Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ke správné výživě pro děti mohu doporučit tinkturu od Allivictus, je i na prevenci. Přírodní a vhodná pro děti a my s ní máme výbornou zkušenost.
Zdravím. Koukám, že je po mně sháňka :-) Jojo jsou opravdu super. Zabírají, děťátko se má k světu a nemoci nás trápí míň a míň. Jen se bojím co bude, až je vysadím. Chci to za nějaký čas zkusit.
My užíváme probiotika a jsme taky spokojeni. Ještě chci vyzkoušet mladý ječmen.
Dcera má taky problémy s imunitou,takže jsem zkoušeli všechno možné.Nejlíp nám teď zabírají probiotika biopron junior.Narazila jsem na něj v různých diskuzích, tak jsem si řekla že to zkusíme taky a zatím to funguje.Dcera má dva roky,takže nějaké cucavé bonbóny jí ještě dávat nemůžu,takže tady se obsah sáčku rozmíchává v mléce nebo v nějakém vlažném pití a malá mi to v pohodě pije.Navíc je to cenově dostupné a je to přírodní doplněk,takže můžu jenom doporučit
Oslabená imunita? Máte také problémy s imunitou? Můj synovec Marek mněl ,navštěvoval 2tř.a stále marodil. V prvním pololetí měl zameškáno 200 hodin .Pak začal užívat přírodní produkt OK Alfa a do měsíce bylo po problému ,pokud máte zájem dozvědět se více jsem Vám k dispozici Vlasta.Fucikova@seznam.cz skype vlastafu http://zdravipokapkach.webnode.cz nezávislý poradce 03-000334
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, týden 34 roku 2025 pro vás přináší zajímavou směsici energií. Na začátku týdne se můžete cítit trochu neklidní, možná až přepracovaní, jak se budou úkoly hromadit. Je důležité si zachovat klid a najít si čas na relaxaci, ať už ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.