Diskuse na téma hubnutí

04. 04. 2011 | Hubnutí

http://www.hubnete.cz/lussi

Amina 28.07.2023

Já začala cvičit, ale kila jdou dolů docela pomalu tak jsem si říkala, že bych zkusila nějaký doplněk stravy, který s tím třeba trochu pomůže. Nemáte něco takovýho vyzkoušenýho?

Emka 27.10.2023

Můžete doporučit nějakou účinnou dietu, se kterou se dá trvale a hlavně zdravě zhubnout? Zkusila jsem toho víc, ale vždycky nakonec naberu kila zpátky…

Anett Emka 21.11.2023

Zdravě se dá zhubnout s krabičkovou dietou, já mám od Zdravého stravování program Fit+ a jsem spokojená. Jídla jsou čerstvá a chutná. Bohužel je to tak jako s každou dietou, že když se vrátíš ke starým stravovacím návykům, tak se kila vrátí, ale pokud si osvojíš složení jídel a velikosti porcí, tak je váha dlouhodobě udržitelná. Navíc krabičkovou dietu můžeš mít jak dlouho budeš chtít oproti jiným dietám.

miška4 29.11.2023

Já mám výbornou zkušenost s https://www.ketodiet.cz/ začala jsem rychle hubnout a netrpěla jsem hlady. Jídla jsou chutná a doplňovala jsem různým ovocem a zeleninou podle plánu. Váhu si pořád držím, protože jsem se díky ní konečně naučila správně stravovat, mají i super poradenství a hodně dobrých receptů :)

Alena 22.01.2024

Zkuste ketofit, byla jsem na něm s mámou a sestrou v podobnou dobu a máma zhubla nejvíc celkem 22 kg, já jsem jedla spíš polívky, pečivo, omelety, mamka zase chtěla rychle připravit jídlo, takže taky polívky nebo koktejly. Vše chutnalo, rychle uvařeno :)

Alena 22.01.2024

https://www.ketofit.cz/produkt/proteinova-dieta-zkusebni-balicek

NELA 28.02.2024

Zkusila jsem toho víc, ale jediná co mi opravdu chutnala je česká KetoDiet. Zhubla jsem s ní 8 kilo, přesně to co jsem potřebovala :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:27
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:11
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat