Diskuse na téma Odpustit nevěru, nebo ne?

04. 04. 2011 | Nevěra

Rozhodnutí, před kterým stojí mnoho žen - odpustit nevěru svého partnera, nebo ne? Jak byste se rozhodla vy? Nebo už jste mezi těmito možnostmi musela volit - kterou jste vybrala a proč?

Alice 17.05.2013

Zdravím všechny ženy,které čelí nevěře.Zůstat a bojovat pokud Vám za to stojí ten chlípník.

Zdena 17.05.2013

Nevím co je hroší.Po jednatřicetiletém manželství,když chlapa chytne druhá míza a splaší se mu hormony,chová se jak náctiletý, možnáí ještě hůř.Doma dva dospělí synové, to je teprv mazec.Nikomu bych to nepřála.Navíc rozvedená milenka,která ho chce za každou cenu k sobě a dělá pro to vše .Ničeho se neštítí.To je peklo.Potom to vydržet.To je na nobelovku.

Klementína Zdena 20.09.2014

Zdeně,řekla bych běž. I pro Vás bude slunce svítit. Když budete chtít,vždycky se muž najde

Klementína Zdena 20.09.2014

Zdeně,řekla bych běž. I pro Vás bude slunce svítit. Když budete chtít,vždycky se muž najde

Zklamaná Zdena 27.01.2021

Dobrý den ,Zdeni vím co tím chcete říct,mám to doma po 30 manelství,dvě dopěl děti a roky mě podváděl a nadále je s ní v práci,zažívám něco hrozného a nevím jak zapomenout.

pepe 26.09.2015

zbavit sa toho smrada... nie len že sa ten chlap zmeni na tolko ze si ta nebude zas az tak vazit ale bude si mysliet stale ze ta ma istu a to je to najhorsie..... Ty budes ta istota a to znamena ze sa nemusi snazit, ak máš deti tak radšej bez neho ako s ním, oni si zvyknu a bude to lepšie ako vidiet nezaujem otcovej strany .... (tu máš pohlad na danu situaciu z pohladu syna....)

Enaj 29.10.2015

Tak to jsem se měla asi narodit jako muž, já byla nevěrná víckrát i když doma vše fungovalo, stačilo prostě jen mít příležitost, až ta poslední nevěra mi obrátila život naruby a bohužel se to už vrátit nedá. Nicméně teď mám už druhý rok celkem fungující vztah, protože po ničem prostě nepátrám ..Je pravda, že žijeme jen jednou a chybovat může každý

krásný chlap 16.11.2015

Infantilní mrduchtiví idioti...jsou vždy velmi nevyvinutými jedinci...jsme jako společnost emancipovaní ve své debilitě, bez víry...proto zahýbáme...mi sami jsme zodpovědní za situaci ve světě..za smrti v Paříźi, za nečinnost našich vlád...za nevěry a neschopnost hledat v životě něco hlubšího...je mi odporně, když vidím s jakým zaujetím se zde řeší ty nejdebilnější problémy, jak skuteční muži musí ustupovat zoufalcům a mamonářům, jak se svět řítí do záhuby podporován nejhloupějšími z hloupých a jak se ženy emancipují a mění v muže....JE TO ZOUFALOST, CELÝ TENTO CHAT...najděte si partnery, kteří o vás stojí...ohlašte se z facebooku a začněte žít...toť má rada...

René krásný chlap 24.11.2016

Je skutečně ubohé hledat štěstí v sexu se ženou.Skutečnou lásku lze nalézt pouze ve vztahu s mužem.To platí pro obě pohlaví.Pro skutečnou rozkoš si jak muž,tak žena musí nalézt mladého vyvinutého samce ,na barvě pleti nezáleží.

zulitvi 11.03.2016

Těžko říct, záleželo by asi na situaci. Asi bych neodpustila a pokud jo, srovnávala bych se s tím dlouho.

Pedroslava Makos 10.11.2016

podle mne je nevera naprosto v poratku. je to jak říká muj prytel okoreneni vstahu <3

Dalimil Pedroslava Makos 24.11.2016

Tělesná nevěra neznamená absolutně nic,pokud je duševní soulad.Já byl manželce často nevěrný s ženami i muži.A přesto jsme měli hezký vztah.Žena to vždy obrečela a potom nastalo to nejhezčí ,udobřování ,když to nespravil hezký dárek,spravila to noc plná vášně,Tož tak.

Pavlína 08.01.2020

Jak odpustit nevěru.která stále trvá.I přes to., že mi říká, že já jsem jeho priorita a na mě mu záleží.A denně komunikuje s tou druhou.Prý to jde do útlumu.Nerozumím tomu.Mezi vánocemi byl klid, nechodil do práce , tak mu nevolala.Jakmile se začalo chodit do práce už je to tu zase.Já nemůžu nic říct protože provokují a on se snaží.vůbec nevím co mám dělat.Mám to přehližet ? Už to trvá půl roku a já už ztrácím sílu.

Ahold Pavlína 10.03.2020

Poslat ho do hajzlu.

Alena 21.06.2020

Ahojky já jsem si prenatální test otcovství nechala dělat v ddc dna centru a jsem moc spokojená

Jana Alena 23.06.2020

Aleno a je tento test otcovství bezpečný pro dítě?

Alena Jana 29.06.2020

Ahojky ano uvádí že je to bezpečné pro matku i pro dítě

Jana Alena 01.07.2020

A jak jste se do centra objednávala?? Nebo je možnost tam případně před objednáním i nějak napsat a zeptat se?

Jana 07.07.2020

Díky moc, centrum mě opravdu hodně zaujalo. Mají přehledné stránky co jsem se dívala


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat