Diskuse na téma Doplňte větu. Kdybych byla bohatá..........

Jak by vypadal váš život, kdybyste byla bohatá? Co byste dělala a co už ne? A kolik peněz znamená "být bohatý?" Napište nám!

Veronika D. 31.03.2011

Keby som bola bohatá, na prvom mieste by som si dala postavit nas vysnívaný domček. Nechala by som tam robotu, ktorú nemám v láske a isla by som studovať dalej na vysokú alebo najprv na nejaku bakalarsku, aby som si mohla najst lepsiu prácu, ktorá ma baví. Zapísala by som sa aj na kurz manikury a pedikury. Kolko penazi zamena byt bohaty, no na to je tazko odpovedat, kazdy ma ine poziadavky, moje sú tie horeuvedené, viac by som nepotrebovala :-)

Reňa lomnická 31.03.2011

Čo by som spravila? Splnila by som sen môjmu milovanému manželovi...kúpila by som malý rodinný domček,pretože viem,že po ňom veľmi túži...Byť bohatý...to neznamená mať veľa peňazí..to ja ozaj nemám a pritom sa ozaj cítim bohatá..bohatá o rodinu..manžela,deti...spomienky.. :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat