Menu
01. 02. 2019 | Prostě sex
Dobrý den, prosím poradíte mi jak můžeme s manželem bojovat se špatnou erekcí? co na to opravdu funguje?
Já jsem vyzkoušel fakt hodně doplňků a přípravků na erekci, ale po Viamaxu od http://www.supererekce.com/8-viamax ho mám pevný jako kůl, zvládnu po něm vždy 2 - 3 čísla, za ty peníze jsem fakt spokojený.
Opravdu to tak pomáhá jo? jak dlouho to trvá od objednání, než to přijde?
Já jsem to objednal ve středu a v pátek jsem to měl doma, takže opravdu rychle. A opravdu to STOJÍ za to, věřte mi :-)
No prvně než bych tuto situaci řešil práškama bych se zaměřil na stravu a sportovní aktivitu.Nevěřili by jste co to s chlapem dokáže,nejenom že vydržíte daleko déle ale zvedne se vám mimo jiné i sebevědomí,pro svojí partnerku budete přitažlivější a hlavně se budete cítit mnohem lépe.Odzkoušeno 😈😀✌
Zdarec máte někdo něco ozkoušeného aby mi to více stálo.Je mi sice jenom 40let,ale mám s tím už větší problémy.
Podívej se na e-kondomy najdeš tam plno dobrých věcí co se týče sexu.
Nemáte vyzkoušené nějaké přípravky ? Buď se dají koupit na osvědčeném eshopu nebo ať se poradí s lékařem. Není ani první ani poslední, který má takový problém.
Rozhodně je lepší, aby to muž konzultoval s praktikem ... chlap s tím měl taky problém a objednával si něco tady z toho eshopu www.supererekce.com
S manželem nám to v posteli už moc neklape tak zvažuji nějaké pomůcky, co myslíte?
Za sebe si myslím že to je super nápad, sama si s přítelem sem tam objednám něco pro pobavení
A můžete něco doporučit?
Nemáte zkušenost i s afrodiziaky jestli to funguje ?
Nevíš co konkrétně bral ? Dívala jsem se na ty stránky a mají tam toho víc na výběr.
Tak jsme s přítelem vybrali viamax a efekt super !! Nečekala jsem nástup během takové chvíle a hlavně ta výdrž ...
Dochází tady na tom přípravku k opakované erekci ?
Ano, to je právě hlavní účinek, že muž je schopný opakovaného sexu, takže naprostá paráda.
A celková výdrž je teda jak dlouho ?
A zkusily jste si sex nejako okorenit? Delsi predehra? Nejake eroticke hracky?
Nam opravdu pomohly eroticke hracky, pritel byl pak k neudrzeni! :D
Ahoj můj přítel nemá problém s erekcí ale za to s výdrží.. nejde to něčím podpořit? Nechci žádné pilulky...
No to se obávám, že pokud s tím neudělá nic on sám, tak nic jiného než pilulky nepomůžou. Neviděla bych na tom nic špatného .. od kamarádky manžel je na tom stejně a díky těm podpůrným přípravkům mají pěkně dlouhý sex.
Já nevím a to jdou ty pilulky užívat dlouhodobě ?
já být váma, tak zkusím něco novýho v posteli, protože to chlapa vzruší téměř vždy, zjistěte, co se mu líbí a udělejte mu radost
u nás zabralo sexy prádlo, konkrétně latex...něco jsem měla z e-kondomy, ale záleží jestli si na to troufnete no, měla jsem zpočátku strach ale myslím, že jsem udělala dobře
je to psychicka zalezitost. mam dobre zkusenosti s poradnou www.hanapucherova.cz, konzultuji i online, telefon, email. mrknete. Jana
Co byste poradili pro lepší erekci? Chceme zkusit nějaké prášky na přírodní bázi, aby neškodily organismu, ale zároveň spolehlivě zabíraly.
Taky něco takového hledám, manžel nechce brát klasické prášky, že prý to není dobré, že to má vedlejší účinky..
A je to přírodní? Nemá to nějaké vedlejší účinky?
A co takto vykašlat se na nějaký pilulky a zkusit alternativu? My zkusili lubrikant na lepčí erekci https://e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/pro-lepsi-erekci/hot-ero-prorino-black-line-erection-cream-for-men-100ml a manžel je hotovej... a já taky :)
Právěže je to přírodní, proto si to přítel zezačátku vybral a nakonec mu to i zabírá nejlíp.
Manželovi s erekcí pomáhá Amarex
My jsme teda pilulky zatím zavrhli. Zkoušíme jiné možnosti. Nejvíc a nejlíp funguje tento lubrikant https://e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/pro-lepsi-erekci/titan-gel-gold-special-gel-for-men-50ml. Je to senzační :)
Těm přírodním nevěřím a to z toho důvodu, že je zkoušel manžel a naprosto bez efektu.
Já teda nevím... já nevěřím žádným doplňkům... A volně prodejným už vůbec ne. Nám perfektně pomáhají speciální lubrikanty. Já používám na zúžení vaginy a chlap na delší výdrž. A dohromady je to paráda.
Počkej jak jako speciální lubrikanty? Co to je? Jak jako na zúžení vaginy? kde koupím?
zkuste lubrikační gel podporující erekci a nebo jsou taky taková afrodiziaka a všechno se dá koupit na e-kondomech, taky jsem to zkoušela pro partnera
Jojo, je to tak :) Kup mu tento https://e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/pro-lepsi-erekci/titan-gel-gold-special-gel-for-men-50ml. Ten je na podporu erekce faaakt supr :)
Ahojky, já moc děkuju za info :) My jsme mysleli, že tento problém budeme řšit práškama a nakonec jsme teda ještě zkusili tento lubrikant a musím říct, že je fakt super :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden budete mít pocit, že po nějaké době váš život opět zaplavila motivace. A nezáleží na tom, zda je to motivace k práci, budování či posilování milostného vztahu nebo třeba k sebevzdělávání. Příval energie v&a... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.