Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Jakou máte zkušenost s přípravky, co jsou určené na zvýšení libida ? Zajímalo by mě jestli to fakt účinkuje ?
Vyzkoušela jsem celkem tři doplňky a největší efekt měl prášek fly, co jsem si objednala z eshopu supererekce.com
Můžu se tě zeptat jak často ho užíváš vzhledem k množství v balení ? www.supererekce.com/fly-pro-zeny/22-fly-pro-zeny-1-baleni-3-tablety.html
Hele tak já problém s chutí na sex nemám pořád, takže opravdu jenom když je to potřeba ;)
Nedalo mi to a objednala jsem si ho a musím uznat, že účinky jsou fakt dobré, nečekala jsem to, protože už nějaká afrodisiaka vyzkoušená mám a tam se nic nekonalo, proto jsem tady u toho docela koukala, že jsem náhle tak při chuti.
Prosím vás a s něčím takovým na zvýšení libida, ale pro muže zkušenost nemáte ?
Podívej se na e-kondomy, tam je z čeho vybírat. Mají tam těch afrodisiak fakt hodně a v různých formách.
Nejvíc mě tam zaujal tady ten přírodní doplněk a musím říct, že jsem ráda, že jsem se odhodlala ho objednat protože účinkuje neuvěřitelně ! https://e-kondomy.cz/afrodiziaka-a-feromony/afrodiziaka-pro-zeny/camagra-woman-10tbl
Jsem ráda, že jsem na to tady narazila. Už jsme to zkusili a je to úúúžasný :))
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete působit energicky a rozhodně, ale zároveň si uvědomíte, že ne všechno je nutné zvládnout hned. Vaše odhodlání vás může posouvat kupředu, avšak pokud se necháte strhnout přílišnou netrpělivostí, můžete přehlédnout d... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.