Diskuse na téma XLS Medical

02. 05. 2012 | Hubnutí

Milé dámy, chtěla bych poprosit o radu. Ráda bych vyzkoušela přípravek na hubnutí XLS Medical...máte s ním některá zkušenosti?? Děkuji za odpověď.

Martinka 16.05.2012

Zkus šetrný přípravek XLS Medical a uvidíš že ti pomůže jako mě. Zhubla jsem 3 kg za 1,5 měsíce, cítím se dobře, nemá žádné vedlejší účinky a opravdu pomáhá.

Lenka 14.05.2012

Beru XLS Medical Vázání kalorií z tuků s vitamíny 3tbl. denně, za tu dobu mám dole 2,5kg, ale hlavně nemám tendence vyplenit ledničku a jako milovníka sladkého a všeho mlsání okolo mě ani nic moc neláká. Také se mi upravilo vyprazdňování, s čímž bojuji prakticky od puberty. Podporuje imunitu díky řadě vitamínů, srovnává trávení a vyprazdňování, mírní hlad a chuť, stabilizuje váhu při běžném stravovacím režimu. Tento pozitivní efekt se dostavuje po 1 měsíci užívání, je tedy třeba dlouhodobější užívání.

Pavla 11.05.2012

Já se také snažím zhubnout. Ze začátku mi to vůbec nešlo, ale teď jsem si kromě pravidelného cvičení, sestavila zdravější jídelníček a užívám rovněž XLS Medical. Kila už jdou dolů trochu rychleji, což mi hodně zvedlo sebevědomí a odhodlání to ještě nevzdávat.

Liana 10.05.2012

Dobrý den, s XLS Medical Vázání kalorií z tuků s vitamíny jsem byla velmi spokojená a překvapená, že už po týdnu užívání 3 x denně, jsem na sobě pocítila změnu a příval potřebné energie a upravení zažívání a jím co mi chutná a nemusím se extra omezovat v jídle. Před týdnem jsem dobrala druhé balení a po dobu užívání moje chutě se upravily, nemusím sladké a úbytek na váze je 3 kg, ale hlavně se mi zformovala postava - ztratily se špíčky, objem stehen se zmenšil, kalhoty mi jsou volnější, je to perfektní.

Miša 04.05.2012

Zdravím, přípravek XLS Medical Vázání kalorií z tuků s vitamíny je výborný, cítím se skvěle, po 2 měsích mám 3 kg dole a je velice dobré, že tento produkt nemá negativní vedlejší účinky. Určitě tento produkt ráda doporučím.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat