Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Pěkný den, nenajdu tu milovnici čokolády, která by mi dala tip na dobrou a kvalitní čokoládu, pralinky nebo cokoliv jiného z čokošky ?
Ahoj, já :) Na svatbě jsme měli pralinky kusové pralinky. Brali jsme 5 ks od každého. https://www.cokoladovnajanek.cz/cokoladove-pralinky/. Chuťově výborný!
Pralinky jsem od nich vyzkoušela a byla to jako pecka :D Chuťové buňky byly potěšene :)
Co ty jejich coco boxy ? S těmi zkušenost prosím nemáte ?
Souhlasím s Annou. Dostala jsem tady někde doporučení na ty stejné pralinky a už na fotkách vypadají úžasně. Sháněla jsem něco sladkého pro babičku k narozeninám a vybrala jsem jí tam krásnou velkou bonboniéru www.doncoco.cz/pralinky
Pokud nepotřebuješ čokoládové figurky, tak výborné pralinky má DonCoco. Bohužel u nás jejich prodejna není, tak si od nich sladkosti alespoň objednávám :)
Naprosto souhlasím a zamilovala jsem se do těch jejich pralinek v hořké čokoládě. Taky je to super dárek a kdokoliv je ode mě dostal, tak je moc chválil
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.