Diskuse na téma Mince od Národní pokladnice, zkušenosti

15. 02. 2022 | Oblíbené značky

Řešíme doma dárek pro tátu, bude mít půlkulatiny, takže opět pro nás velká věc, co mu koupit. Co chce si pořídí, takže o to složitější pro nás něco vymyslet. Když jsem byla doma na síti, tak mi vyběhla reklama na Národní pokladnici a náš táta je takový menší sběratel, takže jsem si říkala, že tam asi něco lovil, když mi to vyběhlo. Máte s nimi někdo zkušenosti? Jeho se ptát nechci, protože by mu to třeba docvaklo, že něco chystám, tak to chci zkusit tady, jestli třeba u nich někdo něco nepořizoval. Předem díkec moc

Jitka dnes 10:28

Mně by se strašně líbila ta růže s tím diamantovým prachem, ale sama si jí nebudu kupovat, to je tak od někoho dostat. Tak kdybyste náhodou někdo nevěděl čím mi udělat radost, tak si prosím tu :D nee sranda, ale je fakt krásná.

Martina 22.02.2024

Miluju originální dárky a na Národní pokladnici jsem takhle našla dárek pro kamarády, co se budou brzy brát. Společně jsou blázni do Švejka, mně to přijde ujetý, ale na druhou stranu mi pak takovýhle věci jdou snáz vymýšlet a právě u pokladnice jsem našla dvě příhodné mince, takže super dárek je doma. A 100% vím, že nic takovýho ještě nemají. Fakt se těším na jejich reakci :D

Fanny Martina 16.03.2024

Podobně jsem taky vyřešila dárek pro známé k jejich výročí, ale ti jsou zas pro změnu ujetí do Pána prstenů, takže ode mě taky dostali jeden takový tematický dárek z Národní pokladnice a k tomu jsem jim udělala personalizovaný kalendář. Celkově to mělo obojí úspěch.

Dia Martina 21.03.2024

Ty jo narazila jsem tady na to náhodou a vůbec mi to nepřijde jako blbý nápad, takže vám dámy děkuji za inspiraci, která se mi jednou bude určitě hodit a to možná nejen na svatbu, ale možná právě i k nějakému tomu výročí či narozeninám, udělat někomu radost takovou pamětní mincí. Koukala jsem zběžně na jejich stránky a nevypadá to vůbec marně. :-)

Fanny Martina 26.03.2024

Taky se nechávám různě inspirovat a ono to fakt není blbý, já nerada dávám praktický dárky, co si člověk může pořídit sám. Tohle je prostě neotřelý a když se na tu minci podívají, tak budou vědět. A mě to udělalo radost, že jsem se trefila. Pokladnice tam má celkem dost pokladů, co jde podobně využít a nebo si i sobě udělat radost. :-)

Karolína 11.01.2024

Doma se to ujalo, když jsem odsud přivezla první minci. Sice teda nenakupujeme vždy, když se objeví něco nového, ale několik těch levnějších kousků už doma dalších máme. Teď je v nabídce Má vlast od Bedřicha Smetany, tak tu jsme vzhledem k té minimální ceně objednali na památku.

Líňa 21.09.2023

Na nějaký dražší kousek jsem se zatím neodvážil, i když se mi třeba líbí stříbrná mince antické civilizace, ta má krásné zpracování, bohužel mi zatím k tomu chybí potřebné prostředky, takže u mě zatím vedou medaile jako poslední co jsem si objednal Staroměstský orloj za 149,-, artiklů v podobné cenové relaci už mám několik a jsou stejně pěkné.

Světlana Líňa 27.10.2023

Orloj jsem tam taky viděla, vydařený kousek, ale ještě víc se mi líbil stříbrný Mickey Mouse, tam byl pro mě za dvě stovky, tak jsem si ho objednala, připomíná mi aspoň moje dětství.

Ivis Líňa 17.11.2023

Taky ho mám v objednávce, tak doufám, že mi ho do Vánoc stihnout ještě doručit. Plánuji ho jako dárek :-)

Evina Líňa 10.12.2023

Joo to zvládají ještě je na to pár dní. Loni jsem taky lovila na poslední chvíli a všechno doručili.

Šárka Líňa 22.12.2023

Objednávala jsem minulý týden minci a dneska mi jí náš pošťák doručil.

Vašek 27.07.2023

No mě se tady objednávky zatím stále daří, nejen že v tematickém okruhu stále umí přidávat mince, které ještě nemám, ale i cenově jsem tu schopný pořídit hezké sběratelské kousky a zaplnit si tak prázdné místo v platě v kufru.

Monika Vašek 31.08.2023

Já mám teďka vymyšlený úplně skvělý dárek pro kamarádku, co má ráda Muchu, u Pokladnice jsem našla, že s ním teďka mají medailonek na krk, tak to mi udělalo úplně radost a pak k tomu dostane to šáňo s ním a ještě určitě někde něco k tomu najdu. Myslela jsem na tu výstavu, ale tam už samozřejmě byla. :))

Pavel 02.07.2023

Kdyby někdo měl zájem o kolekci Naši prezidenti, tak rád přeprodám. Kontakt na pa.provaznik@gmail.com. Hezký den.

Edita 25.05.2023

Moje objednávky tu probíhají většinou kvůli nějakému účelu odbýt si dárek buďto pro tchána a nebo pro manžela, kdy je to jejich společný koníček. Mince jsou v podstatě věc, u kterých vím, že se vždy zavděčím a udělám radost. Národní pokladnice má hlavně super výběr, takže ať koupím cokoliv a to jsem u nich schopná nechat i docela dost, protože mají v nabídce i šperky, tak vždy mi spolehlivě doručí a nemusím mít obavu, že nebudu mít dárky. Za mě tak nemám problém se tam vracet a objednávat od nich.

Markéta Edita 15.06.2023

Je to divný, ale sama jsem tomu taky propadla, první minci jsem dostala darem a pak už se to se mnou rozjelo. Mám teda spadeno jen na zvláštní kousky. Od Národní pokladnice mám třeba minci ve tvaru srdce, nebo tu medaili s Rozetou katedrály svatýho Víta. Prostě vždycky něčím zajímavý, to mě baví, víc než klasika třeba s Karlem a ty historický kusy, to mě přijde nuda a máto většinou každý. :D

Bilavčík 09.05.2023

Asi takhle. Přišla mi mince a já prostě zapomněl zaplatit. Přišla mi první upomínka s dodatkem doslova vyhrožování vymáhačskou firmou s kterou spolupracují. Ne že bych se bál, ale prostě když jsem zapomněl, byla to moje chyba, vzal jsem tedy složenku k výhružnému dopisu přiloženou a šel vše zaplatit. Jenže ejhle po necelých dvou měsících další výhružný dopis a opět se složenkou k zaplacení. Už nereaguji, mohou mi políbit místo kterým si sedám a sám za sebe mohu říct, už nikdy si u nich nic neobjednám a radil bych to i ostatním. Ostatně dvě zlatníctví v Opavě mi potvrdila, že mince nemá nic společného se zlatem a už vůbec ne s 24 karátovým, tak nějak.

Orwi Bilavčík 19.07.2023

Nic podobnýho se mi teda nestalo a to že jsem taky už jednou platil se zpožděním. Prostě jsem to uhradil o den dýl a bylo, pokladnice nijak neprskala.

Klára Cachová 06.05.2023

Trochu jsem taky přičichla k numismatice a musím teda říct, že některé kousky, co jsem objevila na Národní pokladnici mě hodně zaujaly. Takže jsem teďka jako první na ochutnávku objednala medaili s otcem vlasti zdarma, abych to vyzkoušela, jak fungují.

Lucka Klára Cachová 30.05.2023

Máme doma od Národní Pokladnice už několik kousků zadarmo a to včetně klasických objednávek a nikdy jsme s nimi nic neřešili.

Romana Klára Cachová 30.06.2023

Já tu objednávám už roky, stránky jsem si docela oblíbila a nikdy jsem neměla problém, že by mi něco nedošlo.

Nina 18.01.2023

Párkrát už jsem tady objednávala, doma se tady toho chytli, takže když je nějaká příležitost, tak tu řeším dárek. Ale sama sběratelka nejsem. Nemám k tomu vztah, ale radost mincí odsud klidně udělám.

Eva Michálková Nina 31.01.2023

Také jsem se tu naučila nakupovat, mají pěkné ražby, které potěší, když je někomu dám.

Marta Nina 24.02.2023

U nás je v očekávání teďka medaile s prezidentem Pavlem. Manžel že jí prej musí mít. Tak čekáme teďka na její doručení a jsem na ní vcelku zvědavá, schválně mi jí neukazoval a já se držela zas si jí nevyhledat. Ale on se na ní těší.

Nina Nina 03.03.2023

To jsem zvědavá, to se pak pochlubte až vám dorazí. V nabídce jsem jí viděla a byla vcelku pěkná, ale říkala jsem si, že bude jistě ještě příležitost něco takového objednat. Aspoň budete mít hezkou památku.

Marta Nina 11.03.2023

Halo halo, tak hlásím, že už manželovi dorazila jeho mince, je teda veliká, což jsem až čuměla, to jsem fakt nečekala, ale pak mi manžel ukazoval jeden obrázek a tam to bylo vidět, že bude větší. Je to fakt kus medaile :D elegantně zabalený do černého :))

Nina Nina 15.03.2023

Ty joo, tak to jsou rychlíci, bych čekala, že jim to ražení zabere daleko více času. Dobrý no..

Salina 15.09.2022

Zdravím, máte někdo zkušenosti s objednáním té jejich mince zadarmo, co tam teďka na stránkách mají?

Blanka Salina 16.09.2022

Oni už tam mají zase tu akci? To koukám, už takhle od nich jednu minci zadarmo mám :-) tak musím kouknout jakou mají teďka :-)

Salina Salina 22.09.2022

JJ mají no, a fakt jste nic neplatila?

Blanka Salina 23.09.2022

Ano bylo to tak, nic jsem neplatila a bylo to zadarmo.

Tina Salina 31.10.2022

Přihodila jsem si jí už k vytvořené objednávce, takže stejnak jsem zaplatila za poštovné, ale samostatně by jinak byla zadarmo, to joo. Taky mám už i tu předešlou, jsou pěkný, mám je jako bonus :))

Katka Liny. Salina 30.11.2022

Tu máme doma, už v průběhu října dorazila a ten lev je fakt majestátní, moc pěkný motiv k tomu výroční nechali udělat. Jinak vše jak tam je napsáno, tak bylo. Nic víc k tomu nepřišlo a ani po mně nechtěli.

Jindřina Salina 23.12.2022

Taky jsem s objednávkou téhle mince neměla problém a to jsem na pokladnici nakupovala prvně. :-)

Šáryka Salina 27.04.2023

Já mám teďka tu s Karlem IV. a je krásná, aspoň vím jak tenhle obchod funguje a určitě zas někdy objednám k nějaké příležitosti :-)

Zdeňka 12.08.2022

Ten eshop mám ráda, chodím sem hlavně kvůli pěknýmu výběru a zpracování mincí. Zatím jsem tu ani jednou nemusela reklamovat, že by třeba přišla mince s „kazem“, když to blbě řeknu :) a když jsem potřebovala poradit ohledně uskladnění, tak paní na lince mi řekla co a jak.

Winie Zdeňka 20.11.2022

Já reklamaci řešila jednou, ale nic šílenýho, bylo to kvůli obalu, tak předpokládám, že to jen vyměnili a poslali zpět. Minci nic nebylo, ale chtěla jsem origo obal k tomu. Trvalo to pár dní a vyřídili mi to.

Martina 25.07.2022

Jak dlouho prosím budu muset čekat na doručení objednávky? ..zatím mám naházeno v košíku, ale tohle bych ještě předtím ráda zjistila. Díky

Ajli Martina 28.07.2022

Nevím jak je to s doručením, když toho máte víc, já kupovala vždy po jedné a tam se vešli v klidu do 14 dnů, co mají uvedeno na webu.

Zuza 29.04.2022

Pochlubte se, kdo jste taky šel do Marie Terezie, na mě vyběhla reklama a mince mě zaujala vzhledem. Tak jsem si jí skrz to objednala. Tak už čekám jak mi dorazí :)

Gita Zuza 06.05.2022

Ta cena je super, to si fakt může pořídit každý, četla jsem si tam k tomu i ten článek. Jen úplně nevím, jestli by nám zapadla do tý naší sbírky, co už máme.

Evina Zuza 20.05.2022

Máme doma už :-) ..ale mně s ní teda volali, jestli bych o její zaslání měla zájem, že je za pár a bez poštovnýho a dalších závazků. Tak jsem jí za ty peníze vzala :-) 129kaček mě fakt nevytrhne :D už jsme za mince dali i daleko víc :D

Sarra Zuza 27.05.2022

Já jsem tu kupovala Masaryka, ale i panovnice vypadá pěkně, ale teda čumím za kolik to prodávají, to je normální? To je mazec, že za to chtějí jen tak málo :))

Blanka Zuza 29.06.2022

Tak podobnou akci už jsem u nich zažila, ale v podstatě na tý medaily byste to ani nepoznala že stojí jen pár korun, vypadá fakt parádně.

Jolana 30.03.2022

Jsem se tam teď dívala a mají toho tam zas dost, hlavně ty kolekce mi teda přijdou pěkný. No taky bych nevěděla kterou dřív, ale Masarykem si myslím, že nic nezkazíte :-)

Sabina Jolana 14.04.2022

Tak záleží asi i kolik do toho paní bude chtít investovat, osobně mi nepřijde špatná ani ta medaile s Marií Terezií za pár korun. A ještě má i poštovný nulový.

Sarra Jolana 23.04.2022

Díky za návrhy, ale nakonec jsme se složili na toho T.G.M., přišlo mi to jako nejlepší volba i právě tou cenou :))

Jolana 23.03.2022

Sarro a co jste vybrala vůbec za minci?

Sarra Jolana 26.03.2022

Trochu v tom tápu, ale zatím u mě vede zlatá medaile s T.G.Masarykem, kde je i nápis pravda vítězí a to se mi líbí. Cena mi přijde ok.

Karča 16.03.2022

Není to tak dlouho, co jsem u Národní pokladnice kupovala minci s Werichem, mám pro tohoto herce slabost a tak jsem si jí objednala a manžel zaplatil :D máme to tak vždycky, já si dárek vyberu a koupím a on pak zaplatí. :D A je fakt krásná, už má svoje místo na poličce :-)

Sarra 01.03.2022

Paráda díky za reakce, to se hodí a jakpa je to s dodací lhůtou? Nerada bych řešila trapas, že nemám dárek a je ještě na cestě někde :D

Jolana Sarra 02.03.2022

Nevím kdy to váš otec má, takže čím dřív uděláte objednávku, tím jistější to asi budete mít, mám za to, že mi to vždycky přišlo domů do 14 dnů, no známe poštu, takže lepší je rezerva, ale balík, byl vždycky v pohodě doručenej.

Evina Sarra 09.03.2022

V pohodě to je, co jsem posledně objednávala na Vánoce, tak to bylo něco kolem týdne než mi to přišlo.

Míša 25.02.2022

U Národní pokladnice pravidelně objednává můj táta, já dělala objednávku jednou, když si přál jednu dražší minci jako dárek, tak jsme se mu na ní jako rodina složili a zkušenost ok.

Jolana 20.02.2022

Joo ten obchod znám, objednávala jsem tam asi dvakrát už, taky příležitostně jako dárek a v pohodě.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:00
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:56
218 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat