Diskuse na téma Podpora imunity u pejska

Zdravím, můj pejsek bývá často nemocný (kašel, zánět močáku …), mám dávat něco na podporu imunity, poradíte?

Elininka 03.12.2022

Dobrý večer, já kupuju na doporučení tyto probiotika https://www.veterinarni-lekarna-online.cz/kompletni-probiotika-streva/ a můžu je jpochválit, na imunitu fakt fungují jak mají.

Marionneta 06.12.2022

Holky, tyto zdravotní doplňky mi doporučoval veterinář - jde o nějakou novinku, u nás jsou jen na eshopu veterinarni-lakrna-online.cz a mají unikátní složení. Na prevenci je veterinář moc chválil. Já kupuju pro našeho buldočka HEART HEALTH, ty jsou super jako prevence onemocnění srdíčka.

Super tip na doplňky, díky - něco si o nich přečtu, ale asi je taky vyzkoušíme :) Prevence je vždycky lepší než nějaký zdravotní problém.

Ella789 10.12.2022

Holky, taky jsem na zdravotní doplňky od veterinarni-lekarna-online.cz slyšela velkou chválu. Známá je pro pejska kupuju,něco na prevenci alergie a nemůže si je vynachválit.

Denisa5 13.12.2022

Já od nich kupuju ty probiotika a dávám je kočce už 3 měsíce. Skvěle jí sedí, zlepšilo se jí trávení, aale i nadýmání a zápach z úst už je pryč.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat