Diskuse na téma Doplňte větu. Kdybych byla bohatá..........

Jak by vypadal váš život, kdybyste byla bohatá? Co byste dělala a co už ne? A kolik peněz znamená "být bohatý?" Napište nám!

karliki 31.03.2011

Kdybych byla bohatá,tak bych tady určitě u počítače neseděla a nepsala Vám,protože bych dělala úplně jiné věci,užívala bych si života plnými doušky,koupila domeček,který bych si zařídila dle svých představ a chodila na nákupky a neřešila bych kdy mám či nemám něco zaplatit jako to řeším teď,taky bych si koupila autíčko a nějakou tu vilku v cizině abych mohla kam jezdit.Kolik bych nato potřebovala?No být bohatý znamená dle mých představ,tak 10 milionů pro začátek a 10 na ůčtu-:-)

Ferkinka 31.03.2011

konečne by som si dopriala všetko čo nemáme teraz, nové bývanie, auto, dovolenku. Niečo by som odložila na horšie časy a niečo vložila do podnikania. A koľko by to malo byť? No tak, keď už tak aspoň 1 000 000 EUR.

Tee 31.03.2011

..postavila bych obrovský psí útulek.. kdybych byla moc bohatá - stavěla bych domy pro týrané ženy, kdybych byla moc moc moc bohatá pomáhala bych všem.. ..samozřejmě (a upřímně) bych nejdříve myslela sama na sebe..ekologický domeček pro mě a každého z rodiny, nadměrné zvýšení lékařské péče .. hmm..a to je asi tak všechno,co bych ke štěstí potřebovala - zdraví a funkčně samostatnou střechu nad hlavou. Taky se uživit tak, abych mohla být doma a tajně psát povídky do šuplíku.. *1*.. a pak bych pomáhala.. takže z hlediska financí by to chtělo jen tak pár set milionů.. čéééský..nene..euro.. *4*

lucia šenkýřová 31.03.2011

Tak by som si najskôr kúpila väčší byt. Potom by to pokračovalo autíčkom pre mňa a aj pre manžela. Potom by som kúpila nové autíčko svokre a mojej sestre. Našim by som na záhradu dala postaviť skvelý bazén a určite veľkú čiastku by som investovala do nejakých nehnuteľností alebo niekam, aby syn keď vyrástol, tak si mohol kúpiť bytík. No a ak by nejaké peniažky zostali, tak by som urobila pre priateľov obrovskú žúrku. Ale myslím, si že by som robila všetko tak ako doteraz. No možno by som si jedine na umývanie okien najala nejakú upratovaciu službu :-) A koľko peniaž znamená byť bohatý. Proste toľko, že nemusíte rozmýšľať nad tým, keď si kupujete boty za 100 € :)

yana 31.03.2011

kdybych byla bohatá, tak bych procestovala celý svět, podívala bych se na místa kam bych se jinak nemohla dostat :-) pak bych si pořídila obrovský skleník a pěstovala bych orchidee :-) a taky bych si za barákem nechala postavit soukromou sjezdovku, po letošní zimě vím, že čím míň lidí na svahu, o to víc si to člověk užívá a nehrozí že nějaký bezohledný lyžař to do mě napálí a poškrábe mi prkno.. :/ a pak bych možná nějaké peníze investovala, nejspíš do pozemků a nemovitostí :-) no a už nikdy bych nejezdila českými drahami. .:D někdy to fakt stojí za to.. :-)a kolik peněz znamená být bohatý? já jako student se cítím bohatá, když si na brigádě vydělám 5tis. :-) ale je to hlavně o tom, jak se který člověk dívá na svět a jaké jsou jeho potřeby :-)

Jana 31.03.2011

...................mala by som vlastný dom so záhradou, zariadený podľa mojích predstáv, chodila by som na dovolenky.

Jana K. 31.03.2011

Keby som bola bohatá, nemusela by som už súťažiť o vykrajovátka od Tescomy :-D Ale nie.... žartujem :-) Asi by som sa pravdepodobne odsťahovala niekam na juh do Talianska, Španielska alebo Francúzska a robila, už len to, čo ma baví a napĺňa. Veľa by som kreslila a maľovala, pestovala fantastické paradajky, starala sa o bylinky, čítala knihy, spoznávala nové krajiny, naučila by som sa piecť a viedla by som krúžok šikovných rúk v nejakom centre mládeže. Snáď sa mi to raz podarí! *4*

Anna K. 31.03.2011

Kdybychom byli bohatí, tak si pořídíme ještě alespoň dvě dětičky . Takhle, ačkoliv si na chudobu určitě nestěžujeme , budeme rádi, když dáme těm našim dvěma vše, co budou v životě potřebovat . A to nejen materiálně :-)

alapakova 31.03.2011

Tak ja by som rozhodne zostala pracovať, nemohla by som byť doma a nudiť sa, len preto, že by som mala veľa peňazí. Peniažky by som rozdelila tak, že časť by som nechala pre deti do budúcnosti, kúpila by som domček pre našu rodinku a časť by som darovala pre deti s onkologickými chorobami, alebo na dáku nadáciu na pomoc detičkám. Ale myslím si, že je to lepšie tak ako to je. Prísť k veľkým peniazom je asi horšie ako ich mať pomenej.

Eva M. 31.03.2011

Bohatá bych nechtěla být jsem spokojená tak jak na tom jsme :-) Když jsou lidi bohatí tak se z toho buď dočista pominou a jsou nesnesitelní a nebo jim zase ostatní závidí,pomlouvají je a kdo ví co ještě :-(

Macenka 31.03.2011

Tak ja keby som bola bohatá, tak by som si otvorila kvetinárstvo a nemusela by som od rána do večera byť v práci, ale mohla by som sa viac venovať svojim trom chlapom a veciam čo ma bavia. A určite by som peniažky investovala do pozemkov a nehnuteľností, aby boli moje deti zabezpečené do budúcnosti. A koľko je to peňazí, aby bol človek bohatý? No tak pre každého je táto suma individuálna, no myslím si že 100 000 EUR je už slušná sumička na rozbeh.

Zuzana Hazerova 31.03.2011

Ak by som bola ja bohata urcite by som nechala robotu a snazila by som z penazi, ktore by som mala zabezpecit celu svoju rodinu a zaplatit nejaky ozdravovaci pobyt pre svoju svokru, ktora si to urcite zasluzi. robila by som veci co ma bavia - chcela by som sa vzdelavat v zahradnictve a studovat okolo kvetoch, cestovat a spoznavat nove krajiny. A kolko penazi asi tolko kolko by stalo to co som tu napisala.

Monika 31.03.2011

kdybych byla bohatá prvni co bych udělala zaplatila bych brachovi hypotéku, nám splatila dluhy a rodičům bych konečně splnila přání-novou koupelnu no apak bych utrácela až by se ze mě kouřilo. Myslím že v dnešní dobe být bohatá znamená mít tak 10-20 miliónu na kontě :)

Toráčová Irma 31.03.2011

Kdybych byla bohatá, rozdělila bych se určitě s ostatními, nechtěla bych být možná ani bohatá neboť peníze člověka hoooodně změní, udělá z nich chrty a hamtivce. Ale kdybych už byla urcitě bych je rozdala těm co to naopak potřebují a pomáhala lidem, ať z toho má každý trošku než jeden a hodně. A to že se zdraví koupit nedá s tím moc nesouhlasím, v chudých zemích nemají na to prostředky léky nemocnice apod. A za peníze se pořídit přece dají. Některé země nemají ani dětem dát co jíst a přece za peníze se jídlo koupí, či nemají na studium, které se také za peníze pořidit dá-to znamená že vše na penězích zavisií!! Je to můj nazor ale nikdo mi ho nevezme. Vždyť chudý není ten, kdo má málo, ale ten, kdo chce víc.;-)

slunéčko 31.03.2011

Kdybych byla bohatá..nevím,zda bych byla šťastnější,ale určitě bych měla snadnější život. Zůstala jsem sama a 4 děti se mnou.Být bohatá,dala bych dětem kromě lásky a bezpečí,trochu snadnější život.Zdraví se koupit nedá,a to bych potřebovala nejen pro sebe,ale hlavně pro malého Matýska,který se narodil s půlkou srdíčka a teď ho čeká 3.operace.Dala bych všem dětem a vnukům na studia a kdyby se dala vykoupit smrt,tak aby tragicky nezemřel můj nejstarší syn,stíhací pilot naší armády.Jenom že to jsou věci,které zaplatit nedají.Určitě bych s dětmi jela aspoň na měsíc k moři a konečně jela s nejmladší dcerou na Mistrovství světa ve florbale žen,abych byla u toho,až letos konečně získají medaili.Bude to již 6.mistrovství,kterého se jako hráčka účastní a nebyla jsem na žádném.Určitě bych chodila dál do práce,jen bych si dovolila věci,na které mi nikdy nezbývalo.A kolik peněz?To nedovedu posoudit,ale pár set tisíc,by to asi nespravilo.

Jarmila 31.03.2011

Kdybych byla bohatá, dělala bych to co dosud. Milovala svého muže, životem vedla své děti a rozmazlovala kocoura. V tom by se nic nezměnilo. Vím ale jistě, že bych jim mohla dopřát radosti o kterých dnes jenom sní. Kolik peněz je "bohatý" opravdu nevím. Pro někoho miliony, pro jiného pár tisíc. A i když bych samozřejmě chtěla být bohatá, jednu věc vím jistě: Jsem strašně vděčná za to co mám. A i když mám holý zadek, v lednici občas jenom zimu a v peněžence permanentní průvan, mám dvě zdravé ruce, rodinu a střechu nad hlavou. Co by jiní za to dali.

adazo 31.03.2011

tak by som si splnila svoj sen a to cestu do Vietnamu na minimalne dva mesiace :) no ja uz bohata som, mam krasnu dcerku, ktora mi robi radost a neda vymenit za ziadne peniaze :-)

dalve 31.03.2011

Keby som bola bohatá, na prvom mieste by som si dala postavit nas vysnívaný domček. Nechala by som tam robotu, ktorú nemám v láske a isla by som studovať dalej na vysokú alebo najprv na nejaku bakalarsku, aby som si mohla najst lepsiu prácu, ktorá ma baví. Zapísala by som sa aj na kurz manikury a pedikury. Kolko penazi zamena byt bohaty, no na to je tazko odpovedat, kazdy ma ine poziadavky, moje sú tie horeuvedené, viac by som nepotrebovala. Este raz som to teraz poslala, som sa registrovala :-)

martina kunkelová 31.03.2011

Myslím si že bohatá som mám krásnu rodinu manžela a dve deti no je to najkrajšie keby som bola bohatá aj finančne splatila by som hypotéku leasing a požičku celú rodinu by som vzala na Capri osttrov v Taliansku a dokončila dvor a fasadu a len si by som ssa smiala tým čo sa smejú dnes kvoli hypotéke mne

katuskapd 31.03.2011

No muselo by to byt vela penazi, z ktorych by som pomohla najskor celej svojej rodine, cize domy, auta, dovolenky :D Den by vyzeral takto, rano by som vstala, dala si ranajky,, isla by som do fitka, udrziavat sa treba :D potom nákupy, lahsí obed s priatelkami, poobede oddych pri bazene s detmi, podvecer posedienie v restauracii s manzelom, a vecer uz len klud pred telkou :D Upne obycajne, cize ani nepotrebujem byt nejako zvlast bohata, stacilo by trochu :D .D .D


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat