Diskuse na téma Darování vajíčka

20. 04. 2022 | Chceme dítě

Ahooj, začínám uvažovat o darování vajíček, byla jste některá??

Verča 22.04.2022

Já sem byla dvakrát darovat :-)

Laura 13.02.2024

Také jsem vajíčka darovala. Byla jsem tedy na klinice IVF Zlín a tam jsem byla spokojená. Kliniku jsem pak navštívila po roce znovu na další darování. Je nutní splnit podmínky dárcovství a následně si projít procesem stimulace. :)

Hvězda Laura 20.02.2024

Mohu vědět jak to celé probíhá? A za to je i nějaká finanční odměna, že? Není samotný zákrok bolestivý?

Laura Laura 29.02.2024

Veškeré potřebné informace se dozvíš zde https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek#a-darovat. :) Není se čeho bát, pokud splňuješ kritéria, vyplníš pak dotazník a následně tě budou kontaktovat, provedou ti potřebná vyšetření a následně se může začít se stimulací. Odběr je na pár minut a v celkové anestézii a nebolí. :) A ano finanční odměna za to je. :)

Hvězda Laura 01.03.2024

Moc děkuji za vysvětlení. Nidky jsme na tom nebyla, ale sama děti nechci a říkala jsem si že není špatný nápad pomoci třeba i jiné ženě, která svoje vlastní miminko mít nemůže. :)

Maruška45 13.02.2024

Taky jsem na této klinice darovala a vše proběhlo bez komplikací. Zpočátku jsem měla obavy z hyperstimulačního syndromu., ale moje obavy byly zbytečné. Pracují ty odborníci v oboru. Ještě bych doplnila webové stránky, tam jsou všechny potřebné informace a kontakty, třeba se někomu bude hodit https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat