Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, kupujete někdo krmivo pro kočky na marppetfood.cz? Je eshop spolehlivý?
Taky u nich krmivo Marp objednávám - eshop je spolehlivý, mají dobré ceny a hlavně dobré složení granulí.
Holky, taky u nich nakupuju a jsem moc spokojená. Hlavně mají furt dobré ceny a doručují rychle.
My od nich kupujeme toto krmivo https://www.krmiva-pucalka.cz/granule-pro-kocky/marp-holistic-chicken-cat-kureci-bez-obilovin-pro-kocky-4kg Našim kočkám hrozně chutná.
Holky, ať nemusím zakládat znovu - jaké krmivo se vám osvědčilo i pro velkého mlsouna? Naše fenka je hodně vybíravá a já bych jí taky ráda dávala jenom to nejlepší. Poraďte prosím kvalitní granule :)
My jsme hodně spokojení s granulemi na míru Rawbark ;-) jsou z čerstvého masa a bez obilovin a sestavené pejskovi přímo na míru. Ten náš se po nich může utrhat :-)
Aha to je super, už jsem tam všechno o ní zadala a vybírám už fotku na pytel :) složení vypadá skvěle, děkuju za tip :)
To jsou nejlepší granule, pod to se klidně podepíšu. Objednáváme je už delší dobu a náš pejsek je pořád zbožňuje. Navíc se mu díky tomu taky konečně srovnalo zažívání. Už žádné prdíky a řídká hovínka.. :-)
Na Pučálka krmiva jsem narazila na doporučení a bereme tam jak granule, tak pamlsky od Marp- ty lososové se lněným olejem, za ty by se naši psi naučili všechno :-D. Hlavně jsou měkké a zvládnou to žvýkat i starší psi, což kolikrát ty dobroty z vetu nejdou.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.