Diskuse na téma hubnutí

04. 04. 2011 | Hubnutí

http://www.hubnete.cz/lussi

Aťka 09.06.2018

O světě zdraví jsem slyšela, ale neznám ho.

Julča Aťka 16.06.2018

Ahoj jsem plná vody a nevím co s tím mám dělat.Budu ráda,když mi někdo poradíte.

Edita Julča 20.06.2018

Mě hodně pomohly tablety H2Out.Začala jsem je brát na doporučení kamarádky,která mi řekla, že jsem plná vody.Nikdy jsem o nějakém zadržování vody v těle neslyšela,ale krásně mi zabraly a jsem po nich zase hubená.Všechna voda se vyplavila z mého těla ven.

Renata Edita 30.06.2018

jak dlouho se tyhle vitamíny musí brát?

Petka Brno 25.02.2018

já mohu doporučit chodit pravidelně k výživovému poradci ze světa zdraví. Jejich unikátní metoda, jak zhubnout a znovu nepřibrat na mně zafungovala. Vyplnila jsem kontaktní formulář zde a o vše se už postarali.www.svet-zdravi.cz

Monika 22.01.2018

Já jsem začala brát chrom s vlakninou a zeleným čajem,docela mě to při hubnutí nakoplo,chodim docela dost cvičit. https://www.rpshop.cz/chrom-zeleny-caj-vlaknina

Žaneta 20.01.2018

Holky, chtěla jsem se zeptat jaké používátě doplňky stravy při hubnutí?Já cvičím, už jsem si také upravila stravu,ale pořád to není ono.

Denisa Žaneta 21.01.2018

Já začala cvičit teprve před dvěma týdny,ale vůbec mi to nejde.Prostě jsem v tom úplný amatér.

Judita Žaneta 23.01.2018

Já jsem hodně upravila stravu, začala jsem cvičit a ještě jako doplněk jsem si koupila slim koktejly od www.chiashake.cz

Petra Zizková Judita 25.01.2018

chodíš i na nějaký detox těla?

Radka Hukovice 18.01.2018

to je pořád dokola, věčný boj to hubnutí. Už by měli zrušit ty Vánoce!!! :D Zas do dalších Vánoc budem hubnout..:D Já se zas ze zoufqalství přihlásila do redukčního programu na hubnutí do Světa zdraví a zatím jde to. Kilča dou dolů. Tak uvidím, potřebuju do dalších Vánoc 15 kilo minimálně sundat..:D Výživová poradkyně se mi věnuje a dělá maximum, abych to zvládla.

Mirka L 19.12.2017

já po tisících pokusech zhubnout se naštvala a obrátila se na odborníka. Jsem pod dohledem v půlročním programu ve Světě zdraví. Starají se o mě, co bych měla jíst, co ne, pravidelně docházím na konzultace a měření, jsem pod neustálým dohledem a tak hubnu. Mně to tak vyhovuje, sama bych to nezvládla.

Jana 25.11.2017

Dámy, tak co se týče stravy, ta už by byla vyřešena... Ale teď hledám nějaké vhodné cvičení. Doporučíte? Jaké vás baví? U čeh vydržíte? :)

Bělka J 18.11.2017

Hubnutí řeším už nad sto let!! Vzdala jsem to sama a taky jsem se obrátila na odbornou pomoc. U mě to také byla pobočka v našem městě ve Světě zdraví. Nemohu si jejich přístup a služby vynachválit. Paní tam byla skvělá, možná bude lepší, když mrknete na jejich stránky, www.svet-zdravi.cz

Danča Strachotín 18.10.2017

já taky navštěvuji Svět zdraví, jako Gergana a musím přiznat, že to jde. Zatím mám jen 5 kilo dolů, díky jejich programu, ale jsem teprve v počátcích, tak mi držte palce.

Gergana 21.09.2017

já zhubla díky speciální metodě na hubnutí, kterou mi poradili ve Světě zdraví u nás na pobočce. Teď už vím jak na to. Zhubla jsem a už vím, jak se stravovat, aby kila nešla znovu nahoru. Dělala jsem spoustu nutričních chyb a teď už vím, kde přesně jsem vždy dělala chybu. Vím, co si můžu dovolit jíst a čemu se naopak vyvarovat.

Diana Letovice 19.08.2017

já zhubnout taky sama nezvládla. Je to trapné, někde na světě lidé hladoví a já nedám dole sama ani kilo špeku. Já taky musela obrátit se na kvalitní odbornou pomoc, co s tím..Najela jsem na stránky www.svet-zdravi.cz, objednala jsem si konzultaci, na konzultaci se mě ujala velmi milá paní a s tou sme bojovali společně. Moc mi pomohla, nejen zhubnout, ale i v tom, jak znovu v budoucnu nepřibrat a kterým potravinám se vyvarovat

Beata 02.07.2017

Osobně doporučuji návštevu centra světa zdraví. Sama jsem docházela do brněnského centra na Běhounské a jsem moc spokojená. Zatím jsem v procesu, ale nějaké výsledky už vidím a ty mě ženou dál :)

Tatiana34 Beata 23.07.2017

Máte pravdu, já po porodu byla jak machna. Sama jsem zhubnout nezvládla. Zhubla jsem jen díky nutriční specialistce ze Světa zdraví, která na mě odborně dohlížela, sestavila jídelníček na míru a měřila mi pravidelně hodnoty tuku v mém těle. Bez ní bych to opravdu nezvládla, jejich metoda na hubnutí uinkuje, aniž byste museli hladovět a aniž by se dostavil jojo efekt.

kristka Karlov 14.06.2017

já taky navštěvuji svět zdraví. Sice za to musím něco zaplatit, ale děvčata, fakt ty jejich metody fungují. Jo jo efekt se zatím opravdu nedostavil a deset kilo už mám dole. Bohužel, mně jen deset kilo nestačí....

terina 25.05.2017

Mě se taky svět zdraví zalíbíl, ale jejich služby se mě zdály trochu dražší. Nakonec jsem se domluvila na splátkách a zapojila se do programu. Zatím jsem velmi spokojená.

lizina 16.05.2017

Taky se rozhoduji jestli to mám zkusit. Prošla jsem si jejich stránky www.svet-zdraví.cz. Velmi se mě líbí, takže jsem se objednala na vstupní konzultaci a pak uvidím.

Justýna lizina 17.05.2017

Sama ve svém těle jsem se necítila dobře. Z práce jsem chodila permanentně unavená a s bolestí v kolenou. Na vycházkách jsem byla brzo zadýchaná, proto jsem se jim stále častěji vyhýbala. A oblečení? Se ženami mých předchozích tvarů se zřejmě nepočítá, také to tak vypadalo a já na sebe nemohla nic vkusného koupit. Vyzkoušela jsem spousty diet, ovšem bezvýsledně, popřípadě s následným jojo efektem. Nakonec jsem v životě ipravdu zhubla 20 kilo, ale to jen díky mé nutriční poradkyni, která věděla, jak na to, sama bych to nedokázala. Zkuste taky vyzkoušet nové metody, mrkněte na www.svet-zdravi.cz

aninka 13.05.2017

Se světem zdraví mám dobré zkušenosti, byla jsem v 3 měsíčním programu, zhubla jsm 9kg, to byl také cíl, ale hlavně jsem se toho spoustu naučila, jak poslouchat své tělo, jak ho akceptovat, jak dodržovat správnou životosprávu, tohle vše pro mě bylo důležitější než samotné zhození kil :)

Michalka 25.04.2017

Ahojky, znáte dietu Prodietix? Máte s ní některá zkušenosti? https://www.prodietix.cz/

Bohunka J 24.04.2017

Je mi 60 let. Po přestěhování do garsonky jsem během 6 let každý rok přibrala 2 kg. Před tím jsem s váhou žádné velké problémy neměla. Po dosažení 73 kg jsem se s tím rozhodla něco dělat. Hodně jsem se zadýchávala, potila se a byla unavená a měla zažívací potíže. Přes tu pneumatiku v pase jsem se nemohla pořádně ohnout! Vyplnila jsem tedy dotazník na internetu na www.svet-zdravi.cz. Následně se mi ozvali na konzultaci. Měla jsem hodně viscerálního tuku a další špatné hodnoty. Nechala jsem si udělat jídelníček na míru, začala ho dodržovat a jíst 5x denně. Nyní po půl roce vážím 66 kg, mám o 13 cm méně v pase a o 8 cm přes boky. Mým cílem je, shozená kila si udržet do budoucna. Pracovnicím ze Světa zdraví za podporu a příjemné prostředí musím opravdu velmi poděkovat, byly skvělé.

Lenny 17.04.2017

Zkoušeli jste nahrazovat hlavní jídlo třeba koktejlem? Našla jsem dobře vypadající recepty, a tak si říkám, že kdybych to pila dvakrát denně místo ,,normálního" jídla, jestli zhubnu.https://www.bety.cz/diskuse/6753/Darek-na-Valentyna

Mirka Křivánková 15.03.2017

Já se obrátila na jednu z poboček Svět zdraví, kde mi velmi pomohli s mým problémem, nadváhou. Byl mi sestaven osobní výživový plán podle nutriční typologie s doporučenými potravinami a dalšími radami. Např. Jak a co jíst v určitou dobu, kterým potravinám se vyhýbat, jak se hýbat atd. Jak jsem byla na sebe pyšná, když se dařilo zhubnout alespoň něco a byla jsem pochválena. K mému překvapení i změnit své stravovací návyky mi nedělalo velké problémy. Po třech měsících si mé ubývající váhy začalo všímat i mé okolí a tím narůstalo mé sebevědomí, ale hlavně i chuť vydržet.Má poradkyně ze Světa zdraví, byla po celou dobu se mnou a byla skvělá.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat