Diskuse na téma Kam na rodinný víkend?

Máte tip, kam vyrazit na rodinný výlet na víkend? Podělte se o něj s ostatními :)

susanap 08.04.2011

Dobry den, takze ja so z vych. SR a my sa chystame najprv na nakup do Klcova - nachadza sa tam Herbaton v ktorom sa pestuju okrasne a ovocne rastliny a stromy. Chceli by sme nieco do nasej zahrady. A potom aj deti aby mali nieco z vyletu tak navstivime Spissky hrad a potom sa pojdeme najest pod hradom je salas a je tam aj pre deti taky maly zab. park. Uz len aby pocasie vydrzalo.

Daniela Světlá susanap 10.07.2013

My jedeme na výlet do Ostravy ( rovnou to spojíme s návštěvou babičky ) a navštívíme asi klasicky zoo, nějaké zajímavosti v okolí a my dospělí večer divadlo :) Pokud tam také míříte tak Vám vřele doporučuji hotel http://www.jan-maria.cz/www/cz/hotel/ minule jsme si zapomněli objednat lístky *3*a na recepci za nás vše vyřídili a ještě nám doporučili skvělou kavárnu.

Reňa lomnická 08.04.2011

Keďže som z Liptova,možností na výlet je tu ozaj veľmi veľa. Tento rok neprebehla uzávera Západných Tatier,tak určite by som vás poslala do Žiarskeho sedla..Je to nádherný kút malebného Slovenska..Určite si treba pozrieť symbolický cintorín,ktorý je tu ako memento ľudí,ktorý zahynuli v horách..A po krásnom výlete možno zažiť relax v Aquaparku Tatralandia :-)

Jarmila 08.04.2011

Z vlastní zkušenosti mohu doporučit eurokemp Běšiny. Leží kousek od Klatov, v nádherné přírodě. Celý areál je udržovaný, dobře členitý, takže si každý může dopřát soukromí nebo naopak zábavu. V areálu jsou krásné, moderní chatky (každá až pro 5 osob, s kuch. koutem, soc. zařízením) nebo místo pro stany, karavany atd. Koupaliště, hřiště atd. Možnost zapůjčení kol a vyjížďky do okolí. Možnost táboráků nebo zapůjčení grilu, pobavení v místní restauraci, kde výborně vaří (a obsluha je úžasná) Pro děti je tam pohádková cesta, která ale určitě zaujme i dospělé. V létě jsou okolní lesy plné hub, borůvek, malin. Pro děti z města je to hotový ráj. V lesích mohou vidět srnky, zajíce nebo na okrajích polí bažanty. Za návštěvu určitě stojí Klatovy. Katakomby, věž a další památky. Pro nás a naše děti jsou Běšiny jasná volba. Vracíme se tam pro jejich neopakovatelné kouzlo, za milými lidmi i kouzelnou přírodou. Krásné jsou v každém ročním období. Na jaře kdy vše pučí, zelená se, po okolí vodí zvěř svá mláďata.... V létě, kdy se dá dovádět v koupališti, hrát nejrůznější hry a večery trávit u ohně.... Na podzim- to příroda, ta mocná čarodějka den za dnem oslňuje paletou barev. V zimě, kdy si slunce hraje s leskem sněhu a člověku je až líto do té čisté nádhery šlápnout. V lese je ticho, jen stopy ve sněhu upozorní na to, že tam nejste sami.

anna Levicka 08.04.2011

Ja odporucam na SR-Sklene Teplice. Je tam pekna priroda, kupele. Po dobrej turistike, vyletiku sup do teplej vodicky si oddychnut a potom sa napapat do vybornej restiky-slovenska koliba aj okrem inych vybornych jedal so slovenskymi specialitami. Aby Vam lepsie chutilo, hra tam aj ziva hudba. No, jedoducho super :-)

Miroslava Slovikova 08.04.2011

Tak ja urcite odporucam Rajecku Lesnu, je to krasna slovenska obec v ktorej sa nachadza Slovensky Betlehem s pohyblivymi drevenymi postavickami a s vyobrazenim celeho Slovenska, je fakt krasny a potom je tu aj Lurdska kaplnka s liecivou vodou, kde sa da ovlazit a tiez krasna Krizova cesta, vhodna na lahku prechadzku do vrchu, je tu aj gejzir, proste raj pre rodinky s detmi:-):-)

Jiřina Dhalia Zajanová 08.04.2011

Tak já doporučuji nějajkou ZOO,vše se probouzí,kvete,je krásně :-) třeba Děčín,Liberec,Ustí....;-)

yana 08.04.2011

Já bych pro rodinný víkend doporučila hrad Bouzov, v létě tam zvyknout být prohlídky s princeznami a stašidlami, úplně super pro děti, mě to taky moc uchvátilo,pod Bouzovem je postaven trojský kůň a tam jsme strávili snad půlku odpoledne, byla tam možnost si do něj vejít a vylézt až nahoru a taky jsme stříleli z kuší a viděli ukázky středověkých zbraní. nedaleko Bouzova se nachází Javoříčské jeskyně, které když je venku hodně teplo vřele doporučuji, byla jsem tam už 2x a hrozně se mi tam líbilo(jednou jsem tam byla někdy v březnu,nebo dubnu na začátku sezony jeskyní a to jsem se tam naopak ohřála, oproti tomu, jaká byla venku zima :-) Pak ještě nedaleko je zámek Uničov, tam by se spíš líbilo klukům, je plný loveckých trofejí, ale já jako holka jsem tam taky vydržela :-) Takhle nějak bych si já představovala rodinný výlet :-)

Redaktorka.Petra yana 11.04.2011

Dárkový balíček Relax posíláme čtenářce "yaně" za její tip na víkendový výlet! Gratulujeme! Šéfredaktorka Petra!

petruskak 09.04.2011

Já můžu vřele doporučit kemp Žralok na Plumlově nedaleko Prostějova. Byli jsme tam už několikrát, je tam krásná příroda, koupání, úžasný zámek. Prostě pohoda!!! Je to naše srdcová záležitost a rádi se tam vracíme.

Martina 09.04.2011

Krásně je na Bečově. Hrad zaujme děti i rodiče a relikviář vyrazí dech všem. Krásná zahrada, v městečku malá botanická zahrada, restaurace.... Kousek do Karlových Varů i mariánských Lázní, kam jede vlak i bus. V zahradě hradu je povoleno fotit a tak můžete mít krásnou památku. Přespat se dá v penzionu a v okolí je toho spousta k vidění. Prameny, Vřídlo, lanovka,muzeum Becherovky, koupání v Thermalu... nebo jen tak procházet se po kolonádě, chroupat lázeňské oplatky a prohlížet si město.

eva 09.04.2011

Já bych doporučila Klášterec nad Ohří krásná příroda velký aqva park kde se nenudí děti ani dospšlí 50kč vstup na celí den a je tam nejdelší tobogán v čr doporučuji:-)

alena5 10.04.2011

Nádherně je v Luhačovicíh,krásné prostředí lázeňského města,čistý vzduch a nedaleko je ZOO Lešná.

Milena alena5 10.04.2011

:-D a ja dnes musím uklízet

Určitě bych doporučila Oase Praha,je to dobrý místo jak na víkend tak klidně i na dovču. S rodinou jsme již párkrát navštívili,a vždy se rádi vracíme. Mohu vřele doporučit

aaa 28.05.2011

NIkam doma v posteli

karla 30.05.2011

ano,ten zámek je plný loveckých trofejí,ale jmenuje se Usov:-p

Soňaaaa 14.10.2011

Ahoj, pokud nevíš, kam na víkend, tak se podívej na stránku http://www.sleviste.cz/?q=dovolena, určitě tam najdeš nějaký hezký zájezd za dobrou cenu:) já vždycky, když mám volný čas, tak se tam podívám a něco si vždycky vyberu:) Hlavně je to tam pro mě za rozumnou cenu:)

My jsme s dětma vyrazili na víkend v létě do sportovního areálu v Šatalicích. Je to pěkné místo na okraji Prahy, kde je plno možností jak sebe i děti zabavit. Manžel a dva synové měli nejvvětší radost z fotbalových a tenisových hřišť, dcera zase ze hřiště na beachvolejbal a já z absolvování masáže. Úžasný zážitek byla vyjížďka na kolech doplněná vyjížďkou na koních, které jsme objevili nedaleko areálu. Určitě mohu doporučit, myslím, že by to mohl být super výlet i pro partu mladých lidí :)

Jelikož jsme se rozhodli pro novou zdrav. pojišťovnu tak se chcme podívat na den dětí na akci v Brně na veledromu, budou tam soutěže atd. Změnili jsme pojišťovnu přes zmena-zdravotni-pojistovny.cz a nemuseli jsme na pobočku a tak doufám, že nás tato akce jen utvrdí, že jsme udělali dobře.;-)

Anetka 23.05.2015

Zdravím já určitě doporučuju bobovou dráhu, je to pro děti netradiční a naše děcka si to zamilovali.... např. (http://www.bobovadraha.cz/ ) ale jsou i jiné.. My navštěvujeme s dětmi právě tu bobovku a vždycky se tam těší, je to v pěkném prostředí a mají to vždycky za odměnu např. za vysvědčení nebo jednou za čas když jim chceme udělat radost ... Mrkněte na to . Hezký den

Linda 30.06.2015

Ahoj všichni. prosím vás, chystáme se o prázdninách s detmi(8 a 10let) do Prahy. Je něco, co byste nám doporučili kam zajít?

Péťa Linda 08.07.2015

byli jsme o víkendu se synem na procházce se Strašidelnou Prahou. Mají na výběr z několika výletů. My jsme na Slevomatu koupili poukázku za pár korun na procházku Strašidelný Vyšehrad, a do konce prázdnin bychom chtěli jít ještě na Pivní procházku, to teda si jen s manželem :-D. Paní průvodkyně říkala zajímavosti o Praze, bylo to fajn :-)

Linda Péťa 22.07.2015

Péťo, díky za tip. Zní to dobře. koukala jsem se na web a říkala jsem si, že by nebylo špatný jít s kamarádama na ten individuální termín. A jak to probíhalo, po cestě byli nějací převlečení lidi nebo tak?

Péťa Linda 27.07.2015

Individuál je určitě super, že máte průvodkyni jenom pro sebe :-). Já jsem čekala, že budou nějak převlečení do kostýmů, ale nebyli, ale i tak se to dětem líbilo a mluvili o tom ještě týden :-D. Koukala jsem se, jestli nemají fotky na stránkách a mají procházky ted v akci http://www.strasidelnapraha.cz/prochazka/strasidelny-vysehrad. Foto budou mít určo na FB.

Loucková 14.09.2015

Já jsem tu s manželem objevila tip na bobovou dráhu v Proseku a bylo to tam pěkné. Vzali jsme děcka na výlet a ty si to taky užili.. já jsem neměla sice silný žaludek na to, nasednout na bobovou dráhu ale děcka lítali jako splašené a chtěli ještě :D Koukněte http://www.restaurace-bobovka.cz/ Je to zase něco jiného :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat