Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Prosím o radu, kde jste kupovali dětskou postýlku pro kojence? Je toho spoustu, že nevím kde vybírat.. Kde jste kupovali vy, a jak jste s ní spokojené? Děkuji
kupovala jsem na postylky-vybaveni.cz doporučuju se tam kouknout mají obrovskej výběr:-)
Sice jsem se neptala, ale děkuji za inspiraci, díky vám mám už objednáno :-)
Co sis tam vybrala? :-)))
Objednávala jsem toho víc, vaničku, kojící podprsenku, nějaké oblečení, postýlku(konečně:-)) a spoustu dalších věcí:-) Těěím se až to dojde
Tak super určitš budeš spokojená, já se taky teším až mi věci dojdou, nemužu se dočkat :-):-)
Taky jsem zvědavá a natěšená :-) :-)
no ta je moc pěkná :-) Mají tam opravdu moc pěkných věcí :-) určitě tam něco objednám :-)
Tyjo super stránka, na tuhle jsem ješte nekoukala.. tam toho teda je to budu prohlížet dlouho :-D mužeš mi prosím jeste říct jakou máte vy konkrétně? A jak jste s ní spokojené?
jasně, mám tenhle komplet https://www.postylky-vybaveni.cz/detska-bila-postylka-matrace-13dilna-vybava-120x90-72-vzoru a je vážně moc pěknej a super :-) Vyhovující dostatečně :-)
Jasně že není :-D je to eshop postylky-vybaveni.cz :-)
A kde si kupovala jestli to není tajný?:-)
Já jsem kupovala postýlku komplet, vše k tomu ušité a at to pěkně k sobě ladí :-) s matrací perinkou, zavinovačkou, mantinely,, :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.