Diskuse na téma Knížka, na které jsem vyrostla

S jakou knížkou jste vyrůstala a dodnes na ní ráda vzpomínáte? Jsou to Broučci nebo Heidi, děvčátko z hor? Nebo třeba dívčí romány? Bez jaké knihy jste nemohla usnout?

Lilie 30.07.2011

Ezopské bajky, měla jsem krásnou knížku s obrázky, Staré řecké báje a pověsti,princ Bajaja.

Mumunka 30.07.2011

Robinson Crusoe a Švýcarský Robinson

Liz 31.07.2011

Mou nejoblíbenější knížkou a to i po letech je knížka: Neříkej sbohem - Je to úžasná, ale smutně končící knížka... Hlavní hrdinka (jmenuje se stejně jako já Petra) na konci knížky umíra, ale ještě před smrtí se stihne zamilovat a poznat lásku. Na poslední stránce knížky mluví její kluk (Tomáš) a říka, že už nikdy nebude nikoho milovat tak jako jí. Je to strašně krásně napsané a komukoli jsem poradila tuhle knížku, tak na konci vždy brečel, protože ten kluk na te poslední stránce píše to, co by si každá holka přála slyšet... Dokonce jsem si psala s autorkou této knihy a ptala se, jak ji napadlo napsat tuhle knihu...

Lilinka 31.07.2011

Moji oblíbenou knížku z dětství byl Špalíček pohádek, byly tam nádherné pohádky a já jsem si vždycky u ní snila o krásných věcech, které mě možná někdy potkají.

Lucka 04.08.2011

Toho bylo hooodně...Jako nejmenší jednoznačně MÍČEK FLÍČEK!, potom DĚTI Z BULERBYNU, LETADÉLKO KÁNĚ, DÁŠENKA, u babičky ŠPALÍČEK POHÁDEK, a jako starší jsem rostla na FOGLAROVKÁCH...a z těch, co si jako starší pamatuji, jako nezapomenutelné knihy, které jsem četla několikrát to byly celkém smutné a le o to lepší... ROBINSONKA, ŽIVOT POZPÁTKU, MOTÝLEK, VELKÝ CIRKUS...:-)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:44
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:54

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat