Diskuse na téma Oční optika v Brně

Dobré odpoledne ženy brňačky, mohly byste mi prosím doporučit nějakou dobrou optiku? Poprvé v životě mám problémy s očima a nejspíš se nevyhnu brýlím - nevím ale kam jít. Děkuji za vaše rady :-)

Zdravím, nějaká dobrá optika v Pardubicích? Jsem z Duban a asi bych potřebovala vyšetření zraku, nikdy jsem v žádné optice nebyla, takže ani nevím kam se obrátit a jak to chodí.

Marka evinamaluska 24.05.2023

Určitě je vícero optik, kde vám změří zrak a rovnou si můžete zakoupit i brýlky podle Vašich představ. :) Za sebe mohu doporučit optiku Doktorklain. :) Personál je vždy velmi příjemný a ochotný. :) Mnoho typů obrouček, na místě si vše vyzkoušíte a se vším Vám pomohou. :) Sama mám antireflexní skla i kvůli řízení a jsem s nimi velmi spokojená.

evinamaluska evinamaluska 26.05.2023

Moc děkuji Marko, hned jsem se objednala a už mám po vyšetření, to byla rychlovka, objednala jsem se hned na další den, se vším mi pomohli a poradily a vybrali jsme i moc pěkné brýle. :)

Majdalenka evinamaluska 30.05.2023

Mají tam skvělej servis. Já jsem tam moc spokojená vždycky. Nedávno jsem brala tyhle obroučky https://eshop.doktorklain.cz/katalog/damske-bryle-n-roche-10010513003, takový super na léto. :)

Janka evinamaluska 02.07.2023

Souhlasím. Navštěvuji doktorklain.cz, kde vyřídím všechno, změří mi zrak, nikdy nečekám, vyberu skla - posledně jsem brala antireflexy, na které mají dobré ohlasy, obrouček mají dostatečný výběr za rozumnou cenu. Můžu jedině doporučit.

ania 26.06.2016

ahoj, já jsem si objednávala optikdodomu.cz a jsem s nimi moc spokojená, všele doporučuji

Denisa ania 26.06.2016

díky moc za tipy, moc jste mi pomohly holky :)

Denisa 16.06.2016

Ahoj, zkoušel jste někdo optika, který zajde až k vám domů? Mám tři děti tak se mi nechce je tahat do optiky :-/

renka Denisa 25.06.2016

Ahoj, já jsem stohle taky řešila kvůli dětem, objednávala jsme si tuhle službu a byla jsem spokojená

Luisa 26.12.2015

Podstoupila jsem laserovou operaci asi před měsícem a naprosto v pořádku. Cca od 12ti jsem nosila čočky a teď už nemusím nic řešit. Na klinice byli příjemní a moje otázky mi zodpověděli, takže můžu jen doporučit-geminy.cz jsem si vybrala taky poté co jsem přečetla mnoho recentzí a diskuzí

Jirka 25.12.2015

Nevěděli jsem co bychom mohli dát dědovi k narozeninám. Nakonec přišel sám, že by si přál operaci očí aby nemusel pořád nosit tak silné brýle jako doteď. Trochu jsme se informovali a vybrali jsme kliniku Gemini- vybrali jsme ji i proto, že u této kliniky je doživotní záruka, kdyby se zrak opět zhoršil. Děda už brýle nepotřebuje a zatim mu to drži tak uvidime :)

Sheppi 19.12.2015

Tak než zákrok podstoupíš jdeš na vyšetření a podle toho probíráš možnosti s doktorem, takže se běž nechat vyšetřit a uvidiš co bude :)

Kocel 18.12.2015

Ahoj já jsem se rozhodla pro operaci laserem, ze 4 dioptrii je najednou nula. Žádné problemy ani komplikace nebyli, doktor (byla jsem v Gemini v Brně) mi vše vysvětlil takže i zákrok proběhl v naprostem klidu :) Osoboně mužu řict že bych do toho šla znovu :)

Pinkava 30.11.2015

Ahoj na operaci jsem byla, operovali mi obě oči a dnes vidim zase jako zase jako dřiv. Spousta lidi se bojí že to je nebezpečné, nemyslim si ale určitě tu rizika byt mohou a pevně věřim že na lepších klinikach se toto s pacienty probírá. I semnou doktor po vyšetřeni probral jaké mame možnosti, takže je jen potřeba vybrat pořádnou kliniku!

DanilkaX 29.11.2015

Pro operaci jsem se rozhodla v roce 2006,z 5,5 dioptrií jsem měla jedno oko "na nule" a druhé 0,25. Operace proběhla bez problémů,již druhý den jsem krásně viděla. Dneska po 9 letech mam dioptrie pořád na nule takže super :)

Patrikus 28.11.2015

Já jsem absolvovala operaci očí v klinice Gemini a jsem nadšená. Perfektní přístup, druhý den jsem šla do práce a konečně můžu normálně sportovat. Brýle mě neskutečně omezovaly. Podstoupila jsem metodu Laserem Crystal line - tehdy to měli v akci za 15 tis / oko, takže maximální spokojenost. Ale co vím, nějaké akce mají poměrně často.

Eveli 26.11.2015

Dobrý den já mam pozitivní zkušenost s Brněnskou pobočkou očni kliniky Gemini. Už je to 2 roky co jsem po zákroku a musim to zaklepat ale zrak mam perfetkní a brýle už víc nepotřebuju…

Martinka92 20.11.2015

Zdravím pro operaci mužu doporučit kliniku Gemini, kromě toho že na stránkách mají vše srozumitelně vysvětleno, i přistup samotných sestřiček a doktoru byl perfektní. Pan doktor celou dobu řikal co a jak bude dělat a musim řict že jak jsem se bal tak mě dokazal naprosto uklidnit a opraci zdarně vykonal. Na moje brýle se už 5 let jen práši :)) gemini.cz

Marobud 30.10.2015

Ahoj, chtěl bych názory od lidí, kteří podstoupili laserovou operaci očí. Ano či ne? Zbavili jste se natrvalo brýlí? Ve kterém zařízení operace proběhla? Jaká byla cena?Já mám 34 let, 4 dioptrie na obou očích, zrak se již 10 let nezhoršuje. O operaci už dlouho přemýšlím a váhám. Co poradíte?

Pavel 23.10.2015

Tak já jsem už 2 týdny po operaci byl schopen i řidit auto, ale myslím že doba rekonvalescence je hodně individuální….

KMarduk 18.10.2015

Rozhodně ne, vidiš jen na jedno oko a je lepší když tě někdo vyzvedne. Už si to moc nepamatuju ale myslim že to bylo podminkou, nebo mi to bylo alespon durazně doporučeno!

Petra.sek 27.09.2015

A je to podmínka? Nezvladnu to i sama?

Marduk Petra.sek 26.10.2015

No máš rozmazane viděni, takže to je maximalně vhodne….

Marduk 26.09.2015

Po laserové operaci si vás musi někdo vyzvednout a je důležité se co nejrychleji dostat domů, a zkusit usnout. Po nějaké době od operace začínají se muže dostavit pocit mírné bolesti nebo řezání či pálení podobné pocitu přítomnosti cizího tělíska v oku. Pooperační bolesti značně sníží ochranný gel, který je do očí aplikován společně s léčebnými kapkami. Potíže nejsou nebezpečné a není zapotřebí se kvůli nim znepokojovat. Po 24-48 hodinách se rohovka většinou zahojí a bolesti odezní. Běžně se stává že se dostaví otok víčka s mírným zarudnutím.

Petra.sek 25.09.2015

Jak probíha rekonvalescence?

Lukáš 25.08.2015

Nene je to rychlovka a pooperační neduhy odezni docela rychle. Já jsem posera co se doktoru týče, takže strach a nervozita u mě proběhly ale když mi dělali druhy oko tak už to bylo uplně v klidečku.

Martina Š 24.08.2015

Bratranec mi doporučil kliniku oftal v Brně. Chtěla bych jít někdy po novém roce, protože budu mít dovolenou. Jak to tady čtu, tak ten zákror nebude tak hrozný.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:37
78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat