Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ráda bych se poradila kam mám vzít mé 2 děti v zimě na lyže, mám kluka 5 let a holčičku 3 roky a budu na ně sama. Moc díky za radu.
Letos uz asi jenom do Krkonoš, ale v lednu jsem byla tyden s rodinou na Lipně. Byla jsem dost nedůvěřivá, že i na Lipně (které mám spojené jen s letním koupáním) se dá i lyžovat, ale skutečnost předčila všechna má očekávání. Ubytování v super apartmánech cca 300 m od vleku. V ceně ubytování permanentky na vleky, s rodinou jsme se kdykoliv odebrali do soukromí a moje hlučná rodina tak nikoho nerušila. Lyžování na české poměry docela pohodové, bez front a na upravených sjezdovkách. Mrkni se na landal.cz a na lipnoservis.cz.
A ještě jsem zapoměla, že je tam super školička lyžování pro děti....:-)
Lipno znám, nejlepší lyžařská škola v Čechách pro děti. Jezdíme z dětmi pravidelně, všechny se tam naučili lyžovat. Dokonce i bruslit na zamrzlém Lipně. :-)
Když umíš lyžovat, tak nepotřebuješ upravené sjezdovky - to je dost nuda. Lipno - to je rovina - zajeď si na Chopok - tam jsou super sjezdovky. Všechny moje děti se učily na tehdy neupravované sjezdovce v Řece - dneska už to není ono - je to o ničem.
Lipno - kde tam lyžujete, vždyť je to skoro rovina, ani na vodu se tam nedá rozumně jet - olej...do nekonečna - a ty kopečky kolem jsou sice pěkné, ale lyžovat na nich - to snad ani nejede, ne?
Zkoušel už někdo vnitřní sjezdovku v Praze?
V Praze je vnitřní sjezdovka jo? jsem myslela že to mají jen v zahraničí teda
Ano je na Kolbenova 898/11, 190 00 Praha 9, mrkněte se na www.freestylekolbenka.cz
Ta vnitřní sjezdovka tam to je něco úžasného, člověk si pořádně zajezdí, je to mnohem lepší než na svahu
Máte problém s matematikou? Nechápete ji od svého učitele? Vyzkoušejte novou generaci doučování! Doučování online - kdekoliv, kdykoliv. Připravujeme pro Vás stále nové a nové kurzy. S námi už pro Vás matematika nebude noční můrou. Zavádějící ceny všech kurzů! Vše najdete na www.matematikaza1.cz
Zkus je vzit na lyze nekam, kde budou mit i instruktora na lyze. Je to hodne ucinne a deti se velmi rychle nauci lyzovat. My jsme takhle meli pro deti instruktora v Italii, byla to nase zimni dovolena.
Jak rikas, neni nad to, kdyz ti deti pohlidaji a ty si muzes uzit krasy jak sjezdovky, tak i mestecka, my jsme to takhle meli v Pinzolo a to diky sport-kids.cz, uzasna zimni dovolena!
Každý areál má podle mě své instruktory.
Ženy letos jsem to hodne zapinkala ale na pristi rok uz neco obejdnat musim, koukala jsem na to Pinzolo, no zamlouva se mi hodne to wellness, zbytek rodiny miluje lyzování!
A ty to v Italii nejako znas? Kam by se dalo jet v lete?
Ano, v Italii si to chvali zde monte bondone :-)))
@Jana my jezdíme rádi do Livigna :-)
Holky, co s sebou vozíte, když přijde nějaký úraz? Jak ho rychle ošetřit? Máte tipy?
O jaký úraz by mělo jít ? Šlo by to nějak konkretizovat ? :)
Zejména pohmoždění a úrazy tohoto tipu.
Každý používá něco jiného, ale osobně mám dobrou zkušenost s octanovým gelem a sáčky co má rosenpharma.
Hodně dbám na to, co dětem dávám nebo na jejich pokožku, protože jsou oba ekzematici a dost věcí máme od tohoto výrobce www.altaherba.cz
https://www.bety.cz/
My chceme jet letos poprvé na lyže respektive poprvé s dětmi tak se zatím dívám po vybavení a můžu vám říct, že je to teda síla … to jako každý rok kupujete nové vybevení ??
Nové vybavení budu synovy kupovat až bude starší a tak rychle neporoste, protože jinak by to byla hodně drahá sranda, takže to zatím řeším formou půjčování z půjčovny. Našla jsem si jednu velmi spolehlivou v Praze, se kterou jsem spokojená a půjčujeme od nich pravidelně třetím rokem a ta částka v poměru s novou výbavou je opravdu zanedbatelná.
Na kolik to půjčovné přijde ?
Nechám ti tady klidně odkaz ať se můžeš podívat. Pokud nemáš možnost se k nim zajet podívat, tak mají i mobilní půjčovnu a přijedou za tebou pokud jsi z Prahy https://www.simplerent.cz/pujc-si-lyze#cenik
Tak to je super. Po svátcích tam děti vezmu a snad něco vybereme. Akorát co když se třeba něco poškodí ? Přece jenom počítám s tím, že budou hodně padat a nevím v jakém stavu to jejich vybavení je ?
Podle čeho poznám jak dlouhé lyže potřebuju pro 3leté dítě ?
Byla jsem v Passo Tonela v Itálii a jsou tam skvělé sjezdovky i pro děti, tak mohu doporučit. Je tam řada i škol.
Prosím pěkně, kde kupujete dětské komplety na lyže? Nebo nemusí být určené ani na lyže, ale prostě do zimy?
Zimní zatím neřeším, ale koupila jsem pro oba kluky perfektní výbavu na shopu promaledobrodruhy.cz a ten výběr je neuvěřitelný a určitě tam teda najdeš i zimní jestli ho chceš kupovat už teď :)
Nebude lepší kombinéza? Tady ta se mi líbí moc https://www.promaledobrodruhy.cz/detska-zimni-kombineza-didriksons-polarbjornen-print-burnt-glow-islands_z32466/#116813
Mají prodejnu v Praze, tak se tam doporučuju zastavit. Perfektně vám poradí.
Byla jsem tam o víkendu a mám obě holky vybavené na zimu! Po dlouhé době jsem dala na doporučení z internetu a dobře jsem udělala, protože servis teda mají na jedničku.
Holky, taky bych měla dotaz k zimnímu oblečení? Jak řešíte to, když děti nechtějí pod oteplovačky punčošky? My s tím doma docela dost bojujeme :/
To je blbý, no... ale znám to... My jsme to vyřešili tím, že jsme koupili kamaše od http://www.crawler-shop.cz/. Jsou z merino vlny, takže jsou vysoce kvalitní. Mají vysoký pas, takže zádinka jsou v teple :)
Pokud mají ty kamaše vysoký pás, tak prostě super. Koupím je dětem. Chystáme se na hory a už jsem pomalu propadala panice, co dětem pod kombinézku dám. Punčocháče by u nás neprošly... :D
Zdravím, oživuji diskuzi, jedeme na hory potřebuju dětem koupit kvalitní funkční oblečení. Máte nějaký tip?
já jsem moc spokojená se značkou baridiwear..nakupuju tam jak pro mě a chlapa tak i pro děti
helča: Díky za tip, už jsem se dívala, tuhle značku neznám, ale vyzkouším a ráda podpořím českou výrobu
Za mě naprosto dokonalej shop na kvalitní oblečení z merino vlny pro děti je https://www.crawler-shop.cz/. Zimní oblečení tam mají skvělý, kvalitní a hlavně široký výběr.
Za mě jsem spoko i s decathlonem :-)
Akorát o víkendu frčíme do Itálie do PAsso Tonale, je tam spoustu vyžití pro děti i dospělé, tak se těšíme.
Buy real and fake Passports (WHATSAPP+16614123859), ID card, driving license, drivers license, green card, residence permit, IELT, work permit, citizenship(Telegram:@Authenticpaper). buy a passport online : 购买真假护照(WHATSAPP+16614123859)、身份证、驾驶执照、绿卡、居留证、雅思、工作证、公民证(Telegram:@Authenticpaper)。 Email.specialdocuments350@gmail.com https://www.prodocsandbills.com/product-category/buy-real-passport-online/网上出售假美国护照/ असली और नकली पासपोर्ट खरीदें (व्हाट्सएप:+16614123859), आईडी कार्ड, ड्राइविंग लाइसेंस, ड्राइवर लाइसेंस, ग्रीन कार्ड, निवास परमिट, आईईएलटी, वर्क परमिट, नागरिकता (Telegram:@Authenticpaper)। ऑनलाइन पासपोर्ट खरीदें Telegram 本物と偽物のパスポートを購入(WHATSAPP+16614123859)、身分証明書、運転免許証、グリーンカード、居住許可証、IELT、労働許可証、市民権(https://www.prodocsandbills.com/product-category/buy-real-passport-online/)。オンラインでパスポートを購入 Купить настоящие и поддельные паспорта (WHATSAPP+16614123859), удостоверения личности, водительские права, грин-карты, вид на жительство, IELT, разрешение на работу, гражданство (Telegram:@Authenticpaper. Купить паспорт онлайнEmail.specialdocuments350@gmail.com 진짜 및 가짜 여권WHATSAPP+16614123859), 신분증, 운전면허증, 운전면허증, 영주권, 거주 허가증, IELT, 취업 허가증, 을 구매하세요. 온라인으로 여권을 구매하세요 Telegram:@Authenticpaper Kaaft echt a gefälscht Päss (WHATSAPP+16614123859), Identitéitskaart, Führerschäin, gréng Kaart, Aufenthaltserlaabnes, IELT, Aarbechtserlaabnes, Staatsbiergerschaft (Telegram:@Authenticpaper. Kaaft e Pass online Gerçek ve sahte pasaportlar WHATSAPP+16614123859), kimlik kartı, ehliyet, sürücü belgesi, yeşil kart, oturma izni, IELT, çalışma izni, vatandaşlık satın alın Telegram:@Authenticpaper). Çevrimiçi pasaport satın alın Beli Paspor asli dan palsu (WWHATSAPP+16614123859), KTP, SIM, SIM, kartu hijau, izin tinggal, IELT, izin kerja, kewarganegaraan (Telegram:@Authenticpaper). Beli paspor online Шынайы және жалған төлқұжаттарды (WHATSAPP+16614123859), жеке куәлікті, жүргізуші куәлігін, жүргізуші куәлігін, жасыл картаны, тұруға рұқсатты, IELT-ті, жұмысқа рұқсатты, азаматтықты (Telegram:@Authenticpaper) сатып алыңыз. Онлайн төлқұжат сатып алыңыз Compre passaportes reais e falsos (WHATSAPP+16614123859), cartão de identidade, carta de condução, carta de condução, green card, autorização de residência, IELT, autorização de trabalho, cidadania (Telegram:@Authenticpaper). Comprar um passaporte online Compra pasaportes reales y falsos (WHATSAPP+16614123859), DNI, carnet de conducir, tarjeta verde, permiso de residencia, IELT, permiso de trabajo, ciudadanía (Telegram:@Authenticpaper). Compra tu pasaporte online شراء جوازات سفر حقيقيةWHATSAPP+16614123859)، بطاقة هوية، رخصة قيادة، رخصة قيادة، بطاقة خضراء، تصريح إقامة، IELT، تصريح عمل، جنسية (تليجرا:@Authenticpaper). קנו דרכונים אמיתיים ומזויפים (WHATSAPP+16614123859), תעודת זהות, רישיון נהיגה, רישיון נהיגה, גרין קארד, אשרת שהייה, IELT, אשרת עבודה, אזרחות (טלגרם:@Authenticpaper). קנו דרכון באינטרנט ซื้อหนังสือเดินทางจริงและปลอม (WHATSAPP+16614123859), บัตรประจำตัวประชาชน, ใบขับขี่, ใบขับขี่, กรีนการ์ด, ใบอนุญาตพำนัก, IELT, ใบอนุญาตทำงาน, สัญชาติ (Telegram:@Authenticpaper)) ซื้อหนังสือเดินทางออนไลน์ Bumili ng tunay at pekeng Pasaporte (WHATSAPP+16614123859), ID card, lisensya sa pagmamaneho, lisensya sa pagmamaneho, green card, permit sa paninirahan, IELT, permit sa trabaho, pagkamamamayan (Telegram:@Authenticpaper)). Bumili ng pasaporte online შეიძინეთ ნამდვილი და ყალბი პასპორტები (WHATSAPP+16614123859), პირადობის მოწმობა, მართვის მოწმობა, მართვის მოწმობა, მწვანე ბარათი, ბინადრობის ნებართვა, IELT, სამუშაო ნებართვა, მოქალაქეობა (Telegram:@Authenticpaper). შეიძინეთ პასპორტი ონლაინ Чыныгы жана жасалма паспортторду (WHATSAPP+166141238599), ID картаны, айдоочулук күбөлүктү, айдоочулук күбөлүктү, грин-картаны, жашап турууга уруксатты, IELTти, жумушка уруксатты, жарандыкты (Telegram:@Authenticpaper) сатып алыңыз. Паспортту онлайн сатып алыңыз Mua hộ chiếu thật và giả (WHATSAPP+16614123859), thẻ căn cước, giấy phép lái xe, giấy phép lái xe, thẻ xanh, giấy phép cư trú, IELT, giấy phép lao động, quốc tịch (Telegram:@Authenticpaper). mua hộ chiếu trực tuyến Beli Pasport sebenar dan palsu (WHATSAPP+16614123859), kad pengenalan, lesen memandu, lesen memandu, kad hijau, permit kediaman, IELT, permit kerja, kewarganegaraan (Telegram:@Authenticpaper). beli pasport dalam talian Haqiqiy va soxta pasportlarni sotib oling (WHATSAPP+16614123859), shaxsni tasdiqlovchi hujjat, haydovchilik guvohnomasi, haydovchilik guvohnomasi, yashil karta, yashash uchun ruxsatnoma, IELT, ish uchun ruxsatnoma, fuqarolik (Telegram:@Authenticpaper). Onlayn pasport sotib oling আসল এবং নকল পাসপোর্ট কিনুন (WHATSAPP+16614123859, আইডি কার্ড, ড্রাইভিং লাইসেন্স, ড্রাইভিং লাইসেন্স, গ্রিন কার্ড, আবাসিক পারমিট, IELT, ওয়ার্ক পারমিট, নাগরিকত্ব (টেলিগ্রাম: ঝাওচেন৪৪)। অনলাইনে পাসপোর্ট কিনুন Telegram Hakyky we galp pasportlary satyn alyň (WHATSAPP+16614123859), şahsyýetnamany tassyklaýan resminamany, sürüjilik şahadatnamasyny, sürüjilik şahadatnamasyny, ýaşyl karty, ýaşamak üçin rugsatnamany, IELT-i, iş üçin rugsatnamany, raýatlygy. onlaýn pasport satyn alyň 진짜 및 가짜 여권(WHATSAPP+16614123859), 신분증, 운전면허증, 운전면허증, 영주권, 거주 허가증, IELT, 취업 허가증, 시민권(텔레그램:@Authenticpaper)을 구매하세요. 온라인으로 여권을 구매하세요 සැබෑ සහ ව්යාජ ගමන් බලපත්ර මිලදී ගන්න (WHATSAPP+16614123859), හැඳුනුම්පත, රියදුරු බලපත්රය, රියදුරු බලපත්රය, හරිත කාඩ්පත, පදිංචි බලපත්රය, IELT, වැඩ බලපත්රය, පුරවැසිභාවය (ටෙලිග්රෑම්Authenticpaper). මාර්ගගතව ගමන් බලපත්රයක් මිලදී ගන්න اصلي او جعلي پاسپورټونه واخلئ WHATSAPP+16614123859)، د هویت کارت، د موټر چلولو جواز، د موټر چلولو جواز، شنه کارت، د استوګنې جواز، IELT آنلاین پاسپورټ واخلئ Email.specialdocuments350@gmail.com https://www.prodocsandbills.com/product-category/buy-real-passport-online/ https://procurrencyland.com/product/buy-a-real-passport-online/
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Týden 50 v roce 2025 pro znamení Beran přináší dynamiku a nové výzvy. Tento týden budete potřeba využít svou energii a odvahu k překonání několika překážek, které se mohou objevit na vaší cestě.Ve vztazích může dojít k mal&yacut... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.