Diskuse na téma Nemá na to chuť

28. 11. 2020 | Prostě sex

Prosím poraďte, manželovi už nestojí tak pevně jako dřív a celkově mi přijde, že už o sex nejeví takový zájem. Vím, že to není tím, že bych ho nepřitahovala, mám pocit, že to asi bude už věkem. Pomůžou nějaké tabletky?

Mnada 03.03.2022

Nám se osvědčily afrodiziaka z https://e-kondomy.cz/ zkuste mrknout

Gabriela 01.02.2021

Jak dlouho se tady ty přípravky musí užívat ? Je to dlouhodobého charakteru ?

Kristýna Gabriela 02.05.2021

Nevím který ten doplněk přesně myslíš, ale ty co mají na supererekci jsou určené vždy před sexem :)

Kiska 20.12.2020

Můj partner užívá amarex.cz a má na to od té doby mnohem větší chuť, víc si sex užívá a hodně mu to pomohlo s erekcí.

Kristýna 16.12.2020

Užíval ze supererekce red power, s tím měl nejlepší zkušenost, protože toho vyzkoušel víc

Renata Kristýna 22.01.2021

Musí se to užívání přípravků řešit s lékařem ? Já nevím .. možná bych měla obavy jestli bude všechno účinkovat jak má

Tana 14.12.2020

A co užíval?

Kristýna 03.12.2020

To víš, že na to pomůžou jisté tabletky, proto se taky dělají. Ex s tím měl taky problémy a fungoval prostě jenom na tady těch podpůrných doplňcích na erekci.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Peníze, na které čekáte už nějakou dobu, jsou na cestě! Vydržte a uvidíte, že se vaše finanční situace brzo markantně zlepší. Naštěstí moc dobře víte, že to není signálem k většímu utrácení, a peníze chytře investujete do... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

258 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat