Diskuse na téma prstýnky

22. 05. 2012 | Svatba

Můj velký den se kvapem blíží a mimo jiné ještě nemám vybrané prstýnky, pořád se rozhoduju a pátrám kde se dá. Tak se ráda nechám inspirovat milé budoucí nevěsty jak jste na tom vy s prstýnkama - co, kde a za kolik?

Anita 25.08.2022

Taky bych ocenila tipy, abych si toho prošla co nejvíc a vybrala co nejlíp :)

Silvie Anita 13.09.2022

Určitě stojí za to kouknou na šperky co má Olivie.cz. Mám jejich šperky hrozně ráda. Jsou originální a nápadité.

Anita Anita 17.09.2022

Hned mě zaujaly tady tyto s těmi decentními pískovanými kroužky https://www.olivie.cz/3643-snubni-prsten-ze-stribra/ a cena je teda neskutečná. To jsou skoro zadarmo :O

Mirka Anita 03.10.2022

Můžu se zeptat jestli jsou ty šperky kvalitní? Chtěla bych koupit dcerce náušničky, protože je mají fakt krásné a za supr cenu, ale zajímá mě jestli něco vydrží.

Mariana 21.04.2021

Pokud chcete snubní prstýnek levnější, tak třeba z chirurgické oceli..jsou krásné a pro tělo jsou zcela nereaktivní, takže je může nosit každý..chirurtická ocel je dnes velmi ceněná a například na rozdíl o stříbra se vám nestane, že vám na ruce začne černat: https://sponsa.cz/kategorie-produktu/svatebni-doplnky/snubni-prsteny/

Markéta Mariana 19.08.2022

Hezké a cenově dostupné mají i tady https://www.olivie.cz/snubni-prsteny/. My jsme si u nich vybrali hned a ještě jsme za nákup dostaly body, které se pak dají uplatnit u dalšího nákupu, což se mi líbí a mám ráda tento systém odměňování :)

Ylliess 05.02.2018

Asi už toto máte dávno vyřešené ale.ozivim diskuzi a přidám že jsme prstýnky moceresili protože ho ani jeden kvůli práci nenosime já občas ano ale.malo tak.jsme měli z alika

Sabina 08.01.2018

Ahoj já jsme dostala krásný dárek k vánocům,přítel mě požádal o ruku a nemůžu se na ten prsten vynadívat,říkal,že ho nechal udělat na zakázku *3*

Emil Sabina 15.01.2018

A kde ti ho nechal udelat?Rád bych něco udělal pro přítelkyni.Chci ji v březnu požádat o ruku.

Sabina Emil 18.01.2018

Říkal,že mi ho nechal dělat u zlatnictvivymolovi.cz

Emil Sabina 23.01.2018

Tak jsem jí tam nechal udělat taky nějaký pěkný prstýnek.Doufám,že bude z něj nadšená.

Kristián Emil 13.02.2018

Kde mám nechat udělat krásný prstýnek pro ženu.V létě máme 10 let od svatby.

Andrea Kristián 15.02.2018

Já jsem dostala od manžela k narozením krásný prstýnek od www.zlatnictvivymolovi.cz Vážně krásná práce.Se tam podívej a určitě pro ženu něco vybereš

Lucy 12.11.2017

Jestli můžu doporučit za sebe, máme bílé zlato, kombinaci lesk mat od Lukáše Rýdla, kupované v Brně. Stály něco přes jedenáct tisíc, zásnubní nevím odkud mám,asi od nějakého místního klenotníka. Je taky hezký, ale jak je nosím na jednom prstu, ten snubní se tak nějak víc leskne.

greese 03.08.2017

Ahoj já osobně bych nejvíc na celé svatbě investovala do prstenů a rozhodně bych na nich nešetřila .Doporučuji Ti ale hodně pečlivě vybírat a hlavně hodně koukat na recenze! Nevím kolik dáme za snubní prsteny ale jen zásnubní vyšel na více jak 10 tis.Nezapomeň že prsten budeš nosit denně až do konce života =)

Chesey 29.07.2017

Já nevím děvčata, pořád čtu, že do prstenů jste nechtěly nebo nechcete investovat..a do čeho tedy při svatbě investovat? Do šatů, které v pondělí vrátím, nebo do hostiny? Moje prababička měla prsten až do smrti, už byl obroušený a drobný, ale pořád se lesknul...Nedovedu si předtavit, že bych měla padesát let chirurgickou ocel. Mám sice zatím jen zásnubní od Rýdla, ale chtěla bych tam i snubní. Cena u těch, co se mi zatím líbily byla kolem deseti tisíc, nevím co je velká investice, ale přijde mi, že ceny zlatých prstenů nejsou nijak horentní.

lednl 03.07.2017

Holky kam jít v Českých Budějovicích pro svatební šaty? :-)

Aneta lednl 04.07.2017

Jestli chcete opravdu krásné šaty, tak aby je každý obdivoval a užít si dokonalý servis svatebního salonu, tak doporučuji svatební salon http://www.nuance.cz/

Lucie Aneta 05.07.2017

Také je můžu doporučit, také jsem měla na svatbě krásné šaty od nich, a jejich servis je parádní, moc jim děkuji, díky nim jsem měla dokonalou svatbu

Denisa Lucie 06.07.2017

Oni mají i pobočku v Praze, kupovala jsem si tam šaty na ples

Běta 23.05.2017

při nákupu zlatých prstýnků si raději nechte ověřit na zkušebně drahých kovů,že je to opravdu zlato.Často vám u různých klenotníků podstrčí prstýnky z kočičího zlata.Tak mnoho štěstí a ať vás albánci neoberou jako nás.

Renča 23.05.2017

Zdravím, já jsem dostala od přítele zásnubní prsten, který kupoval u Lukáše Rýdla. Poté jsme koupili i snubní prsteny u něj. Mají pěkný výběr. Nekupovali jsme je přes internet, ale v obchodě, kde byli milí a ochotní pomoci. Taky jsem měla hlavu plnou starostí, aby vše klaplo a bylo tak, jak jsme si naplánovali. Jelikož moji rodiče mají koně, tak jsem na svatbě měla i kočár s koňmi. Bylo to jako z pohádky. Přesně jak jsem si představovala. Po veškerém lítání, zařizování a shánění okolo svatby vše dobře dopadlo a bylo to super

sabina 10.05.2017

Vybírali jsme prstýnky poměrně nedávno a šlo to dost rychle :) Věděla sem, že chci určitě prsteny od Bisaku, chodím kolem jejich prodejny z práce a vždycky se mi jejich prsteny líbily. Měla jsem několik tipů, které jsem chtěla vyzkoušet a nakonec jsme se s manželem rozhodli pro tyhle https://www.bisaku.cz/snubni-prsten-model-c-4393-40mm. Já mám brilant a manžel si ho nechal udělat bez něho. Každý, kdo ho viděl mi ho chválil :) Jsou zajímavé, ale ne nijak extravagantní, takže se hned tak neokoukají. Nechali jsme si udělat rytinu podle vlastního písma, takže já mám jméno manžela jeho písmem a on moje zase mým :) no a k tomu tam máme datum našeho seznámení :)

Laugher 08.02.2017

Na internetu je spousta stránek

vercas01 03.09.2016

Ahoj, my máme prstýnky ze zlatnictví Soliter. Bílé zlato, chytla jsem je zrovna v akci kdy nás oba přišli na necelejch 7tisíc ( normální cena byla za oba necelejch 13tis.) Ve všem Nám vyšli vstříc. Chtěla Jsem rytinku jména nahoru aby byla vidět ( já mám jméno manžela a on mé) a z vnitřní strany máme datum svatby. Po zaplacení Nám rovnou paní dala zlatou kartičku k nim a na každý nákup máme slevu 20%, což je taky paráda. A já to udělala tak, že jsem oběhla zlatnictví u Nás ve městě a vybrala si...

anicka 17.06.2016

Ja mohu doporucit k objednani prstynku eshop esterstyl.cz

luc94 27.05.2016

Máme chirurgickou ocel. Prvně jsme neměli dostatek financí na zlato a mě se zlato osobně nelíbí. A manže má práci, kde by se prsten hned odřel, tak i proto. Objednávali jsme po netu, nechali vyrýt jména a jsme nadmíru spokojeni :-)

Monča luc94 25.08.2016

Ahoj, můžu se zeptat kde jste objednávali? My máme totiž vyhlídnuté na bisaku.cz a jsou to naše vysněné! Úplně jsem se do nich zamilovala <3 Jen se trošku bojím to objednávat přes net...U tebe vypadaly ty prstýnky stejně jako na fotce? a nebála ses velikosti, jako že by třeba nepadly?

Martaa Monča 06.09.2016

Máme s Bisaku výbornou zkušenost, krásné a za dobrou cenu!

smela 27.05.2016

my jsme zvolili chirurgickou ocel :) do prstenů jsme totiž nechtěli příliš investovat, objednávali jsme přes internet a nechali si tam vyrýt jména a datum svatby :)

Jessica 24.05.2016

Já mám zásnubní prstýnek ze zmiňovaných prsteny-hodinky.cz a budeme tam určitě pořizovat i snubní prstýnky. Jak bylo řečeno, ruční práce .. Snoubenec mi dokonce nechal prstýnek vyrobit na míru, podle jeho představ..Bohužel teda byl o něco větší, tak jsem si ho musela nechat zmenšit, ale zmenšení bylo zdarma, stejně tak jako tam mám zdarma doživotní servis jako například čištění. A jako bonus jsem dostala "fotoknihu" o tom, jak prstýnek vznikl.. Dost mě to potěšilo, je to něco jiného a vzhledem k tomu, že ten prstýnek má pro mě určitou citovou hodnotu, tak jsem takovou fotoknihu uvítala.

Gabka Jessica 25.05.2016

Wooow tak to zní mega dobře !! Kéž by vybírání zásnubního prstýnku bylo v moji režii.. Na tom bych se teda opravdu vyřádila.. Koukala jsem na stránky a fakt to jsou krásné prstýnky... jak zásnubní tak i snubní. A myslím, že jsem našla dárek taťkovi k 50. protože i ty hodinky vypadají fakt fajnově a cena mi oproti tomu, co jsem zatím hledala, přišla nižší.. :) :)

Renata 15.05.2016

Tipem na prstýnky, ale z bižuterie, je stránka www.tomelis.cz, kde jsem dceři koupila kouzelné. Dá se vybrat i jiný sortiment přes náušnice po hodinky. Ceny jsou nevídaně nízké. Vybrala jsem dokonce i dárek pro babičku, které se většinou těžko co dá koupit.

Katka 16.04.2016

Ahoj sestra se bude za 3 měsíce vdávat. Pořád přemýšlím jaký ji vybrat dárek. A přišla jsem na nápad ji nechat udělat svatebnín web. Našla jsem to na stránkách www.naseano.cz Jaká áte na to názor. Líbilo by se vám to?

Anetka Katka 24.04.2016

Ahoj já sem tam svatební web měla a bylo to moc krásné. Určitě to doporučuju =)

Zdenička Katka 07.05.2016

Ahoj ten svatební web naše ano je dobrý nápad, jak to vlastně funguje?

Katka Katka 15.05.2016

Ahoj tady se podívej na tento odkaz http://demo.naseano.cz/ to je ukázka jak te svatební web vypadá.

MONČA Katka 31.05.2016

Holky ještě že ste to sem daly!! To ´"našeano" je kvělý nápad. Nejvíc se mi líbí to plánování svatebních darů.

Kateřina 11.04.2016

My máme tyto: https://www.silver.ag/cz/prsten-stribrny-obroucka-8/ jsou překrásné, a nebyli drahé ;-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat