Diskuse na téma Darování vajíčka

20. 04. 2022 | Chceme dítě

Ahooj, začínám uvažovat o darování vajíček, byla jste některá??

Maruška45 13.02.2024

Taky jsem na této klinice darovala a vše proběhlo bez komplikací. Zpočátku jsem měla obavy z hyperstimulačního syndromu., ale moje obavy byly zbytečné. Pracují ty odborníci v oboru. Ještě bych doplnila webové stránky, tam jsou všechny potřebné informace a kontakty, třeba se někomu bude hodit https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek.

Laura 13.02.2024

Také jsem vajíčka darovala. Byla jsem tedy na klinice IVF Zlín a tam jsem byla spokojená. Kliniku jsem pak navštívila po roce znovu na další darování. Je nutní splnit podmínky dárcovství a následně si projít procesem stimulace. :)

Hvězda Laura 20.02.2024

Mohu vědět jak to celé probíhá? A za to je i nějaká finanční odměna, že? Není samotný zákrok bolestivý?

Laura Laura 29.02.2024

Veškeré potřebné informace se dozvíš zde https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek#a-darovat. :) Není se čeho bát, pokud splňuješ kritéria, vyplníš pak dotazník a následně tě budou kontaktovat, provedou ti potřebná vyšetření a následně se může začít se stimulací. Odběr je na pár minut a v celkové anestézii a nebolí. :) A ano finanční odměna za to je. :)

Hvězda Laura 01.03.2024

Moc děkuji za vysvětlení. Nidky jsme na tom nebyla, ale sama děti nechci a říkala jsem si že není špatný nápad pomoci třeba i jiné ženě, která svoje vlastní miminko mít nemůže. :)

Verča 22.04.2022

Já sem byla dvakrát darovat :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat