Diskuse na téma prstýnky

22. 05. 2012 | Svatba

Můj velký den se kvapem blíží a mimo jiné ještě nemám vybrané prstýnky, pořád se rozhoduju a pátrám kde se dá. Tak se ráda nechám inspirovat milé budoucí nevěsty jak jste na tom vy s prstýnkama - co, kde a za kolik?

Petr 10.03.2016

Jak dlouho trvá výroba prstenu na prsteny-hodinky.cz ? Díval sem se na netu na obchod a dost mě zaujal.

Monika Petr 13.03.2016

Dobrý den, v tomto obchodě jsme si také kupovali snubní prstýnky a moc doporučuji, je to ruční práce ta výroba a mají fakt moc pěkné kousky. Posílám info ohledně dopravy,dodací lhůty apod.. http://prsteny-hodinky.cz/stranka/12-dulezite-informace

Petr Monika 19.03.2016

Super děkuji,zjistil jsem si na stránkách že je možnost vybrat si i osobně tak zajdu přímo do prodejny abych to viděl na vlastní oči.

Jana Kučerová (zatím) 03.03.2016

A je to tu! Holky ja budu neveeeeeestaaa. Jsem trosku pripita, ze slaveni s kamaradkou za to se omlouvam, ale stastna. Pritel me pozadal o ruku a dostala jsem krasny prstynek, se musim pochlubit. Skoda, ze nejde posilat fotka, tak jsem alespon dohledala na internetu - tady je http://www.goldeligius.cz/zasnubni-prsteny-s-diamantem/zlaty-prsten-s-diamantem-pd274.html Co na neho rikate?

anna 16.02.2016

ja dostala z prsteny hodinky ten zasnubni prstynek na valentyna :-) je nadherny, byla jsem tak hrozne moc prekvapena ,opravdu jsem to necekala :-)

Mirka J. anna 22.02.2016

jaky jste dostala??? ukazte fotecku, ja cekam kdy me teen muj uz taky konecne pozada

anna Mirka J. 23.02.2016

dostala jsem tady ten: http://prsteny-hodinky.cz/zasnubni-prsteny/283-zasnubni-prsten-.html je uzasnej ve skutecnosti vypada mnohem lepe nez na fotce a ani bych nerekla ze je doopravdy rucne vyrobeny!

konatovka 03.01.2016

Já si myslím, že dneska už je velký výběr prstýnků, ale chce to kupovat pouze v kamenných obchodech, aby byla jistota, že je to pravě zlato. Já jsem se vdávala v 70. letech a to byla velmi chudá nabídka a ještě se to těžko shánělo. Přeji, ať si vyberete ten nejhezčí, který Vám padne do oka.<3

Kajolla konatovka 09.01.2016

Nejlepší je, že teď už se dá i nechat si prstýnky udělat dle vlastní představy :) A klidně bych si nechala po letech k nějakému výročí svatby udělat nové prstýnky. Přijde mi to romantické.

benca 22.12.2015

ja ked som sa vydavala, som mala zo zlteho zlata, ale teraz je uz moderne biele zlato

Lenka Válková 15.10.2015

Tak na tuhle stranku jsem nikde nenarazila ale diky za typ, kouknu tam

Marta24 Lenka Válková 08.11.2015

Osobne nemám skúsenosť s touto stránkou, ale krásne prstienky sme kúpili cez prsteny.cz. Jednoduché a matné v červenom zlate. Nemám kamienok, pretože sa mi to nepáčilo. Zatiaľ ich máme len pol roka, ale nemáme s nimi žiaden problém. Sestra mala problém s rozšírovaním prsteňa, preto sme sa aj my radšej rozhodli mať prsteň celý bez nejakých rytín. Mala to objednané od obyčajného prímestského predajcu, ako pekné prstienky, ale mohli uvažovať o tom, že keď jej manžel je murár, že budú musieť niečo také riešiť....

Karla 09.10.2015

Koukala jsi se sem - izlato24.cz?? Je to dobra stranka kde si urcite vyberes, vyber dobry a ceny taky

Lenka Válková 25.08.2015

Dobrý den, já taky hledám tipy na to, kde koupit pěkné a kvalitní snubáky. S přítelem se nikam moc nedostanu, prptože jezdí kamionem a je pořád někde v trapu, tak bych ocenila tipy na nějaké vebovky, kde se dá dobře vybrat a orientovat a bude tam hned jasné jakou cenu zaplatíme. Někde jsem totiž koukala a tam měli cenu za určitou gramáž prstýnku a tak cenu na dotaz, což mi příjde jako kravina!!! Myslím že rozpočet budeme mít za oba prstýnky kolem 15000. Je to na celý život, tak Ať s námi taky celý život vydrží i ty prsteny!!!Jinak jsem taky taková kutilka, do všeho se hrnu po hlavě, práce na zahrádce, ze dřevem..., prostě všechno takže budou muset fakt vydržet hodně a rozhodně si ho nechci sundavat...

Niccol Lenka Válková 11.12.2015

Pokud chcete aby vám prsteny vydržely fakt na celý život, tak bych doporučila tady ty stránky http://prsteny-hodinky.cz/ poskytují celživotní servis opravdu zdarma. Prstýnky by možná vyšly o fous dražší, ale zase s tou zárukou mi to přijde výhodné.

esme Niccol 22.12.2015

Tak záleží, za kolik chcete prstýnky pořizovat, jestli máte rádi bílé nebo žluté zlato a to je asi to nejpodstatnější. rozhodně bych prozkoumala různé eshopy, ať aspoň víte, co se vám asi líbí a jaký styl prstýnků vybírat. Výhodou je, že se většinou automaticky prodávají páry prstýnků, pánské bývají většinou hladké a nezdobené kroužky. Myslím, že to je pro pány nejvhodnější. No a podle toho, kde se mi co líbí, tak už bych šla vybírat do konkrétní prodejny. Takhle podobně jsem to udělala s teď už mým manželem a myslím, že jsme si ušetřili hodně času. Nakonec jsme vybrali v brněnské prodejně u Lukáše Rýdla a můžeme ho určitě doporučit.

Tichavka Niccol 14.02.2016

To fakt někdo poskytuje celoživotní servis? Máte s nimi ještě někdo zkušenost? Jako na co všechno se to vztahuje. Teda jestli to fakt platí tak do toho jdu.

Zuzuliena 18.08.2015

Asi každému se líbí něco jiného :) My jsme například rovněž zakoupili prstýnky od Rýdla :) Nejen protože jsou takové populární, ale i proto, že jsme si mohli vytvořit své vlastní prstýnky. už je máme téměř rok a i kamínky mi pěkně drží a také materiál je perfektní bez škrábanců :) Manžel pracuje se dřevem a zatím tedy ho má pěkný, nevím jestli si ho sundává během práce, nebo jak to dělá:D Já jsem ho už téměř jednou ztratila, když jsem myla nádobí:D Od tehdy při mytí nádobí a sprchování si ho dávám raději dolů :)

Jarka 29.07.2015

Ahoj mne se teda nejvice libily prstynky na izlato24.cz :) nemame s pritelem cas litat do zlatnictvi a vybirat tak jsme zvolili nejsnadnejsi cestu a to eshop :) zatim vybirame ale chtela bych asi nejaky i se zirkony :) rytinu bych urcite chtela do prstynku taky kdyz uz tak uz :) uz se moc tesim, pristi rok mame svatbu snad vse klapne

Karo 11.03.2015

Mně se velmi líbily prstýnky od Rýdla. Jen tak jsem na ně klikla, protože na mě vyskočila na FB reklama ;) Jsou to pěkné kousky a musím říci, že ani drahé nejsou ;) Co mě zaujalo a myslím, že Rýdl udělal opravdu dobře, je že tam dal možnost vytvoření si objednávky online s tím, že si tam můžete vybrat velikost ale i druh kamínku. Zaujala mě i možnost, že má rytiny do nitra prstenu zdarma. Myslím, že mnohé obchody to mají zdarma jen od nějaké ceny pokud vůbec. Co jsem se pak dočetla, tak je normální možnost si vytvořit u nich 3D vizualizaci, takže pro budoucí páry to může být hezké plus ;)

Patrika Karo 01.04.2016

Ahoj zkus kouknout i na www.ryjemesperky.cz/ třeba tam najdeš taky nějakou inspiraci =)

Marika 23.02.2015

Co se týče zásnubního prstenu, nevím a ani nechci vědět kolik stál :) Je jednoduchý a s jedním kamínkem :) A snubní prstýnky jsme kupovali od Lukáše Rýdla. Velmi se mi líbí jeho originalita a vynalézavost při prstenech. Každý pár je svým způsobem originální :) Zakoupili jsme si: http://www.snubniprsteny-lr.cz/snubni-prsteny-model-c-364-02. Poslední dobu jsem ujetá na kombinaci bílého zlatá s červeným :) Ještě je nemám řádně ani rok, ale jinak kamínek krásně drží a nemuseli jsme je zatím ani rozšiřovat :) Celkově jsem velmi spokojená se servisem. Jelikož jsem z Brna, tak mi to přišlo i vhod, protože mám "kousek" prodejnu ;) Kdyby náhodou něco bylo chybné :)

Emča 21.11.2014

No mě teď poněkud zaskočil přítel, který si tak nějak hrál s mou rukou a s prsty a pak se mě zeptal, jakou mám velikost :D Netuším, jak se dobral závěru, že stejně, jako každý zná svou velikost oblečení, zná každý i svou velikost prstýnků (a pokud to tak opravdu je, tak jsem asi výjimka, která potvrzuje pravidlo, protože já skutečně netuším, jakou mám velikost :D ). Teď tedy zůstává otázka, zda se ptal jen proto, že budu mít narozeniny, a tak mi chce koupit nějaký šperk, nebo plánuje zásnuby, ale jelikož jsem na jeho počítači našla otevřenou stránku se snubními prstýnky Lukáše Rýdla, tak tak nějak tajně doufám, že o klasický šperk nepůjde :D Tak uvidíme :)

Veronika Emča 24.11.2014

To Emča: Chlapi jsou někdy velmi vynalézaví :) Myslím, že ať už to bude klasika nebo nějaký honosný prsten, tak Rýdl má velmi pěkné prsteny. My odtud máme snubní prsteny a personál byl skvělý, ochotný poradit :) Šli jsme zlatou střední cestou. Něco jednoduché, já jako žena musím mít přece kamínek podle mého manžela :) Jsou krásné. Jsme spolu rok a jsem ta nejšťastnější žena pod sluncem, ne však kvůli prstenu, ale kvůli tomu že jsem ještě stále po uši zamilovaná jako když jsem svého manžela poprvé viděla :)

Kristýna 17.10.2014

Pro mě to vše teprve začíná. Dostala jsem ten nejúžanější zásnubní prstýnek, který jsem si takticky sama vybrala a nechalala ho jako jako nechtěně otevřený na záložce na pc. Takže je to buď veliká náhoda, že vybral tenhle:http://www.prsteny.cz/zasnubni-prsten-model-love-037-3, nebo je to tak jak říkám, našel ho v záložce na mém notebooku! Každopádně ještě že tak protože je fakt úžasný. Jen by mě zajímalo, jak odhald velikost , protože mám prstýnek jen jeden, co jsem dostala 2 roky zpěz k narozeninám a ten vůbec nesundávám, takže si tu velikostasi musel pamatovat. Teď mě čeká konečně pravá předsvatební mánie a už se nemůžu dočkat.:-P

Katerina30 25.04.2014

Prstýnek je krásný, já jsem tedy zvolila bílé zlato a jsem moc spokojená v dnešní době je hodně v kurzu. S manželem jsme je kupovali u Rýdla, nabízí opravdu velký výběr. Cena je pak otázkou vkusu no, já jsem klasiku bílé zlato nechtěla, proto jsem šla do bílého. Tyto jsou naše http://www.snubniprsteny-lr.cz/snubni-prsteny/#pid=2137.

Zuzka Katerina30 31.08.2014

My máme také od Rýdla: http://www.snubniprsteny-lr.cz/snubni-prsteny/#pid=153. Osobně mám všechno víceméně stříbrné, takže jsem si řekla, že si chci koupit snubní prstýnky v bílém zlatě. Mému snoubenci na materiálu nezáleželo, takže jsme si vybírali nakonec ty. Nevyšly ani tak draho a jak ty píšeš, nechtěla jsem, aby to nějak moc křičelo do světa :)

saruska 25.04.2014

My jsme nakonec vybrali stříbrnej, je hrozně elegantní, mam radost <3 https://www.silver.ag/cz/prsten-stribrny-obroucka-8/ Koukni.. ještě jsem viděla krásný stříbrný se zlatým proužkem podélně.. ty byly taky super, ale nakonec jsme zvolili celostříbrný.

Marťa 13.09.2012

S výběrem prstenu se budete muset poprat sami těžko radit, každý má jiný vkus. My máme bílé zlato v kombinaci s červeným, ne moc tlustlé na vnitřní starně rytinu s datem svatby a nechali jsme si je dělat ve zlatnictví bisaku, výhoda bylo, že brali i naše zlato

miriel 03.07.2012

Zdravíčko, výběr prstýnků je hodně důležitý, jen přidám vlastní zkušenoist s Mogati. Od manžela jsem od nich měla zásnubák a nadchnul mě, tak jsme si tam nechali dělat i snubáky na zakázku. Ty prsteny josu fakt kvalitní, navíc na ně máš dlouhou záruku, tuším dokonce u některých celoživotní, což je důležité např. kdybys měla kameny.. Když vypadnou, tak ti ho velmi rychle a zadarmo uvedou do původniho stavu, ale já se přiznám, že s nima umývám i nádobí a zatím žádná nehoda *4*

simik 02.07.2012

My měli ze zlatnictvi, pekne a staly nas sedm a pul tisice. Na mogati jsme koukali, jako holky co z tama neco mely, tak ze dobry, nenarazila jsem na stiznost, akorat maji trochu vyssi ceny. Ale pokud do prstynku chces investovat, minimalne ti to stoji za navstevu.

anetka.slavik simik 03.07.2012

My se tam mrkneme, jsem na ně hodně zvědavá, protože podle obrázků je to nádhera*4* Teda za prstýnky je to hodně dobrá cena, holky za ně dávaly i třikrát tolik*2* Ještě musíme propočítat, kam se nakonec vlezeme my...;*(

simik anetka.slavik 03.07.2012

Jo to byla dobra cena, na vic jsme zrovna nemeli, my se museli brat docela an rychlo, jak rika Kelisova"uz to klepalo na pupek" :-P A penize byly dulezite pro malyho. V jednu dobu jsem to trochu obrecela, ze jsem si svatbu nemohla vic uzit podle predstav, ale vsechny slzy byly zapomenuty, kdyz se malej narodil. Moje rada ovsem zni, pokud muzes, maximalne si to uzij ;-)

sabca 01.07.2012

Hoj, my měli od Mogati snubáky za cca 14 dní :) Jediný problém co jsme měli, tak nějaký vybrat :D Mají fakt krásný kousky a navíc to udělaj i podle vás:-D


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53
188 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:41
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat