Diskuse na téma Oční optika v Brně

Dobré odpoledne ženy brňačky, mohly byste mi prosím doporučit nějakou dobrou optiku? Poprvé v životě mám problémy s očima a nejspíš se nevyhnu brýlím - nevím ale kam jít. Děkuji za vaše rady :-)

Dan 01.07.2015

Ahoj, já jsem absolvoval zákrok Geminy v roce 2010 a mám taky široké zorničky.Řekli mi to samé, co tobě. S výsledkem jsem naprosto spokojený. Vidím dobře a v noci a za šera asi trochu hoř, než lidi, kteří krátkozrací nikdy nebyli. Avšak při řízrní auta v noci nepocituju nějáké omezení. Kruhy kolem světel jsem po operaci měl (spíše hvězdičky), ale nevadily mi a ted už ani nevím, jeslti je pozoruju. Je to na tobě, jak se rozhodneš, já brýle nosil nerad a při sportu mi vadily, tak jsem se nechal operovat a nelituju.

Jerzy 01.07.2015

Dnes jsem podstoupil vstupní vyšetření na Oční klinice Gemini v Brně. Kromě jedné mám všechny parametry takové, že vyhovují operaci. Jediná je nevyhovující a to jsou velmi široké zornice-8,7 mm a 8,5 mm. Lékařka mi říkala, že je to individuální, ale že za šera budu po zákroku špatně vidět, budu citlivější na oslnění, mít kruhy kolem světel apod(ale záleží na mé citlivosti). Nicméně rád si poslechnu zkušenosti co a jak. Já osobně jsem rozhodnut spiš do operace nejít. Je to dost peněz na to, abych na tom byl v noci a za šera hůř, než nyní s brýlemi. Chtěl bych se zeptat, jestli si někdo již nechal udělat zákrok s takto širokými zornicemi a jak vidí v současnosti?

Paja 29.06.2015

Dobrý den já mám velmi dobrou zkušenost s brněnskou klinikou Gemini. Všechno probíhá standartě a když jsem měla strach, tak jsem se zeptala a oni mi na mé otázky odpověděli bez problému… jinak něco se o zakroku mužeš dozvědět i přimo z jejich stránek www.gemini.cz

Dana 21.06.2015

Dobrý den vážně uvažují o laserové operaci oči. Dělám závodně kontaktní sport a nemužu si v něm dovolit nosit brýle a čočky už mi začínají pomalu vadit a snesu je v oku jen krátkou dobu. Mám dvě a tři dioptrie ustálene už dva roky bez zhoršení. Doporučili byste mi nějakou kliniku? Jsem z Brna ale jsem ochotná za kvalitnim doktorem i cestovat.

ala3 23.02.2015

do té doby také plati sleva 20% na obroučky a k tomu navíc sleva 40% na brýlového čočky nebo naopak, 40% sleva na obroučky a 20% sleva na brýlové čočky.

Pavla7 17.02.2015

Míša sleva na čočky je stále aktuální, na všechny značky čoček a roztoků stále sleva 15% platná do 25.2. :)

Karel 22.01.2015

značky mají tyto: iWear, Johnson & Johnson, Bauch & Lomb, CIBA a manželka má právě ty první iWear i roztok k ním. Musím říct, že je zatím spokojená.

Míša9 12.01.2015

Využijte nabídky v Grand Optical a nakupte jakékoli kontaktní čočky a pečující roztoky se slevou 15%. Nabídka je prodloužená do 28. 1. 2015 a vybrané obroučky a sluneční brýle se slevou až 70%, akce platná do 21.1. 2015. Bližší informace naleznete na jejich webových stránkách

hanaby 25.11.2014

děkuji za tip, mám z toho panický strach jako malé dítě, ale na léto jsou čočky lepším řešením, takže to musím překonat. Karel jakou značku čoček má tvá manželka, respektive jaké značky ta mají, nevíš mi říct? už jsem si totiž o některých značkách četla na internetu.

Karel 21.11.2014

k nim do optiky chodí manželka. Nedávno přešla z brýlí na čočky. Také se toho strašně bála ale tam jí to pěkně vysvětlili, doporučili pro ni to nejlepší, mohla si vybrat ze značek čoček. Také jí doporučili roztok, kapky a vše co je k nim potřeba. Takže určitě dobrá volba.

hanaby 19.10.2014

Ahojte, potřebuji poradit. Ve které oční optice mi pomohou a vysvětlí používání kontaktních čoček? Ještě jsem je nepoužívala ale přes léto jsem vždycky nervózní, když jsem u vody a mám nějakou kapku vody na brýlích, chtěla bych proto postupně zkoušet čočky. Kam v Brně jít?

Pavla7 hanaby 23.10.2014

Ahoj, zkus GrandOptical, mám s nimi dobré zkušenosti a určitě ti tam vysvětlí používání čoček, i ti ukážou jak se vkládají a vybírají. grandoptical.cz/prodejny

Fantaska 20.08.2014

Ahoj :P Já jsem byla taky na operaci očí na klinice Oftal :)) Vřele můžu doporučit odbornost lékařů :))) Ta nová budova je opravdu moderně zařízená :))) Už i to je příjemné!! :)))

Ano, to je ta nová budova :) Nepleteš se :) Já tam chodím s krátkozrakostí :)

Tichavka 23.07.2014

Tu kliniku co tu jmenuješ to je ta v té nově budově na Nových sadech? Nepletu se? S čím tam konkrétně chodíš?

Já chodím na oční kliniku oftal, opravdu je to nová a moderní klinika :) Proto bych si zašla tam :) Schválně se můžete podívat i na oftal.cz, tam máte kontakty :) Je to kousek od centra města, takže to je taky fajn :)

LindBo 25.12.2012

100% jako prvni navstivte nejakeho odbornika, ktery vam zkuntroluje ocni pozadi a to vsechno, je sousta moznoszi, proc se zrak muze zhorsovat.

Adriana83 LindBo 26.12.2012

Aha, myslela jsem, že to všechno mi udělají v té optice. Tak to já si zajdu k obvoďačce, ať mě pošle za nějakým dobrým :-) A víte o nějaké té optice, potom, do které byhc mohla zajít a která je cenově přístupná?

LindBo Adriana83 29.12.2012

samozrejme jsou optiky, kde vam zrak i vysetri, ale v nekterych jsem pouze o prodejnu, bez jakychkoliv pristroju. tak jako tak se priklanim k tomu, ze byste mela mit svou ocni lekarku, se kterou vse konzultovat, mit u ni dlouhodobe kartu atd. ja vam potom muzu doporucit tu optiku- www.joyoptik.cz, v brne maji hned nekolik pobocek a prave ve 3 z nich poskytuje i mereni zraku. prostudujte web a uvidite.

Adriana83 LindBo 10.01.2013

Moc Moc Moc Vám děkuji za všechny rady a tipy. Sama jsem se nad tím takto do důsledků nedokázala zamyslet, ale máte určitě pravdu :-)

LindBo Adriana83 26.01.2013

neni za co, rad apomuzu a poradim, kdyz muzu.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

30 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:47
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat