Menu
30. 05. 2022 | Kosmetika a péče o tělo
Poraďte nějaký osvědčený a šetrný způsob bělení zubů doma. Předem díky za všechny rady :-)
Doporučuju https://www.toothy.cz/ je šetrný ke sklovině a dásním, a mně ta sada krásně zuby vybělila. Mají teď i takový bělící pásky ;)
To vypadá suprově, děkuju za tip :-)
Za málo ;)
Líbí se mi to složení takže to jdu zkusit :-)
Já používám pastu whitening a přijde mi že jako je to lepší, ale taky nechci přímo ty zářivě bílý, to se mi ani nelíbí
Taky bych ocenila radu, zkoušela jsem různý triky ale bez úspěchu a do bělení peroxidem u zubaře se mi nechce, na tom byla kamarádka a prý jí z toho dost bolely zuby.
No na peroxid pozor, ten ničí zuby a ty jsou potom citlivé. To mám bohužel taky za sebou a jsem na sebe akorát naštvaná, že jsem si nechala bělit u zubaře, protože rozdíl nulový. Přitom sada pár stovek mi zuby vybělila minimálně o 4 odstíny ..
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Dotahujte do konce vše, co začnete – a to jak v pracovní, tak i osobní oblasti. Nezačínejte rozhovor, který nebudete schopni uzavřít, nejděte do sporu, pokud už je předem jasné, že jej nevyřešíte. Přiděláte si tím totiž spoustu starostí navíc &n... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.