Diskuse na téma Nevsima si me ........

Dobry den mam takovy problem s pritelem jsem pul roku vim ze to neni dlouha doba ale mam takovy pocit ze uz si nerozumime,nemame si co rict.Spise hlavne kdyz ja mam volno a on take ihned si hleda nejakou praci jen proto aby nemusel byt semnou.Tady je mozna ten problem ze on je z vesnice a bydlime spolu ve meste.pokazde kdyz nekam jdeme tak jde v monterkach ne ze bych se za nej stydela ale neni mi to prijemne.co mam delat?poradte mi kdo z vas by to trpel ale ja ho mam moc rada.

Bětka 29.06.2022

A co děláte abyste to nějak oživili aby jste měli s partnerem na to zase chuť?

Marta Bětka 30.06.2022

Co třeba nějaký sexy prádýlko nebo nějaký doplňky do postele (olejíčky, hračky..) zkus kouknout na https://e-kondomy.cz/

Bětka Bětka 27.07.2022

Děkuju za super radu :)

Marta Bětka 28.07.2022

Ráda jsem pomohla ;)

Laugher 28.01.2017

Já bych mu to řekla a kdyby mě neposlouchal, tak bych s ním nikde nešla

Januska 01.10.2013

Mluvit mluvit mluvit! A pokud o tom nechce mluvit, je vina na jeho straně. Tak.

Leňa 14.11.2011

Jojo-přesně tak.I můj bývalý byl to samý.Ale pak mi vždy-když jsme se oblíkla tak,jak jsme prostě chodila "normálně",říkal:"Tobě to tak sluší,já vedle Tebe vypadám jak buran."...a začal na to dbát.

Kačka 13.10.2011

Ahoj Luci,taky jsem měla takový problém,i když vlastně mám ho pořád :-),tedy co se týče toho oblékání.Ze začátku mi to docela vadilo,ale potom jsem si řekla,že to zkusím nějak nahrát.Vždy když jsme někam šly,tak jsem se oblékla co nejlépe,aby on ke mne jako tak nějak nepatřil,nebo mu řekla,že třeba ty rifle s tou košilí mu moc sluší a je v tom sexy a rázem tu byla změna,kapsáče a vytažené ponožky do půl lýtek byly rázem pryč.Ale jsou i typy,kterým to nedojde.Zkus to takhle a uvidíš do jaké skupiny patří a zda se chce změnit,i když ti všichni říkají,že toho druhého máme rády jak s klady i zápory,ale někdy těch záporů je přeci jen víc.Takže závěrem je,že je to stejně na tobě zda jsi schopna jeho "vesnické" chování a oblíkání tolerovat.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat