Diskuse na téma Suchá pokožka hlavy

Nevíte co by mi mohlo pomoct v případě, že se mi neustále dělají lupy? Z čeho to může být? Co dělám špatně?

Lenka 15.09.2022

Nezkoušela si nějaký olejíček na vlasovou pokožku, aby se trochu hydratovala?

Majki636 Lenka 20.09.2022

To nezkoušela, protože mám za to, že olejíčky vysušují :/

Lenka Lenka 27.10.2022

Ne všechny. Přijde na to, jaké je tam složení, ale konkrétně tady tento pomohl mně, když jsem měla suchou pokožku hlavy a měla jsem lupy https://www.khadi.cz/khadi-vlasovy-olej-neem-harmonie-50-ml. Není od věci si koupit tady z té modré řady i ten šampon proti lupům.

Mirka 01.01.2023

Kdo se specializuje na vlasovou kosmetiku, tak je eshop expertnavlasy.eu. Měla jsem vlasy dost odrovnané, ale co používám jejich kosmetiku, tak se mi daly dohromady.

Nikola 02.01.2023

Nemáte vyzkoušenou i nějakou přírodní kosmetiku na vlasy?

Markéta Nikola 01.02.2023

Z přírodní kosmetiky mám ráda Khadi. Ta mi vyhovuje nejvíc nejen na vlasy.

Kamila 20.03.2023

Ahoj mám celkově docela suchou pokožku jak na těle, tak i vlasovou a mám tendenci se pořád škrábat, protože mě to svědí. Čím promašťujete pokožku vy? A co použít na vlasovou pokožku?

Sabina Kamila 23.03.2023

Kamilo, já používám už asi rok na suchou pokožku produkty od Protopanu, měla jsem také hodně suchou kůži, ale díky používání tělového mléka a sprchového oleje, se mi pokožka už nevysušuje. Teď jsem se dívala, že tam mají nově i tento šampon https://www.protopan.cz/produkty/protopan-shampoo , který je právě na suchou pokožku hlavy.

Ilona 22.03.2023

Ženy co Vám pomáhá na suchou pokožku hlavy. Hodně mě svědí a tvoří se mi i trošku lupy, ale spíše mě vadí, že se neustále škrábu ve vlasech a nevypadá to pak dobře.

Monika Ilona 04.04.2023

Zkus Repolar Abicare šampon, dlouho jsem hledala něco na suchou pokožku hlavy a tento šampon mi opravdu pokožku vyčistil a nemám už ani suchou pokožku.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat