Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Jakým způsobem děláte očistu neboli detox těla/organismu ?
Ahoj, na to je nejlepší ostropestřec. Já kupuju tento https://www.naturevia.cz/e-shop/travici-soustava/ostropestrec-mariansky-250mg/ a senzačně mi zabírá :)
Ráda bych něco s přírodním složením aby to bylo šetrný a opravdu zdravý, máte tip?
Taky chci teď na jaro začít s nějakou detoxikační kúrou, ale rozhodně nechci nic drastickýho spíš jen tak podpořit očistu těla.
Já si kupuju mega detox od Movit energy, který obsahuje ostropestřec a kurkumin. Podporuje očistnou funkci jater, imunitu, klouby, kůži, cévy. Je ve formě tobolek takže se snadno užívá :-)
Zkoušel jste někdo nějaké medicinální houby? Můžete kdyžtak nějaké doporučit?
Taky bych chtěla vyzkoušet, ale vím, že je potřeba vybrat v dobré kvalitě aby to mělo smysl tak budu ráda za doporučení. Nechci kupovat něco na blint...
Já užívám od Houbicky.eu Reishi, moc to doporučuju, je to přírodní zázrak a tady ji mají v té nejlepší kvalitě :)
Dobrý večer, máte prosím někdo vyzkoušené zelené potraviny? Jaký efekt mají na tělo a jaké benefity na sobě vidíte?
Ahoj, zelené potraviny jsou skvělá věc, já už pár let nedám dopustit na chlorellu a mladý ječmen od Green Ways. Hlavní efekt, který na sobě vidím, je mnohem lepší trávení, žádné nafouklé břicho a taky mám víc energie přes den, už nejsem tak unavená. Celkově se cítím prostě "čistší" a lehčí, za mě to tělu opravdu prospívá a je to znát www.gw-int.net Doporučím si u nich udělat registraci - pak si můžete objednat balíček 3+1 balíček zdarma (v balení jsou 2ks krabiček chlorella a 2 ks krabiček ječmene).
Ano, zelené potraviny užívám a musím říct, že jsou opravdu skvělé – úplně souhlasím s tím, co píše Juli. Cítím se celkově víc svěží, mám víc energie a moje pleť se znatelně zlepšila. Navíc vnímám i lepší trávení a méně únavy během dne.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, týden 34 roku 2025 pro vás přináší zajímavou směsici energií. Na začátku týdne se můžete cítit trochu neklidní, možná až přepracovaní, jak se budou úkoly hromadit. Je důležité si zachovat klid a najít si čas na relaxaci, ať už ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.