26.03.2022

Všimla jsem si, že jsou nově na trhu desítková balení Laktobacilů atb. To je super, protože stačí koupit jedno levné balení a nemusmí schovávat zbytek z velkého. Navíc toto balení je v blistru a ne v kelímku, takže se vejde pohodlně i do kufru na dovolenou.

Majka 28.03.2022

Děkuji, tip na kvalitní probiotika vítám. Potřebuji si dát do pořádku zažívání.

Denča97 28.11.2023

Doporučuju esenciální olej zázvor. Nakapala jsem pár kapek do krému a mažu si s tím břicho. Výsledky se objevily tak do týdne. Je to opravdu přírodní zázrak. Používám tento https://www.madokonalost.cz/ginger-sillage-esencialni-olej-10ml/ je v 100% čisté kvalitě.

EvaLesa 11.02.2024

Já bych při střevních potížích určitě doporučila probiotika. To je podle mě základ pro jakékoliv problémy se zažíváním. Já mám ověřený Bactoral. Ten koupíte kdekoliv v lékarně nebo i na internetu (Notino atd..). Je teda v porovnání s jinými probiotiky dražší, ale je to fakt bomba, cop se týče všech prospěšných bakterií. A k tomu případně přidat i nějaká prebiotika, ta slouží jako "potrava" pro probiotika.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat