Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Hele a co vám na to vaši parnetři řekli, když jste si koupili nějaké pomůcky ?
Mému příteli to nevadí, občas sám navrhne ať nějakou použijem :-)
Já se k tomu docela dlouho odhodlávala a jsem teď fakt ráda, že jsem se konečně rozhoupala..už objednávám další hračičku :-))
Je to najednou hned o něčem jiném že? Taky jsem se dlouho styděla partnerovi něco navrhnout a ani nevím proč. :-)
Jak to máte s hračkami u chlapů ? Mají taky nějaké ?
Můj přítel má umělou vagínu co dostal ode mě k narozeninám ;)
Používáte na hračky i dezinfekce nebo je stačí umývat mýdlem ?
Určitě je potřeba dezinfekce, protože zároveň i chrání a udržují materiál toho vibrátoru.
Taky doporučuju dezinfekci, když se podíváš na e-kondomy, tak tam jich mají fakt hodně.
Už jsem si nějaké pokoupila. Jsem ráda, že o tom vím, protože jsem o tom neměla ani páru, že je potřeba vibrátory takhle ošetřovat.
No jistě. Každej chlap má rád experimenty v posteli. Ten můj teda extra :)
A kterej chlap by kladně neocenil něco nového v posteli? :-D Ten můj už se mě ani neptá a sám mi objednal masážní hlavici na e-kondomech :-D Také jsem měla hroznou radost :-D
Heeej, tak to máš super :) Můj chlap mě taky pořád něco kupuje. Já jsem z toho tak nadšená. Ten sex je s hračkama úplně o něčem jiným. A teda taky nakupujeme na e-kondomy. Za mě nejlepší shop.
Holky, těch hraček je tam tolik... to je hrozný, ani jsem si neuměla vybrat :D No... Nakonec jsem vsadila na osvědčenou klasiku a koupila si tento vibrátor https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibratory/vibe-therapy-zest-ruzova. A jsem z něho nadšená :) Doporučuju.
Mám stejnou zkušenost. Pořídila jsem si tento https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibratory/womanizer/satisfyer-pro-plus-vibration a jsem s ním spokojená moc. Absolutně nadšená.
Nooo, tento womanizer vypadá faaakt dost luxusně :) Jak jsi s ním spokojená? Taky uvažuju, že bych si ho koupila :)
Já ho dostanu od manžela k vánocům :-P Dáváme si každoročně takové dárečky. Jemu jsem udělala erotický balíček. A vybírala jsem teda na e-kondomy. Jejich nabídka je fakt nejlepší :)
Jako já teda musím říct, že ty e-konodmy jsou super shop. Byla jsem velmi mile překvapená jejich diskrétním doručením.
Holky, máte od nich zkušenost s tou virtuální realitou. Mýho chlapa to hooodně zaujalo, tak hledám info :)
Co womanizer ? Nemáte některá ? Docela mě to láká, protože mám zatím samé hračky, co jsou určené do vagíny, ne na klitoris, tak přemýšlím, že bych to vyzkoušela.
Womanizer mám a je to jedna z mála hraček, se kterou se fakt pokaždé udělám. Přijde mi, že ho má snad každá a zatím jsem nenarazila na žádné negativní hodnocení, což naprosto chápu
Jo tak to by mě taky zajímalo jak je to jinde, protože já jsem svou první hračku dostala od partnera :D
Když jsem se seznámila s přítelem, tak už jsem nějaké hračky měla, takže úplně v pohodě. Teď naposledy jsem si třeba koupila tady toho fešáka www.e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibratory/dualni-vibratory/irresistible-desirable-black a nic mi na to neřekl :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.