Diskuse na téma Na podporu imunity

Ke správné výživě pro děti mohu doporučit tinkturu od Allivictus, je i na prevenci. Přírodní a vhodná pro děti a my s ní máme výbornou zkušenost.

příroda 12.10.2012

Oslabená imunita? Máte také problémy s imunitou? Můj synovec Marek mněl ,navštěvoval 2tř.a stále marodil. V prvním pololetí měl zameškáno 200 hodin .Pak začal užívat přírodní produkt OK Alfa a do měsíce bylo po problému ,pokud máte zájem dozvědět se více jsem Vám k dispozici Vlasta.Fucikova@seznam.cz skype vlastafu http://zdravipokapkach.webnode.cz nezávislý poradce 03-000334

probiotika 16.01.2013

Dcera má taky problémy s imunitou,takže jsem zkoušeli všechno možné.Nejlíp nám teď zabírají probiotika biopron junior.Narazila jsem na něj v různých diskuzích, tak jsem si řekla že to zkusíme taky a zatím to funguje.Dcera má dva roky,takže nějaké cucavé bonbóny jí ještě dávat nemůžu,takže tady se obsah sáčku rozmíchává v mléce nebo v nějakém vlažném pití a malá mi to v pohodě pije.Navíc je to cenově dostupné a je to přírodní doplněk,takže můžu jenom doporučit

leel16 16.01.2013

My užíváme probiotika a jsme taky spokojeni. Ještě chci vyzkoušet mladý ječmen.

majka 17.01.2013

Zdravím. Koukám, že je po mně sháňka :-) Jojo jsou opravdu super. Zabírají, děťátko se má k světu a nemoci nás trápí míň a míň. Jen se bojím co bude, až je vysadím. Chci to za nějaký čas zkusit.

Zuzka 24.01.2013

Ahoj,a jaké probiotika užíváte?Máte je taky na imunitu nebo na nějaké jiné potíže?Mladý ječmen je taky na podporu imunity?A prodává se taky jako nějaký přírodní doplněk nebo se z toho dělají nějaké odvary?

Jana 18.05.2014

Já mám čtyřletého chlapečka a na posílení imunity mu dávám Stopbacil sirup z lékárny, je čistě bylinkový, chutná mu a na to, že tento rok začal chodit do školky, byl nemocný jen minimálně, takže toto je můj recept :-)

Klára 03.09.2014

Já mám taky čtyřletého kluka a před rokem jsme začali chodit do školky a já se vrátila do práce. Podotýkám, že do té doby byl kuba zdravé miminko a i batole...kromě prdíků které jsme řešili probiotickými kapkami od Valosunu...Ve školce nastal kámen úrazu, prostě tam asi bacily jsou všude! A ve chvíli kdy doktorka nasadila podruhé antibiotika během 3 měsíců a já málem kvůli ošetřovačce přišla o práci, jsem si řekla dost, tomu musím zabránit. A tak jsem se u Valosunu kde mám registraci a díky tomu slevu 30% našla, že vyrábí i laktobacílky na imunitu pro děti od 3 let a tak jsem objednala a už používámě několik měsíců. Musím zaklepat na dřevo ale zatím jsme zdaví jako řípa. Dá se koupit i v každé lékarně, teda myslím, u nás v DR. Maxovi mají běžně...

Irena 04.09.2014

Náš prcek byl ve školce věčně nemocný - horní cesty, dolní cesty, laryngitida, furt něco :-(... co dva měsíce jsem s ním byla doma, v práci mi nemohli přijít na jméno. Dostala jsem od známého přednosty kliniky doporučení na betaglukany, takže užíváme celá rodina, vč. dospělých. Syn cucavé tabletky, dospělí pijí glukanový koncentrát. Musím zaťukat, že od té doby je mlaďas stoprocentně zdravý, žádná rýmička, žádná viróza, chodíme k dr. jen jednou ročně na pravidelnou kontrolu.:-) Glukany totálně vyléčily i potíže se štítnou žlázou u starší tety, mamce odstranily zvýšený výskyt cholesterolu, známý si úspěšně doléčil borelku, když mu nezabíraly dvoje ATB. Objednávám od r. 2008 na mjbeta.cz. Glukany doporučuju kudy chodím, nedám na ně dopustit! Mějte se! :-)

Klára 04.09.2014

Irčo tak to je dobré vědět, že existuje i nějaký takový všelék a je super slyšet (číst) že vám to doporučil přímo lékař. Takže až nám přestanou působit doplňky od Valosun tak budu vědět co vyskoušet. Každopádně klepu nas dřevo na hlavu na vše o se dá ale zatím nám reda pomáhá to co máme.Každopádně díky za tip. Hlavně hodně Zdraví!!! P.S. Co v práci už ti ty apsance odpustili?*3*

Tamara 10.10.2014

Ahoj ženy, tak já zrovna procházím menší chřipkou a říkám si že v dnesní moderní době bych se mohla pokusit takovýmto případúm nějak zabránit, třaba právě prevencí. Já tu firmu Valosun znám velice dobře! Dokonce jsem u nich zaregistrovana na strankach www.unikatnilekarna.cz, protože jsem díky tomu získala slevu 30% na vše co mají v nabídce. Doteď jsem si u nich ale ve velkém objednávala Uraval manosa akut na záněty močáku, kterýmy jsem do minulého roku trpěla co chvíle. Teď tedy pililky zobu skoro preventivně, protože mě fakt nebavilo prožívat si bolesti spojené se zánětem a ještě k rtomu i nevolnosti spojené s konzumací ATB na léčbu. Jako mít antibiotika 5x za rok není asi úplně super!!! Každopádně se teda u nich mrknu na nějaké ta probiotika na imunitu. Snad mi pohohou stejně jako uroval*1*

Lenka Tamara 29.10.2014

Tami, až budeš objednávat, tak ber určitě biopron probiotika, já mám s nimi výborné zkušenosti nejen co se týče imunity, ale hlavně mi skvěle upravily zažívání a trávení. Odjakživa mám problémy s trávením, na záchod jsem chodívala tak jednou za čtyři dny, takže jsem byla pořád nafouklá, bolelo mě břicho, no nic příjemného, ale nijak jsem to neřešila. Až když jsem dostala antibiotika na zánět průdušek, tak jsem si k nim potřebovala koupit probiotika, protože se mi po těch atb okamžitě objevila mykóza. No a díky tomu jsem zjistila, že mi výborně fungují i na tu imunitu a zažívání. A ono koneckonců stačí se zajít podívat do lékárny – zatímco dřív tam bývala obrovská nabídka všemožných probiotik z nichž polovina vůbec nefungovala, dneska tam mají skoro už jen ty bioprony.

Veronika T. 14.01.2016

Dobrý den, máte některá tip na doplněk na podporu kojení? Trápí mě mimo bolest prsou i prasklinky.

mamina Veronika T. 15.01.2016

Ahoj, měla jsem zánět prsní žláty a nemoha jsem kojit. Byl mi doporučen od poradkyně přírpavek Feminella hereditum, který zabral. Teď už kojím spokojeně. :)

Ludmila N. mamina 16.01.2016

Feminella mi byl taky doporučeň lékařkou a můžu za sebe můžu doporučit.

Bea Ludmila N. 18.01.2016

Tak to ráda slyším, že funguje. Sice je trhu prej nový, ale všichni si ho vychvalují. :-)

Kulíšek Bea 19.01.2016

Já mám sice zatím ještě pře porodem a kojení není aktuální, ale už jsem se i trochu informovala. A ten feminella hereditum má prej podporovat imunitu dítěte.

bety Kulíšek 22.01.2016

jo,tak yjsem to četla. Má prej upravovat bacily v mateřském mléce. :-)

Mamča bety 25.01.2016

Takže se jeho užíváním dá předcházet problémům, třeba zánětům? :-)

Hedvika Mamča 26.01.2016

Jo. :) Mají právě pomáhat proti prasklinkách přes které by se infikovaly žlázy.

Gabča Hedvika 26.01.2016

Tak to je bezva. Teď jsem si to trochu víc prostudovala a je to teda na mastitidu a retenci při kojení. Nevím teda, jak jinak se to řeší, ale feninella hereditum by přijde kdyžtak jako lepší řešení než vyloženě nějaké léky.

xenie Gabča 27.01.2016

feminellu jsem brala dva měsíce na začátku a neumíms i kojení bez něco ani představit. prsa jsem mívala bolestivá už během těhotenství a takmi poradkyně poradilo tento doplněk. :)

bětka xenie 05.02.2016

mám stejné zkušenosti, brala jsem tento doplněk 3 měsíce hned od začátku a celkově jsme kojila skoro rok. ze začátku mi velmi pomohl.

Nina 19.01.2016

Nejlepší je podle mě pro dítě na imunitu dobrá strava.

Nina 19.01.2016

Nejlepší je podle mě pro dítě na imunitu dobrá strava.

Nina 21.01.2016

I strava matky při kojení může ovlivňovat. Pokud nekojíte, tak klidně i umělé mléka, které jsou kvalitní dnes.

zumka 30.01.2016

Já myslím, že kvalitní strava je důležitá pro imunitu. U dětí pokud se rozhodně mamka dávat příkrmy kupované, tak co nejlepší například hipp.cz mají v bio kvalitě.

Nina zumka 31.01.2016

Přesně tak, hlavně mají bio kvalitu co jsem viděla. A to je dobré pro dítě, aby se nemuselo v jídle setkávat s různými špatnostmi.

Karolína 05.02.2016

Někdo se tu ptal na posileni imunity v těhotenství. Je pravda, že těchto přípravků není moc, ale nějaké se najdou. Já jsem řešila úplně stejný problém. Nakonec mi v lékárně dali hlívu ústřičnou s lactobacily. To vyrovnává zažívání a posiluje tak imunitu. Musí to být ale ta od terezia company. Ty to mají bez chemikálií a vhodné pro těhotné a kojící

Michal Karolína 05.02.2016

Pro těhotné toho moc není, to je pravda, lepší to vydržet ne :-)

Balerina Michal 05.02.2016

Moc vtipne, bych chtěla videt tebe v tehotenstvi :-)

Karolina Balerina 05.02.2016

Pro těhotné není, protože tam se musí opatrně, ale tady jde kompletně o přírodní produkty, bez nějakých chemikálií a konzervantů.

Veronika Dupalová Karolina 08.02.2016

Hlívu ústřičnou s rakytníkovým olejem můžu vřele doporučit také.

Eva Veronika Dupalová 09.02.2016

To se tu furt mluví o hlívě, ale měli byste vědět, že všude se píše o tom, že má být hlíva v celku. Nejenom ty extrakty co se prodávají.

Karolína Eva 09.02.2016

Stopro souhlas, ale právě ta hlíva ústřičná od terezie není žádný extrakt a ty kapsle obsahují komplet všechno co v té hlívě je. Proto to je tak žádaný

Lenka Veronika Dupalová 09.02.2016

A za mě hlívu s lactobacily :-)

Pepan Lenka 10.02.2016

Co jsou lactobacily:

Hana Pepan 10.02.2016

To jsou probiotika. Malé organismy, které čistí trávicí systém. Pomáhají na imunitu třeba

Verča Lenka 11.02.2016

Rozhodně hlívu s lactobacily od terezie. Jde o to, že tím, že to není žádný extrakt tak se všechny ty látky vzájemně podporují a ještě se zvyšuje jejich účinek

Helča 11.02.2016

Ahoja, já teď během kojení beru feminellu hereditum, ta má taky tělu vastní lactobacily. :-)

Agáta Helča 12.02.2016

jak vidím, tak ta feminella je docela dost oblébená u maminek... :) nevíte kde bych našla víc informací než na jejich webovkách???

bětka Agáta 13.02.2016

jo, je dost oblíbená, když jsou potíže během kojení. :-) jinak mají ještě facebookové stránky: https://www.facebook.com/feminellahereditum/

Agáta bětka 16.02.2016

Super, děkuji. Stránky mají pěkné. :-)

Agáta Agáta 19.02.2016

Tak jsem do té feminelly šla a koupila si ji u nás v lékárně. :) CHtěla jsem se ale ještě zeptat, jaké mastičky nebo oleje používáte na bradavky, aby enbyly suché??? :-)

bětka Agáta 21.02.2016

Já jsem používala nejvíce kokosový olej. Taky jsem zkoušela i konopnou, ale trodu divně zapáchala no. :-D

Eva bětka 01.03.2016

Ahoj, taky ji používám a můžu vřele doporučit :)

Martin Zídek 11.02.2016

A platí to i pro ten B17? Ten mě láká více

Verča Martin Zídek 11.02.2016

u terezie se můžeš spolehnout že to je maximálně účinné. Tu B17 nevyjímaje, koukám, že to má hned 4 látky v sobě

Martin zídek Verča 12.02.2016

Přesně tak, láká mě, že jsem to moc neviděl nikde prodávat

Verča Martin zídek 12.02.2016

A na co to potřebuješ?

Martin Zídek Verča 12.02.2016

No kvuli vitaminum a betaglukanum predevsim

Verča Martin Zídek 12.02.2016

Tak to pak jo, speciálně ta B17 toho má hodně. Ale vlastně obojí je také v té hlívě s tím rakytníkem.

Luisy 26.02.2016

Ja bych na podporu imunity doporučila toto http://www.cbdex.cz/project/imunit/ Na trhu je to u nas novinka ve světě se konopi ale k lečebným učelum používa docela hojně!

Kateřina 06.03.2016

Dobrý den, sice nemám problémy vyloženě s bolestí rozkousaných bradavek, ale trápí mě nalívání prsou, které se často až nepříjemné a hlavně každé prso jinak, jedno třeba zadržuje mléko víc a naopak. Prosím o radu, co by mohlo zabrat.

Dalia Kateřina 08.03.2016

na retenci je dobrá feminella http://www.feminella-hereditum.cz/pro-kojici-maminky/problemy-pri-kojeni-retence/ jak už se tady psalo. :) jinak také nějaké bylinky. :)

Kateřina Dalia 09.03.2016

Děkuji moc za radu. Něoc takového jsem myslela. :) A možná mě napadá, jestli neexistují i nějaké cviky pro kojící matky na prsa??

Dalia Kateřina 14.03.2016

Tak o žádných cvicích vyloženě nevím, krom teda dopručených poloch ke kojení. :-)

Kateřina Dalia 15.03.2016

Aha, na ty polohy ke kojení jsem už koukala, které jsou nejleppší, i když to asia každé vyhovuje trochu něco jiného. :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat